Florbal Ústí – Otrokovice 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Liberec 5:6 (po pr.) | Mladá Boleslav – Sparta 14:6 (kon.)
Česká Lípa – Ostrava 6:5 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
6:5 (2:0, 1:3, 3:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 27.01.2018, 19:00Livesport Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:28
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A Česká Lípa jde dnes již po třetí do vedení. Nyní to již dost možná bude na vítězství stačit, jelikož tato branka přichází zhruba dvě a půl minuty před koncem. Dominik Jansa našel náhrou zpoza brány na lajně volného TOMÁŠE KADLECE, který na nic nečekal a hned vystřelil. Před Lajou stálo několik hráčů, a tak měl hodně zakrytý výhled a se střelou si nedokázal poradit.
     
    55:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A máme tu znovu vyrovnáno. Pasivní hra České Lípy se nevyplatila a chvilkovou nepozornost využil Šimon Kuczera, když ze standartní sitauce našel na půlce volného ERIKA MORAVČÍKA, který trochu překvapivou střelou srovnává stav utkání.
     
    50:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A vysunuté napadání se vyplatilo. Snad první chybu v obraně nyní vytvořili domácí, míčku se zhostil Jan Daniš posunul za sebe VÁCLAVU JURDZINOVI a ten střelou mírně nad zemí trefuje vzdálenější kout Dvořákovy svatyně.
     
    46:32
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    I přesto, že domácí standartní situaci vůbec nezahráli dobře a střelou trefili bránícího hráče, od něhož se míček odrazil k Danielu Kněžourovi, který si míček zpracoval a náhrou přes střed našel RADOVANA VNUKA, jenž střelou spoza těla trefil vzdálenější roh Lajovy branky.
     
    42:06
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Krásná akce, která začala od brankáře Dvořáka, přes obránce, až se celá akce posunula k Dominikovi Jansovi, který ještě posunul balonek a osamoceného JANA HŘEBŘINU, který pěkně umístěnou střelou posouvá domácí celek znovu do vedení.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Jakub Jirsa – 2 minuty).
     
    35:19
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí se ocitli v situaci tři na jednoho. Jan Hřebřina nahrál balonek KAMILU BŘÍŠKOVI, který neomylně zavěsil k bližší tyči Lajovi branky.
     
    33:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný obrat Ostravy. Během minuta a půl zcela otáčejí zápas. Jan Křiva našel crossovou náhrou přes osu hřiště osamoceného Šimona Kuczeru, který střelou zpoza zad vymetl vzdálenější šibenici Dvořákovi branky.
     
    32:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a hosté srovnávají skore zápasu. Jakub Mendrek rozehrával standartku z rohu a našel na půlce zcela volného JANA KŘIVA, který dalekonosnou střelou vyrovnává stav utkání.
     
    32:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Konečně se prosazují i domácí Jan Daniš střílenou náhrou našel volného FILIPA HRABALA, který nadvakrát dokázal překonat Dvořáka.
     
    19:15
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa (Lukáš Mlejnek – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    16:22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Další pěkný gol z dílny České Lípy. Jakub Jirsa našel crossovou náhrou zcela osamoceného Jaromíra Ekla, který střelou do znovu zcela odkryté brány neměl žádný problém.
     
    12:00
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Velice pohlednou akci teď předvedli hráči domácích. Jakub Jirsa našel před bránou úplně volného JAROSLAVA EKLA a ten se střelou do prázdné brány již neměl problém. Asistence: Jakub Jirsa
     
    03:10
    Až teď se dostali domácí do první šance a hned z toho byla málem branka. Střelu domácího obránce ještě dokázal Klobučník vyrazit, ale pouze před sebe, kde číhala hned dvojice domácích. Ani jeden z útočníků však nedokázal dopravit balonek do téměř odkryté brány. Obrovská šance pro domácí.

    Vojtěch Řádek

    Branky a nahrávky: 12. Ekl (Jirsa), 17. Ekl (Jirsa), 36. Břiška (Hřebřina), 43. Hřebřina (Jansa), 47. Vnuk (Kněžour), 58. Kadlec (Jansa) – 33. Hrabal (Daniš), 33. Křiva (Mendrek), 34. Kuczera (Křiva), 51. Jurdzin (Daniš), 56. Moravčík (Kuczera)


    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák – Vnuk, Dzierža, Kadlec, Slaný, Vlček – Böhme, Mlejnek (C), Novák – Hřebřina, Karel, Jansa – Matějíček, Pastor, Jirsa – Kněžour, Štěrba, Ekl – Břiška.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Kuczera – Trulík, Klimscha (C), Hrabal – Eichner, Šimíček, Daniš – Sládek, Mendrek, Křiva – Miške, Čonka-Skyba, Šindler – Moravčík.
    thejrc.org