Přerov – Havířov 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 5:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Technika Brno – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:3 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Třinec – Poruba 3:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.)
HC Litvínov – Liberec 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
HC Sparta Praha
Sobota 27.01.2018, 12:00 • ZS Chomutov • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    58:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nepřesná přihrávka Pirátů v útočném pásmu od zadního mantinelu poslala do úniku JOSEFA SLAVÍČKA (17), který ujel obránci a sám před Šatným potvrdil pozici nejlepšího střelce Pražanů povedeným forhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    40:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Podobně jako ve druhém dějství začali Pražané třetí část dohrávanou přesilovkou a také brzy skórují. JOSEF SLAVÍČEK (16) sice bekhendem z pravé strany na Šatného nevyzrál, jenže na druhé tyči se puk nešťastně odrazil od obránce Vaňka za čáru a hosté tak využívají přesilovku. Asistence: Andrej Adamec (15) a Josef Broš (5).
     
    31:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gurjevskij vypíchl na obranné modré puk, jehož se ve středním pásmu zmocnil MATĚJ KURACINA (4), po levé straně vlétl do pásma, čímž přebruslil domácí obránce a sám před Šatným poslal mezi jeho betony kotouč do sítě. Asistence: Nikita Gurjevskij (6).
     
    21:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Piráty studená sprcha, protože Pražané rychle odskakují znovu na rozdíl tří gólů. NIKITA GURJEVSKIJ (7) dostal po přejetí útočné modré puk, popojel si o kousek blíž brance a tvrdou ranou poslal puk do odkryté horní poloviny branky, neboť Šatný toho moc neviděl a šel do rozkleku. Asistence: Tomáš Tomek (11) a Semjon Zemčenkov (5).
     
    21:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Holka posunul puk do ohně, kde vznikla velká skrumáž, v níž se nejlépe zorinetoval možná nejmenší hráč na ledě JIŘÍ KULICH (2) a snížil. Asistence: Tobiáš Holka (15) a Marcel Štefančík (19).
     
    18:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAN KRUPIČKA (7) proměnil druhou šanci, kterou měl v krátkém sledu. Nejprve vystihl domácí rozehrávku, ale skulinu mezi betony Stuchlíka nenašel. Následně dostal puk za branku, odkud vyjel a překvapil domácího gólmana u jeho levé tyče, kde byla mezírka, jíž prošel puk do branky. Asistence: Tomáš Tomek (5).
     
    18:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Stuchlík nejprve zneškodnil tvrdou ránu Žemčenkova od modré, ale sparťané si sebrali vyražený puk. Slavíček s Adamcem si za brankou vyměnili puk a druhý jmenovaný ho poslal před brankoviště na volného JOSEFA BROŠE (7), který se nemýlil. Asistence: Andrej Adamec (14) a Josef Slavíček (21).
     
    02:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení poté, co Stuchlík neudržel střelu Adamce a před chomutovskou brankou vznikla skrumáž. V té posunul Kubánek puk ANDREJI ADAMCOVI (14), který přehodil ležícího brankáře Pirátů. Asistence: Maxim Kubánek (16) a Josef Slavíček (20).

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 22. Kulich (Holka, Štefančík) – 3. Adamec (Kubánek, Slavíček), 19. Broš (Adamec, Slavíček), 19. Krupička (Tomek, Adam), 22. Gurjevskij (Tomek, Zemčenkov), 32. Kuracina (Gurjevskij), 41. Slavíček (Adamec, Broš), 59. Slavíček


    Piráti Chomutov: Stuchlík (21. Šatný) – Němec, Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Kovár, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Príhoda, Jiří Kulich, Prokeš, Döring, Štefančík, Holka, Vrhel
    HC Sparta Praha: Krbeček (Potapov) – Zemčenkov, Hamara, Ducháč, Gurjevskij, Adam – Kubánek, Adamec, Krupička, Broš, Slavíček, Vitouch, Tomek, Theimer, Kuracina

    Rozhodčí: Folk – Kurtin, Beneš
    thejrc.org