Jihlava – Pardubice 3:2 (po pr.) | Litvínov – Zlín 3:4 (po pr.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:0 (kon.) | Liberec – Třinec 0:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
Berani Zlín
Úterý 30.01.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů se těším zase na shledanou. (20:08:29)
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí v prodloužení, když samostatný únik před domácí branku přetavil v bonusový bod navíc Jiří Ondráček. Verva si tak připsala jeden bod a její mizérie tak pokračuje dále, když si připisuje v už tak černé sérii další prohru. Nyní tato série čítá dvanáct proher v řadě. Hosté jsou naopak stále ve hře o elitní šestku.
     
    Konec zápasu.
    63:37 Jiří ONDRÁČEK - 3:4
     
    63:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    V obranném pásmu dostal přihrávku JIŘÍ ONDRÁČEK, který se pak hnal do samostatného úniku a těsně před Pavlem Kantorem vyslal střelu, kterou prostřelil betony Pavla Kantora – 3:4. Je rozhodnuto. Bonusový bod si připisují hosté. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    63:03
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Doudera – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    62:30
    Okála atakoval Hübl s Lukešem a nakonec se litvínovské dvojici podařilo zastavit akci hostů a Verva otáčí hru na druhou stranu.
     
    62:18
    A Pavel Kantor si připsal další veledůležitý zákrok, když chytil dvě střely Zlína. Před jeho brankou bylo hodně rušno, nakonec ale celou situaci ustál.
     
    61:49
    Honejsek sklepl kotouč před Kantorem, ten včas sklapl své betony a hned na to poslal puk svým spoluhráčům.
     
    60:53
    Freibergsovi utekl kotouč z hole a domácí pak šli do útočné akce. Doudera ale nezpracoval přihrávku od Mikúše a další akce Vervy je ta tam.
     
    60:16
    Kubát pálil na branku hostů, ale jeho střela za Kašíkova záda neprošla. Rázem se hra otočila na druhou stranu, kde kombinují hráči Zlína.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila. Zlínští ještě osm vteřin před koncem třetí periody vedli o jednu branku, pak ale přišla teč Viktora Hübla a ten poslal svůj tým do nastavené doby.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:52
    Branka platí, vše bylo v rámci regulí a v Litvínově se tak dočkáme prodloužení nebo dokonce samostatných nájezdů.
     
    59:52
    Stále se čeká na verdikt videorozhodčího. Jeden z hlavních je stále u telefonu a vyčkává.
    59:52 Viktor HÜBL - 3:3
     
    59:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Juraj Mikúš nahodil puk před branku Zlína od modré čáry a ten poté před Kašíkem tečoval VIKTOR HÜBL a stadion Ivana Hlinky vybuchl radostí – 3:3. Litvínovští si tak vynutili prodloužení. Asistence: Juraj Mikúš a František Lukeš.
     
    59:35
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět do jejich pásma. Vhazování proběhne po levici Kašíka a Litvínov je stále v šesti.
     
    59:18
    Domácí branka je stále prázdná. Znovu budou Litvínovští hrát powerplay a vhazovat se bude v pásmu Zlína po pravici Libora Kašíka.
     
    59:18
    Nyní si oddechový čas berou hosté ze Zlína.
     
    58:57
    Zlín už hraje v plném počtu.
     
    58:45
    Až nyní vyhazují puk hosté pryč a rychle spěchají střídat.
     
    58:16
    Domácí dlouho operují před brankou Zlína, hostům se nedaří vyhodit puk do bezpečí a přesilovka Litvínova je tak stále v pásmu Beranů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:47
    Hosté mají tu výhodu, že po vyhození puku až před domácí branku se nebude pískat zakázané uvolnění, neboť stále hrají v oslabení.
     
    57:36
    Domácí branka je prázdná, Kantor je na střídačce a Verva to tedy zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:36
    Oddechový čas pro domácí tým.
     
