Zlín – Jihlava 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 4:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 28.01.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:01 Tomáš VINCOUR - 2:1
     
    38:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Místní hlasatel oznámil, že Chomutov hraje v plném počtu a ve stejném momentu se podařilo snížit TOMÁŠI VINCOUROVI. K hostujícímu hráči se odrazila černá guma mezi kruhy a bývalý hráč z KHL zakončil přesně do horního rohu branky. V tuto chvíli byl Štěpán Lukeš bez šance. Asistence: Marcel Haščák a Alexandre Mallet.
    25:32 Michal VONDRKA - 2:0
     
    25:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže po přesilové hře si na obranné modré čáře obhodil obránce MICHAL VONDRKA, který upaloval sám na Marka Čiliaka. Chomutovský kapitán předvedl dlouhou kličku do forhendu, čímž si položil brankáře a zakončil do horní poloviny branky. Bez asistence.
    20:40 Jiří SMEJKAL - 1:0
     
    20:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po začátku třetiny je tu velice rychlá branka! Kometa šla střídat, čehož využil Jakub Sklenář, která zatáhl podél mantinelu a následně přihrál před branku, kde byl již osamocený JIŘÍ SMEJKAL. Chomutovský útočník měl před sebou snadnou úlohu a to tu, aby trefil prázdnou bránu. Asistence: Jakub Sklenář a Stanislav Dietz.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Smejkal (Sklenář, Dietz), 26. Vondrka – 39. Vincour (Haščák, Mallet)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Valach, Grman, Flemming, Dietz, Slovák, Knot, Tomáš Dvořák – Vondrka, Smejkal, Sklenář – Skokan, Chlouba, Koblasa – Lauko, Huml, Poletín – J. Havel, Šťovíček, A. Dlouhý.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Dostál) – O. Němec, J. Krejčík, Štencel, L. Vágner, Bartejs, Malec, D. Mikyska – M. Erat, Hruška, Zaťovič – Haščák, V. Němec, Vincour – H. Zohorna, Nahodil, Mallet – Vondráček, L. Čermák, Dočekal.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 4562
    thejrc.org