Zlín – Jihlava 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Sparta – Plzeň 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 4:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 28.01.2018, 15:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:52
    Nepřineslo, ba naopak. Západočeši jdou do čtyř, protože Tomáš Kubalík (PLZ) sekl v rohu kluziště jednoho ze sparťanů a dostal menší trest.
     
    33:08
    Následně si v rohu kluziště vyšlápl Jan Schleiss (PLZ) na Lukáše Pecha a svým držením nabídl soupeři přesilovou hru.
     
    28:49
    Sparta se osvobodila, jenže pouze na několik vteřin a vzápětí si vyzkouší roli, kterou měla Plzeň v úvodu prostřední části. Na trestnou lavici totiž míří Petr Vrána (SPA) a indiáni budou hrát 34 vteřin proti třem!
     
    27:23
    Hra je znovu přerušena a po komerční přestávce si lídr tabulky zahraje přesilovou hru. Tomáš Kubalík se po pravé straně prodral až před branku, ale měl na zádech Juraje Mikuše (SPA), který ho zahákoval a nedovolil mu pořádně zakončit. Menší trest pro sparťanského obránce.
     
    00:00
    Obránce Jakub Kindl (PLZ) zamíří na trestnou lavici za hákování.
     
    19:23
    Síly na ledě se vyrovnají. Po levé straně se do útoku hnal Petr Vrána a obránce Michal Moravčík (PLZ) ho přibrzdil nedovolenou hrou loktem, za což dostává menší trest.
     
    17:29
    Přesilovou hru si zahraje také Plzeň. Útočník Miroslav Forman (SPA) si v souboji se soupeřem počínal nedovoleně a dostal menší trest za držení.
     
    00:23
    Sparta začala aktivně a hned v úvodu zápasu si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavicí Matyáš Kantner (PLZ), jenž si pomohl vysokou holí.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 16. Pech (Z. Michálek), 33. Klimek (Forman, Kalina) – 30. Mertl (D. Kindl, Gulaš), 30. Kracík (Mertl, Kratěna), 43. Jones (Rubner), 60. Mertl (Kantner)


    HC Sparta Praha: Aittokallio – Ďaloga, Z. Michálek, Mikuš, Kalina, T. Pavelka, Švrček – Forman, Pech (A), Klimek – Řepík, P. Vrána (C), Buchtele – Kudrna, Černoch, Kumstát (A) – Uher, J. Hlinka, Rousek.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Moravčík, J. Kindl, Jones, Čerešňák, L. Kaňák, D. Sklenička – Gulaš (C), Mertl (A), Kantner – Pour, Kratěna, Schleiss – T. Kubalík, Kracík, Indrák – Hollweg, Kodýtek, D. Kindl – Rubner.

    Rozhodčí: Hejduk, Pešina – Klouček, Pešek
    bahis siteleri