    57:18
    Gerhát se snažil dorazit Hüblovu střelu v těsné blízkosti Kašíka, ale i s touto situací si hosté dokázali poradit. Následně pak Mikúš střílel z pravé strany a trefil pouze boční síť.
     
    56:57
    Přesilovka pro domácí. Hosté vyhodili puk mimo hlediště a budou tak pykat za zdržování hry.
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Michal Popelka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    56:29
    Ondráček si najel na bekhendovou střelu z pravého kruhu, Pavel Kantor ale dokázal jeho projektil pokrýt a znovu podržel Vervu a její šance na úspěch.
     
    54:55
    Domácím to nejde. Snaží se o kombinace před zlínskou brankou, ale hosté jsou vždy a všude a nepouští tak domácí celek k vyrovnání. Zatím tak své těsné vedení hájí velmi dobře.
     
    54:45
    Kubiš střílel z pravého kruhu a jeho vzdušnou střelu lapil do lapačky Pavel Kantor, který tak podržel svůj tým dalším zákrokem a zároveň také přerušil hru.
     
    54:00
    Douderovo nahození ze středního pásma dolétlo až ke Kašíkovi, který puk sebral a okamžitě přihrál svým spoluhráčům. Zlín tak může projít do další útočné akce.
     
    53:23
    Honejsek trefil Čuttu, poté se ale kotouč odrazil k volnému Popelkovi, jeho střelu ovšem zastavil připravený Kantor.
     
    52:44
    Mikúš vyhrál vhazování nad Popelkou, nicméně Litvínovští znovu přišli o kotouč a hned na to pak šli Zlínští do další útočné akce.
     
    52:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:20
    Kantor rozehrál volný kotouč na Petera Jánského, ale ten nestihl puk poslat dále. Znovu je útok domácích u samého konce.
     
    51:29
    Na druhé straně atakovali hráči Vervy před Kašíkem. Jenže obránci Zlína dokázali nebezpečí zažehnat a zastavili tak další slibnou akci na straně litvínovského celku.
     
    50:57
    Pavel Kantor znovu zasáhl proti dotírajícím hostujícím útočníkům a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    50:30
    Hosté neustále atakují prostor před domácí brankou a snaží se dostat ke střele, která by mohla vést ke čtvrtému pojišťovacímu gólu.
     
    49:56
    Roberts Bukarts našel přihrávkou Popelku, ten ale trefil brusli obránce Karla Kubáta a domácí bek tak zachránil svůj tým od možného skórování hostů.
     
    49:10
    Honejsek číhal před brankou domácích, přihrávku ale nedostal. Záhy pak litvínovská obrana posílá puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    49:02
    Na řadě je nyní další komerční přestávka.
     
    48:20
    Čutta vyslal dělovku od modré čáry, trefil ale pouze spoluhráče Kubáta, takže se ani po této slibném náznaku šance skóre nemění.
     
    47:40
    A Verva tak bude muset znovu dohánět jednobrankové manko. Mikúš se nyní málem dostal do úniku, kotouč ale dobře nezpracoval a hned k němu přispěchala obrana Zlína, která mu ho sebrala.
    46:40 David ŠŤASTNÝ - 2:3
     
    46:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Z ničeno nic se hosté znovu ujímají vedení. DAVID ŠŤASTNÝ upadl mezi kruhy, stihl se ale okamžitě zvednout a z otočky pak svou nečekanou střelou propálil Pavla Kantora – 2:3. Zlínští Berani tak zase vedou. Asistence: David Nosek a Antonín Honejsek.
     
    46:33
    Další zakázané uvolnění domácích a hra tak putuje zase do obranného pásma Litvínova. Vhazování tam proběhne po levici Pavla Kantora.
     
    45:27
    František Gerhát pálil od modré čáry a Kašík se musel znovu ve svém brankovišti zaskvět. Pomohl mu i obránce Zlína a hosté si tak po menším tlaku Vervy mohli oddychnout.
     
