Jihlava – Pardubice 3:2 (po pr.) | Litvínov – Zlín 3:4 (po pr.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:0 (kon.) | Liberec – Třinec 0:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 30.01.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Radek HUBÁČEK - 3:2
     
    64:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak Dukly přerostl v gól, který rozhoduje o dvou bodech pro domácí! Čachotský posunul puk na RADKA HUBÁČKA, který si vyměnil rychle kotouč s Divišem a dorazil puk do brány. Asistence: Richard Diviš.
     
    63:22
    Bojko prostě musel zatáhnout za brzdu, nechtěl-li vidět třetí gól Dukly v síti a podrazil Anděla u branky Kacetla. Jasné dvě minuty.
     
    61:29
    Domácí fanoušci urážejí v přerušené hře kapitána Pardubic Rolinka, ten to bere s úsměvem. Gól neplatí, pokračujeme ve hře!
     
    61:29
    Přerušena hra, střílel Suchánek, sudí jde volat video po střele Anděla!
     
    60:37
    Suchánek nastřelil brusle prvního obránce a vyhodil Jihlavu z pásma. Jenže Anděl si vzal puk a z levého kruhu střelil do pravé tyče, sudí rozpažil, domácí chtějí video!
     
    59:11
    Dukla chce opravdu rozhodnout v šedesáti minutách a tlačí na pilu! Jedna ze střel nadělala Kacetlovi problémy a nechybělo mnoho, aby šli domácí do vedení. Timeout pro domácí.
    58:28 Josef SKOŘEPA - 2:2
     
    58:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kdo jiný by v tom gólu mohl mít prsty? Rány od modré jsou jeho doménou a potvrzuje to nyní. Po neúspěšné kombinaci se na modré napřáhl Stříteský, jeho střelu před Kacetlem lehce tečoval JOSEF SKOŘEPA a je srovnaný stav za ohromného aplausu celého stadionu. Asistence: Matěj Stříteský
     
    57:10
    Toto byl velice nepříjemný zákrok od Marosze, který poslední dobou stráví víc času na trestné, než na ledě. Holí do obličeje trefil Straku, v jeho obličeji se navíc vyskytla krev a je to za čtyři minuty. Pro Duklu platí jedno: teď, nebo nikdy.
     
    52:40
    Jenže Marosz chtěl vyhodit z pásma tak moc, že kotouč poslal na tribunu a je vyloučen na dvě minuty. Třetí přesilovka Jihlavy, gól zatím nepřichází.
     
    48:49
    Sýkora se jednoduše napřáhl a trefil Zdráhala přímo do hole. Jasné dvě minuty, kvalifikace: sekání.
     
    46:11
    Trončínský za bránou podsekl jednoho z domácích hráčů a jde na dvě minuty ven. Toto velice náležitě oceňuje místní publikum, které sudím tleská během signalizace trestu. Komerční přestávka.
     
    41:31
    Dynamo vstoupilo do třetiny opět aktivněji a Holland měl na hokejce třetí gól, puk mu ale před Kořenářem sklouzl z hole!
    36:16 Martin KAUT - 1:2
     
    36:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ohromná zloba na domácí straně a palba dalších nadávek. Tohle už za pokutu bude určitě. Dukla reklamuje faul na Skořepu na pravém kruhu obranného pásma, ale gól platí. Tomášek si po tomto souboji uzmul pro sebe kotouč a posunul ho na modrou čáru k MARTINU KAUTOVI, ten střelou pod víko z první dává Dynamu vedení. Asistence: David Tomášek
     
    33:58
    Těžko říci, co nyní sudí Svoboda viděl, když se rozhodl vylučovat Semana za nedovolené bránění. Zřejmě nějakou dohru souboje. Nicméně tím opět zvedl diváky ze sedaček, neboť měli domácí nadějný brejk 3 na 2. Trest je ale přednější.
     
    30:58
    Začíná se nám tu rozehrávat partie s vyloučeními. Chvíli poté, co opustil brány lavice hanby Seman, je trest za hákování vyměřen Bryhnisveenovi. Hra začne, až se opraví led, který je v oblasti modré čáry mírně naprasklý.
     
    28:34
    Krásná akce Straky ve vlastním oslabení a tohle měl být gól! Skořepa rozehrál po zisku puku na Stříteského, který si šikovně všiml najíždějícího kolegy ve středním pásmu a kotouč mu poslal o mantinel. Straka si obhodil ještě jednoho obránce a švihem z mezikruží trefil vnitřní část levé tyče!
     
    28:05
    Během komerční pauzy jde ven Seman za nedovolené bránění, využijí hosté tuto přesilovku? Na trestné Pardubic sedí stále Svoboda, jeho mise na lavici se ale blíží ke konci.
     
