Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 8:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:3 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Havířov – Prostějov 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 27.01.2018, 15:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    K jedné kadaňské Sněhurce přibývá i sedmý slávistický trpaslík. Zdeněk Kubica v první šanci nechal puk za sebou a nevystřelil. Následně ale Jiří Drtina nahodil kotouč od modré čáry, Dominik Pavlát sklepl kotouč jen před sebe na brankoviště, odkud ho propasíroval do sítě MARTIN ONDRÁČEK! Jeho druhá trefa v duelu. Asistence: Jiří Drtina.
     
    53:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Doležal mohl mít hattrick, ovšem nechtěl se přede všemi v Edenu státi robustním kariéristou, a tak si při úniku dvou proti nikomu dvakrát prohodil puk s mladým forwardem TOMÁŠEM ŠMERHOU, který pak zblízka nedal brankáři Kadaně šanci na zásah. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Drama se nedočkáme! Lupič, kterým je dnes Slavia, jež se pokouší o lup tří bodů, totiž zasadil do zad oběti další ránu! Sešívaní dotlačili soupeře až k opuštění útočného pásma. Navíc se puku chopil ZDENĚK KUBICA, který si to naštrádoval rovnou před Dominika Pavláta, jehož pak nadvakrát pokořil. Poprvé trefil jeho beton, podruhé už ho přehodil! Bez asistence.
     
    30:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní zvyšují své vedení už o tři góly. Z vrcholu levého kruhu zacílil JIŘÍ DRTINA a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Šmerha a Jiří Doležal.
     
    24:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní svou přesilovku hned využili. Po buly se dostal puk do oblasti mezi modrou čáru a pravý kruh, odkud Drtina vystřelil. Puk poté dotečoval do sítě ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: Lukáš Nedvídek a Jiří Drtina.
     
    13:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skvělá akce ZDEŇKA DOLEŽALA. Slávistický útočník vyrazil na Pavláta v samostatném úniku, nejprve si hostujícího gólmana položil a pak zasunul kotouč k levé tyčce. Bez asistence.
     
    04:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se dostala do přečíslení dva na jednoho, následně se na vrcholu levého kruhu rozhodl DAREK HEJCMAN pro tvrdou střelu, která s přehledem zapadla do Frodlovy klece. Asistence: Jakub Trefný a Ondřej Buchtela.
     
    03:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná akce ze strany Slavie končí prvním gólem domácího celku. Slávisté se vyřítili na Pavláta ve třech, z levého kruhu dostal do druhé vlny přihrávku MARTIN ONDRÁČEK a propálil hostujícího gólmana. Asistence: Jiří Doležal a Jaroslav Kasík.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 4. M. Ondráček (J. Doležal, Kasík), 14. Z. Doležal, 25. Z. Doležal (Nedvídek, J. Drtina), 31. J. Drtina (Šmerha, J. Doležal), 53. Kubica, 54. Šmerha (Z. Doležal), 58. M. Ondráček (J. Drtina) – 5. Hejcman (Trefný, Buchtela)


    HC Slavia Praha: Frodl (54. Šorf) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, J. Holý, Kasík, A. Růžička, Štibingr – L. Krejčík, Nedvídek, Z. Doležal – Jankovský, Šafránek, Šmerha – Kubica, Šagát, M. Ondráček – J. Doležal.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Danylec) – Trefný (C), Buchtela, Kadeřávek, Szathmáry, Blaha, Šefl, Hlaváček – Wágner, Rindoš, Hlava – Hejcman (A), Rezek, Chrpa – Tupý, J. Müller (A), Krejčiřík – Tůma, O. Procházka, Dufek.

    Rozhodčí: Kostourek, Wagner – Coubal, Toman

    Diváci: 768
    bahis siteleri