    45:09
    Hra se stěhuje do středního pásma. Domácí hráči založili další pohlednou akci, zastavilo je ale postavení mimo hru.
     
    44:50
    Roberts Bukarts pálil z vrcholu levého kruhu a Pavel Kantor jeho dělovku úspěšně chytá. Střela to byla tak prudká, že s pukem šel k zemi. Hned na to je hra přerušena.
     
    44:21
    Baránek zachytil kotouč u hrazení a poté ho poslal před hostující klec. Ale na dorážku Hanzl nedosáhl.
     
    43:52
    František Gerhát se dostal na pravý kruh, chtěl přihrát Trávníckovi, ten byl ale tísněn a nakonec tedy zvolil střelu a Kašík musel zasahovat. Hra je znovu přerušena.
     
    43:41
    Na zakázané uvolnění vyhodili kotouč hosté a znovu se tak hra stěhuje před Libora Kašíka. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    42:28
    Hra opět nemá rychlé tempo a viděli jsme souboje převážně ve středu hřiště.
     
    41:57
    Pavel Kantor si připsal další zákrok proti střele Fořta z mezikruží a znovu je hra přerušena. Vhazovat se bude po pravici litvínovského brankáře.
     
    41:13
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:52
    Po dalším vyhození puku Zlínem až před domácí branku se poté domácí natlačili před Kašíka, ale jejich střela neměla gólové parametry.
     
    40:25
    Jenže Litvínovští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před jejich branku. To rozhodně hraje o karet Zlínu.
     
    40:08
    Domácí získali kotouč a hned s ním míří do útočného pásma, kde se pokusí v přesilové hře ohrozit branku Libora Kašíka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 19
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se hosté ve dvaatřicáté minutě dostali ve dvojnásobné přesilové hře do dvoubrankového vedení zásluhou střely Jakuba Ference. Verva dlouho nemohla najít odpověď, nakonec se jí to ale povedlo. V šestatřicáté minutě se trefil zblízka Martin Hanzl a o dvě minuty pak zužitkoval přesný pas Mikúše František Gerhát a bylo vyrovnáno. Domácí jsou tak zpět ve hře a navíc budou v úvodu třetí třetiny dohrávat svou přesilovou hru. Ta začne přibližně v 19:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Ještě střela Mikúše z levé strany a zákrok Libora Kašíka. V této části hry se tak už nic nestane.
     
    39:27
    Domácí se snažili dostat se před branku Zlína, to se jim po chvilce povedlo, ale ke střele před ním se nedostali. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    39:13
    Jakub Ferenc zahákoval soupeře a putuje na dvě minuty na trestnou lavici. Přesilovka pro Vervu.
     
    39:02
    Karel Kubát se dostal do další šance domácích, jeho střela zblízka ale byla zablokována hostující obranou.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:33
    V hledišti to ožilo a příznivci Vervy opět tlačí své příznivce směrem dopředu. Z pohledu domácích hráčů to už vypadá zase o něco lépe.
    37:59 František GERHÁT - 2:2
     
    37:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A nyní už tlak domácích přinesl kýžené ovoce. Jurčík vyzval ke střele středem najíždějícího FRANTIŠKA GERHÁTA, který jen lehce ťukl do puku a ten skončil znovu za Kašíkovými zády – 2:2. Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    37:27
    Najíždějící Jurčík střílel z levého kruhu, trefil ale znovu připraveného Libora Kašíka, jenž si připsal v krátkém sledu po sobě další přesný zákrok.
     
    36:47
    Juraj Mikúš číhal před brankou Zlína, ale přihrávky se díky pohotové obraně hostů nedočkal a během chvilky tak Litvínov přichází o útočné pásmo.
     