    24:28
    Čachotský rozjel útočné tažení, přenechal doprava na Dostálka a domácí forvard viděl rozjetého Zemana, kotouč mu tedy diagonálně přes pásmo přenechal a Zeman před Kacetlem poslal kotouč o pár centimetrů vedle pravé tyče!
    23:11 Vladislav BOJKO - 1:1
     
    23:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pokus o blok střely paradoxně vyústil v gól Dynama! Trončínský se napřáhl na modré a proti němu vyjel na blokování jeden z domácích hráčů. Ten však svoji holí tečoval tak nešťastně, že kotouč sklepl do země a skákající ho do brány dorazil VLADISLAV BOJKO, Kořenář byl bezmocný. Asistence: Marek Trončínský, Sacha Treille.
     
    21:49
    Trončínský přenechal volnému Rolinkovi mezi kruhy, jeho zakončení bekhendem skončilo těsně vedle levé tyče Kořenářovy branky!
     
    19:39
    Pardubice začínají pomalu ztrácet nervy a lidově řečeno, tečou. Po vyloučení Trončínského za držení Hubáčka byl vyloučen jednak sám obránce, ale také hostující Svoboda za pár nemístných poznámek k sudímu, má to za deset trestných minut.
     
    18:43
    Neměl to nyní Kořenář vůbec jednoduché, měl před sebou několik hráčů a puk mezi nimi, aby hlavní Pešina viděl, musel si odstranit jednu z holí hostujících hráčů. Hra byla následně přerušena a vhazuje se po pravici domácího gólmana.
    16:22 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:0
     
    16:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede a využívá přesilovku, což je u ní poslední dobou poměrně častá věc. Za brankou stojící Dostálek předal Čachotskému, který našel krásným pasem na modré čáře MATĚJE STŘÍTESKÉHO a ten tradičně propálil vše před sebou, včetně gólmana Kacetla. Asistence: Tomáš Čachotský, Vlastimil Dostálek
     
    16:00
    Druhá přesilovka pro Duklu. Beran předjel Anděla, ale stále zanechával loket na jeho helmě a to byl ten impuls pro sudího, Berana vyloučit.
     
    13:28
    Skořepa při snaze ubránit průnik jednoho z hostujících hráčů použil svoji hůl jako páčidlo a jde ven, přisednout si ke Kajínkovi.
     
    12:55
    Straka využil blokování střely Poulíčkem a následného odrazu od mantinelu, před bránou hostí bylo následně hodně rušno, puk tam mohl doklepnout víceméně kdokoli, Kacetl se roztáhl v brankovišti a puk dál nepustil!
     
    11:30
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ty Wishart – 10 min. osobní trest, bitka).
     
    11:30
    Tak je to nyní hodně vyhecované a pokuty určitě od svazu za nadávky fanoušků přijdou. Za faul kolenem dostal Kajínek dvě minuty a za bitku další dvě. Wishart dostal za bitku dvakrát dvě minuty a navrch jeden desetiminutový. Hraje se tak čtyři na čtyři.
     
    11:30
    První bitka! Po faulu na Svobodu v obranném pásmu Dukly od Kajínka vyjel Wishart mstít svého kolegu a Kajínkovi naložil celkem pěkně od cesty. Bude se vylučovat, uvidíme, jak budou znít tresty!
     
    11:02
    Kacetl si zahrával s prvním gólem Dukly, když nezvládl rozehrávku spojenou s výjezdem za branku a jeden domácí hráč nedorazil kotouč do branky!
     
    09:53
    Tomášek se jal tečovat kotouč před bránou po přihrávce od Treilla u levého mantinelu, kotouč proletěl kousek od levé tyče! Následná střela Cardwella byla pro Kořenáře lahůdka.
     
    06:51
    Diviš nabil na modrou Zdráhalovi, který to poslal na kasu z první, Kacetl s obtížemi vyrazil! Následně se dopředu probíjel Poulíček, jeho pokus byl blokován a skončil v ochranné síti.
     
    06:39
    Vyloučen je hostující Treille za přitažení si jednoho z hráčů v útočném pásmu k sobě. Zbytečný faul, doufejme, že tato přesilovka probudí atmosféru na stadionu, která dnes není dobrá.
     
    04:58
    Žálčík křižným pasem vybídl na modré Anděla, jeho střelu z levého kruhu Kacetl zkrotil. První vážnější šance Dukly a utkání samotného!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Stříteský (Čachotský, Dostálek), 59. Skořepa (Stříteský), 65. R. Hubáček (Diviš) – 24. Bojko (Trončinský, Treille), 37. M. Kaut (Tomášek)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Kajínek, J. Zdráhal, Bryhnisveen, Půža, Stříteský, D. Váňa – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, Skořepa (A), Straka – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš (A), R. Hubáček, Hamill.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Hrabal, Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, T. Svoboda – Perret, Poulíček, M. Kaut – Beran, Dušek, Bojko.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kis, Rampír

    Diváci: 4 183
    bahis siteleri