Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 8:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:3 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Havířov – Prostějov 3:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 27.01.2018, 16:30Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Osmá branka Českých Budějovic je tu! A diváci si již žádají desátou branku! Peter Galamboš odrazil puk jen o tyčku Stezkovy branky, načež se dostal k puku LUBOŠ ROB a z ten se z dorážky již nemýlil! Asistence: Peter Galamboš, Rok Pajič.
     
    44:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A nyní je to už o sedm branek. Domácí Motor zažívá povedený zápas! Po Nedorostovo pokusu se puk odrazil před branku přímo na hůl LUKÁŠE KVĚTONĚ, který také prostřeluje Stezku! Asistence: Václav Nedorost, Rok Pajič.
     
    43:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci a taktéž hráči se mohou radovat ze své šesté branky! Mitch Fillman přispěchal s další střelou z větší vzdálenosti. Tentokrát do jeho pokusu vložil hůl ještě VÍT JONÁK, jenž změnil směr kotouče. Nasměroval ho přímo za Stezkova záda. Asistenence Mitch Fillman, Roman Vráblík.
     
    39:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V dohrávaném čase ze druhé třetiny domácí střílí gól! Po přihrávce Richarda Nejezchleba se ocitl na kruhu úplně volný JOSEF MIKYSKA, který propálil kotouč až do branky. Stezkovi propadl puk mezi rukou a tělem. Domácí útočník si připisuje druhý gól. Že bychom se snad dočkali čepic, kelímků nebo snad podprsenky na ledě, tedy hattricku? Asistence: Richard Nejezchleb.
     
    29:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Opět je to o tři branky! Václav Nedorost obkroužil branku Stezky a zkusil zasunout puk k pravé tyči. Benátecký brankář puk vyrazil jen před sebe, kam si pro něj dojel ROK PAJIČ a Nedorostův pokus neomylně dorazil. Asistence: Václav Nedorost, Lukáš Květoň.
     
    26:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí inkasují první branku ve vlastním oslabení! Matěj Psota vystihl ve středním pásmu přihrávku Nedorosta. I přes Nedorostovo bránění Psota poslal přihrávku na ONDŘEJE CHRTKA, který vystřelil na domácí branku z prvního doteku, a to neomylně! Asistence: Matěj Psota.
     
    17:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá branka v rychlém sledu znamená třígólové vedení Motoru! Celé střední pásmo s kotoučem přejel Martin Heřman. Najel si k brance, načež našel přesným pasem LUBOŠE ROBA, který neměl se zasunutím kotouče do odkryté části branky problém! Asistence: Martin Heřman.
     
    16:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme to o dvě branky! Rok Pajič měl puk na holi, zvedl hlavu a na vzdálenější tyči uviděl svého spoluhráče přesně. Tam byl PETER GALAMBOŠ, který trefil přesně mezi ruku a tělo hostujícího brankáře! Asistence: Rok Pajič.
     
    00:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lepší nástup do utkání si domácí snad nemohli ani přát! Po rychlém přechodu do pásma dostal puk na hůl JOSEF MIKYSKA, který úvodní střelou na Stezku trefuje přesně! Asistence: Filip Novák, Richard Nejezchleb.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. J. Mikyska (F. Novák, Nejezchleb), 17. Galamboš (Pajič, Martin Novák), 18. Rob (Heřman, Jonák), 30. Pajič (Nedorost, L. Květoň), 40. J. Mikyska (Nejezchleb), 44. Jonák (Fillman, Vráblík), 45. L. Květoň (Nedorost, Pajič), 46. Rob (Galamboš, Pajič) – 27. Chrtek (Psota)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák, Pýcha, Pavlin, F. Novák, Fillman, Vráblík – L. Květoň, Pajič, Nedorost – Nejezchleb, J. Mikyska, Čermák – Heřman, Rob, Jonák – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.
    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (46. Žajdlík) – T. Hanousek, Havlín, Kunst, Jan Bednář, Maier, Mirochnikov, Niko – Psota, Bittner, Hrníčko – R. Veselý, Chrtek, Z. Král – Šír, Hrabík, Wiencek – Průžek, Nezbeda, Bělohorský.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Jílek, Šperl
    ocianews.com