    36:25
    Verva ožila a dostala se do další akce. Těsně před brankou Kašíka střílel Hübl, jenže to bylo jen do jeho připravené lapačky.
    35:13 Martin HANZL - 1:2
     
    35:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už domácím povedlo a jsou tak hostům na dostřel jediné branky. Juraj Mikúš poslal zpoza hostující branku přesnou přihrávku pro MARTINA HANZLA, jenž pohotovou střelou poprvé překonává Kašíka – 1:2. Asistence: Juraj Mikúš a Marek Růžička.
     
    34:34
    Fryšara dostal přihrávku od Illa, ale prvně jmenovaný pak přesně nezakončil. Rázem se tak hra otáčí na druhou stranu, tedy před zlínskou branku.
     
    33:59
    Jánský tečoval střelu spoluhráče kousek před brankou Zlína, ale ani tato situace nekončí kontaktní brankou. Domácí stále bojují, ale střelba je opět bez efektu.
     
    32:41
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    31:59
    Verva se osvobodila a její oslabení pomalu, ale jistě končí.
    31:27 Jakub FERENC - 0:2
     
    31:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští svou přesilovku se dvěma hráči navíc využili. Těsně před brankou Kantora se dostal k odraženému puku JAKUB FERENC a umístil tak puk za jeho záda – 0:2. Hosty ještě čeká klasická početní výhoda. Asistence: Roberts Bukarts a Ralfs Freibergs.
     
    31:19
    Jurčík chtěl vyhodit puk do bezpečí, to se mu ale nepovedlo. Tlak Zlína tak pokračuje i nadále.
     
    30:43
    Hosté se už uhnízdili v litvínovské třetině a na Kantora mířila první střela. Ten ale dokázal zakročit. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    30:41
    Přichází další trest Vervy a ta půjde do tří. František Lukeš dostal dvě minuty za podražení a hosté tak budou hrát dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    29:53
    Nyní si přesilovku zahrají Zlínští. Marek Baránek dostává dvě minuty za faul loktem a ještě k tomu desetiminutový trest.
     
    29:20
    Po vhazování v pásmu Zlína vyhráli buly hosté a hned se dostali do útočné akce. Okál se natlačil před obránce Baránka, ale ten ho dokázal zastavit stejně tak, jako celou hostující akci.
     
    28:51
    Trávníček poslal dalekonosnou přihrávku na najíždějícího Viktora Hübla, ale druhý jmenovaný ji nezachytil a rázem je tak u konce další náznak litvínovské akce.
     
    27:49
    Před brankou Kašíka vznikla další skrumáž, jenže nikdo z domácích hráčů nedokázal poslat kotouč za jeho záda. Hosté tak stále drží nejtěsnější možný náskok.
     
    27:42
    Další komerční přestávka.
     
    27:20
    Litvínovské publikum se začíná čím dál více ozývat a žene svůj tým dopředu. Zatím ale domácí hráči jejich touhu nevyslyšeli.
     
    26:36
    Střela Dalibora Řezníčka z levého kruhu zaměstnala znovu Kantora, jenž musel opět vytáhnout další přesný zákrok.
     
    25:40
    Baránek vybojoval kotouč a poté ho poslal do útočného pásma. Verva ale puk ztratila a na druhou stranu se vydali opět zlínští Berani.
     
    25:33
    Havelka zůstal ležet na ledové ploše a poté se přemístil s bolestivou grimasou na střídačku, kde už je v péči lékařů. Martina Havelku zasáhla nešťastně hůl vlastního brankáře do krku, když byl v pádu. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    25:24
    Na druhé straně střílel z úhlu Válek, ale Kašík nastavil svůj levý beton a podržel svůj tým.
     
    24:38
    Pavel Klhůfek se řítil sám na Kantora, poté těsně před ním vyslal jedovatou střelu. Pohotový semafor ale vytasil domácí brankář a hodně svůj tým podržel.
     
    24:22
    Freibergs je na ledě a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    23:45
    Další vyhození kotouče až před Kantora a hosté zatím své oslabení hrají bez ztráty kytičky.
     
