Olomoucký kraj – Moravskoslezský kraj 2:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Kraj Vysočina 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 6:2 (kon.)
Praha – Plzeňský kraj 1:3 (kon.) | Pardubický kraj – Liberecký kraj 2:2 (kon.) | Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:2 (kon.) | Zlínský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:1 (kon.) | Jihomoravský kraj – Pardubický kraj 3:1 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.)
Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 2:9 (kon.) | Ústecký kraj – Zlínský kraj 1:1 (kon.)
konec
Pardubický kraj
2:2 (1:0, 0:2, 1:0)
Liberecký kraj
Pondělí 29.01.2018, 11:30Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Pardubický kraj – Michal Borovička
    Liberecký kraj – Petr Gajda (13:03:28)
     
    Je za námi velmi zajímavé utkání, které nakonec skončilo remízou 2:2. Zajímavý kousek se povedl Severočechům, kteří vstřelil dvě slepené branky v oslabení na začátku druhé třetiny. To jim však na vítězství nestačilo, jelikož se prosadil Stanislav Ruda necelé tři minuty před koncem.
     
    Konec zápasu.
     
    43:30
    Liberečtí se opravdu tlačí do koncovky, ale domácí tým se brání srdnatě a zuby nehty.
     
    42:43
    Ještě i v červeném hrající Liberecký kraj chce zpět ztracené vedení, Borovička v brance Pardubického kraje moc práce ale nyní nemá. Vhazovat se po zakázaném uvolnění bude ovšem znovu před ním.
     
    42:10
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je vyrovnáno! STANISLAV RUDA se prosadil na brankovišti a dlouhá přesilová hra je využita, k radosti publika. Asistence: Matěj Pulpán a Vojtěch Tvrdník.
     
    42:00
    Pardubický kraj, tedy opravdu domácí nejen dle zápisu, se tlačí za vyrovnáním, ale ani dlouhá přesilovka jim zatím na kýžený gól nestačí.
     
    41:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Jakub Šedivý – 1 min., podražení).
     
    40:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    40:53
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Měchura – 1 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    39:09
    Böhm dostal dobrý pas, ovšem byl velmi těsně bráněn. Přesto se dostal k zakončení, které Borovička vyrazil do bezpečí. Přesto u puku hosté zůstali.
     
    38:27
    Pardubičtí se hnali do útoku, ale zastavil je ofsajd. Zápas se pomalu, ale jistě, blíží ke svému konci. Budeme svědky hry bez brankáře?
     
    37:51
    Liberecký kraj se pokusil o rychlý protiútoku. Jenčovský jen nahodil puk na Borovičku, jenž puk trochu riskantně vyrazil vedle sebe. Tam si sjížděl Trunda, avšak puk netrefil.
     
    36:58
    Tak to byl konečně tlak v podání hostitelského kraje! Trögner si nejprve připsal nádherný průnik, ale jeho zakončení Franc chytil. Posléze se dostal k dorážce z bekhendu Burda. Ani on nedokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    36:17
    Dominik Špinka byl před brankou, kde se objevil puk několika odrazech puk. Domácímu útočníkovi ale kousek chyběl a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    35:58
    Východočeši sice neměli větší tlak, přesto Liberec vyhodil puk jen za cenu zakázaného uvolnění. Pardubickému kraji se čas povážlivě krátí.
     
    35:18
    Ne, domácímu týmu se zatím opravdu nedaří. Mají problémy s přechodem do útočné třetiny, natož aby si zde připravil nějaký tlak. Spíše jsou to souboje o puk v jeho obranném pásmu.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Paleček (Ruda), 43. Ruda (Pulpán, Tvrdník) – 16. Gajda, 16. Jenčovský


    Pardubický kraj: Borovička (Kadlc) – Trögner, Joudal, Tvrdník (A), Špinka, Vašíček, Červenka, Koudelka, Vojtěch, Chabada, Hočevar, Landsmann, Ruda, Novotný (A), Pulpán, Burda, Nekvinda, Boguaj, Formánek, Paleček (C)
    Liberecký kraj: Franc (Krátký) – Hladík (A), Damašek, Tůma, Šedivý (C), Duschka, Strnádek, Böhm, Lejsek, Gajda, Jenčovský, T. Rydval, T. Rydval, Šimek, Čihák, Měchura (A), Polák, Plos, Havel, Kotyk, Trunda
    bahis siteleri