Slavia – Vítkovice 6:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 6:7 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:6 (1:0, 1:4, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 27.01.2018, 12:30 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další navýšení hostů, již na 2:6! MATĚJ SVOBODA získal kotouč zpoza branky a zakončoval u levé tyče, odkud kotouč nahodil za Kašparova záda. Asistence: Jan Süss.
     
    52:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno stvrzuje svou dobrou formu pátou brankou. PETR SLABÝ se do toho řádně opřel od modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Hasoň, Robert Havlát.
     
    36:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje svůj náskok a využívá přečíslení. DANIEL KOWALCZYK se postaral po pěkné kombinaci o čtvrtou branku svého týmu střelou z mezikruží. Asistence: Jan Hasoň, Robert Havlát.
     
    28:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté sice přesilové hry nevyužili, ale jen co naskočili domácí do pěti skórují. Po přesné přihrávce se prosadil JAN HASOŇ, který kotouč poslal pod betony Grančarova. Asistence: Matěj Novák, Daniel Kowalczyk.
     
    24:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velmi vyrovnanou hru stvrzuje nyní stav utkání, které je znovu vynulované. Osamocený ROBERT HAVLÁT bez větších obtíží rozvlnil střelou z pravého kruhu síť karlovarské branky. Asistence: Matěj Novák, Jan Hasoň.
     
    22:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gól v oslabení a Energie přebírá zpětně svůj jednobrankový náskok! Přihrávku za modrou obdržel JAN BEČKA a z úniku vyslal přesnou střelu pod víko brněnské klece. Asistence: Radek Prošek.
     
    21:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vysoká aktivita Komety v úvodu další třetiny se projevila v podobě vyrovnávací branky. O tu se zasloužil VOJTĚCH STŘONDALA, na jehož střelu z pravé strany nebyl Grančarov připraven. Asistence: Petr Slabý.
     
    15:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z dalšího útočného výjezdu domácí vytěžili první branku tohoto utkání! Na střelu Habra stačil Holík betony, avšak kotouče se v bezprostřední blízkosti ujal DENIS SALNIKOV, a dotlačil ho za záda ležícího brankáře. Asistence: Jakub Habr.
    Marken.cz

    Naďa Krásná

    Branky a nahrávky: 16. Salnikov (Habr), 23. Bečka (Prošek) – 22. Střondala (Slabý), 25. Havlát (Novák, Hasoň), 29. Hasoň (Novák, Kowalczyk), 37. Kowalczyk (Hasoň, Havlát), 53. Slabý (Hasoň, Havlát), 54. Svoboda (Süss)


    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Kašpar) – Přibyl, Pajk, Vápeník, Kala, Novák, Vodička, Klejna, Bernáth – Pastyřík, Janata "C", Salnikov, Horký, Tlačil, Bečka, Křemen, Halberštát, Hotěk, Habr, Prošek
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Kowalczyk, Trnka, Slabý, Kučeřík, Jurnečka, Rafaj, Jeřábek – Čejka "C", Ferda, Krejčí, Svoboda, Střondala, Süss, Havlát, Novák, Hasoň, Matula, Frydrych

    Rozhodčí: Hlinka – Hynek, Kotlík
    thejrc.org