Trenčín – Nitra 1:3 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Žilina 6:3 (kon.)
Zvolen – Poprad 5:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 28.01.2018, 16:00 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 ZBOŘIL - 3:1
     
    59:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. Po prihrávke rukou sa vhadzovalo v strednom pásme, no hostia napriek tomu pokračovali v hre bez brankára. Po buly sa dostal k puku ADAM ZBOŘIL a od útočnej modrej čiary ho posiela do opustenej brány. Asistencia: Branislav Fábry.
    25:28 MIHALIK - 2:1
     
    25:28
    Banská Bystrica dala gól!
    V druhej tretine sa nám roztrhlo vrece s gólmi. Hostia dokázali veľmi rýchlo odpovedať na druhý presný zásah súpera. Prekvapujúcim strelcom gólu je VLADIMÍR MIHALIK, ktorý si nakorčuľoval na útočnú modrú čiaru a strelou spoza obrancu prekonal Samuela Baroša.
    24:49 HRUŠKA - 2:0
     
    24:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    Druhý gól na seba nenechal dlho čakať. Obranca MILAN HRUŠKA získal puk pri pravom mantineli a postupoval dopredu. Následne si ho vymenil so Štěpánom Hřebejkom a v páde dokázal s prispením pravej žrde prekonať Teemu Lassilu. Asistencia: Štěpán Hřebejk.
    24:10 ŠILLE - 1:0
     
    24:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Krásna akcia domáceho tímu znamená prvý gól dnešného zápasu. Karel Plášil posunul puk na Adama Zbořila. Český útočník sa neulakomil, našiel lepšie postaveného TIMOTEJA ŠILLEHO, no a ten nemal problém skórovať do odkrytej brány. Asistencie: Adam Zbořil a Karel Plášil.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 25. Šille (Zbořil, Plášil), 25. Hruška (Hřebejk), 60. Zbořil (Fábry) – 26. Mihalik


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija, Husák, Plašil, M. Novák, Jass, Hruška, Kuzma, Rehák – Škoda, Novotný, Varga – Šille, Šimun, Zbořil – Fábry, L. Jurík, Hřebejk – Lorraine, Ondrušek, Saulietis.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Gélinas, Sedlák, Mihalik, Rosandič, Košecký, Giľák – Brittain, Surový, Lamper – Bartánus, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Bortňák – Kabáč, Češík, Gabor.

    Rozhodčí: Juraj Konc st., Jozef Kubuš – Šimon Synek, Roman Výleta.
    thejrc.org