Slavia – Vítkovice 6:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 6:7 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 27.01.2018, 12:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, Dynamo vítězí v prodloužení! Josef Rouba nestíhal v bruslařském souboji, LUKÁŠ ZUKAL ho objel a samostatný únik zakončil střelou pod víko! Asistence: Michal Pochobradský, Ondřej Matýs.
     
    38:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný gól pro Dynamo, šťastný gól pro indiány! Přihrávka PETRA ERETA se odrazila od brusle hostujícího hráče vzduchem za Kulicha, který se po puku marně natahoval! Bez asistence.
     
    34:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka hrůzy skončila, a hned po ní Plzeň inkasuje! Ještě při hře čtyři na čtyři se od Ereta odrazil puk k hostům, kteří vrazili do brejku dvou proti jednomu. Hoskovec našel před bránou DOMINIKA DUŠKA, jenž propasíroval puk mezi betony Berana a dokonal hattrick! Asistence: Jakub Hoskovec, Tomáš Jelínek.
     
    29:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Z velkého tlaku Pardubice srovnávají, trefil se opět DOMINIK DUŠEK! Ten si dobře kryl kotouč a přebruslil obránce, rázem byl sám před Beranem a zakončil přesně, nad beton plzeňského brankáře. Asistence: Vojtěch Faltys, Jakub Hoskovec.
     
    27:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z následné akce skórují Západočeši! Přihrávka zpoza brány prošla přes Kulicha až k DAVIDU MARKOVOVI, jenž z první trefil poloodkrytou klec! Asistence: Vojtěch Kovařík.
     
    15:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po individuální akci PETRA ERETA je srovnáno! Hráč, který se podíval už i do A-týmu, se natlačil před Kulicha, ten ještě zasáhl, ale puk si vzal znovu Eret, nabruslil si mezi kruhy a pálil přesně pod břevno. Asistence: Vít Reitspies.
     
    11:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se už však hosté dostávají do vedení, využívají přesilovku! Antoníček se šikovně vytočil před bránu, Beran ještě zasáhl, ale kotouč zůstal před bránou nehlídán, čehož využil DOMINIK DUŠEK a doklepl ho do brány. Assitence: Michal Machač, Petr Antoníček.
    GSA

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 16. Eret (Reitspies), 28. Markov (Kovařík), 39. Eret – 12. Dušek (Machač, Antoníček), 30. Dušek (Faltys, Hoskovec), 35. Dušek (Hoskovec, Jelínek), 61. Zukal (Pochobradský, Matýs)


    HC Plzeň 1929: Beran (Čech) – Houdek, Kačena, Staněk, Váchal, Lokajíček, Sysel – Reitspies, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Markov, J. Roubal, Kovařík, Přikryl, Červenka, Eret, D. Roubal, Rubner
    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Jánský) – Jelínek, Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Petrus, Štefka, Machač, Dušek, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý

    Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Pešek
    thejrc.org