Slavia – Třemošná 4:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 15.02.2018, 17:30ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    56:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásně to teď sehráli slávisté! Labuzík se zmocnil puku na levém kruhu, zavezl jej až na hranu brankoviště a od levé tyčky nahrál skrz předbrankový prostor volnému PATRIKU MARTINCOVI a kapitán domácích bez potíží zakončil do prázdné klece. Asistence: Tomáš Labuzík a Dominik Němeček.
     
    48:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu další branka domácích! Dominik Němeček vypálil od modré čáry a jeho střelu tečoval do levého dolního růžku branky JAKUB HOFMANN. Asistence: Dominik Němeček a Filip Černý.
     
    47:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané prolomili střelecký půst a vedou už o dvě branky. Rulc našel na pravém kruhu ŠIMONA SLAVÍČKA, který dostal příliš prostoru a nadvakrát propasíroval kotouč za záda hostujícího gólmana. Asistence: Šimon Rulc a Jakub Hofmann.
     
    03:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku utkání a do vedení se dostávají sešívaní! Kluch si na modré čáře všiml volného PATRIKA MARTINCE. Ten si kotouč zpracoval na levém kruhu a následně skvěle vymetl pravou šibenici. Asistence: Tomáš Kluch a Vojtěch Jágr.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 4. Martinec (Kluch, Jágr), 48. Slavíček (Rulc, Hofmann), 49. Hofmann (D. Němeček, Černý), 57. Martinec (Labuzík, D. Němeček)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Janura) – Hrdlička, Čech, Stejskal, Srdínko, D. Němeček, Kluch, Palát – Novák, Černý, Sarkisyants, Martinec (C), Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Slavíček, Rulc, Jágr (A)
    HC Meteor Třemošná: Bočan (Michal Pícl) – Špaček, Martin Pícl (A), Šedivý, Jánský, Plecitý, Psota, Bulka, Houdek – Korčák, Kozlík, Matoušek, Antony, Seidler (C), Holý, Ebenstreit (A), Beránek

    Rozhodčí: Nepomucký – Gregar, Hradil
    thejrc.org