    23:22
    Hosté se dokázali osvobodit, ale Litvínovští se hned vrátili zpět do jejich pásma a snaží se o další přesilovkovou střelu.
     
    22:36
    Skrumáž před brankou Zlína vyřešil nejlépe Kašík, který kotouč vypíchl do bezpečí. Domácí ale stále drží pásmo a dotírají před jeho brankou.
     
    22:22
    Freibergs nyní podrazil protihráče a putuje na trestnou lavici. Verva si tak jako první zahraje přesilovou hru.
     
    22:03
    Přihrávkou našel Gerhát kapitána Michala Trávníčka, který se už napřahoval ke střele. Bylo to ale marné. Domácí byli v ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do středního pásma.
     
    21:11
    Ondřej Veselý si převzal puk a poté z mezikruží střílel na Kantora. Bylo to ale přímo doprostřed, kotouč tak skončil v jeho moci. Hned poté poslal černou gumu mezi své spoluhráče.
     
    20:18
    Nyní zřejmě tyč zachránila domácího brankáře po střele hostů v jeho těsné blízkosti. Poté obrana Vervy vyvezla puk do středního pásma.
     
    20:07
    Na začátku druhé třetiny se hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Libora Kašíka. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 8
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli nepříliš kvalitní hokej, nakonec se ale do vedení dostali hosté, kteří v patnácté minutě otevřeli účet tohoto zápasu. Z pravého kruhu se trefil Štěpán Fryšara a jelikož se už nikdo trefit nedokázal, stanovil tak konečný stav prvního dějství. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:19.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Honejskova střela skončila na betonech Kantora a ten poté poslal puk do rohu kluziště a je tu konec první části hry.
     
    19:10
    V závěru třetiny se ještě domácí nadechli ke kombinaci před brankou Zlína, ale obrana Beranů byla proti. Poté kotouč získali právě hosté a ještě jdou také do útoku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:05
    Okál se dostal k odraženému kotouči na levé části branky Kantora. Ten se ale stihl včas přesunout a puk poté srazil mimo tři tyče.
     
    17:39
    Z druhé vlny se dostali do útočného pásma zase zlínští hokejisté. Ale ani jejich snaha k žádné střele nevedla.
     
    16:47
    Karel Kubát pálil od modré čáry a rána to byla pořádná. Jenže Libor Kašík měl výborný přehled, vše dobře viděl a pohotovým zákrokem pak jeho střelu chytá.
     
    16:04
    Šťastný svou střelou donutil Kantora se protáhnout ve svém brankovišti. Brankář domácích tak znovu podržel svůj tým a tentokráte neinkasoval.
     
    15:33
    Viktor Hübl čekal kousek od hostující branky na přihrávku. Jeho spoluhráči ale byli tísněni obranou Zlína. Do zakončení se tak Litvínovští nedostali.
     
    15:14
    Nyní následuje další komerční přestávka.
    14:38 Štěpán FRYŠARA - 0:1
     
    14:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikla a nyní jsme se už branky dočkali. Kantor rozehrál kotouč za vlastní brankou, poté v rohu kluziště vybojovali puk hosté a na pravý kruh dostal přihrávku ŠTĚPÁN FRYŠARA, který poté svou střelou trefil přesně bližší tyč – 0:1. Asistence: Radoslav Illo.
     
    14:06
    Ani na druhé straně Honejskův projektil se mezi tři tyče nevešel. Zatím nesledujeme nijak oslnivý hokej, který by oku diváka lahodil. Je to spíše bitva o každý centimetr ledu.
     
    13:36
    Karel Kubát našel najíždějícího Františka Lukeše, tomu ale kotouč nesedl a jeho střela tak nakonec neměla gólové parametry.
     
    12:56
    Obranným zákrokem se nyní prezentoval Jiří Gula a hned na to pak vytáhl kotouč do středního pásma. Verva jde znovu útočit.
     
    12:09
    Znovu domácí hráči vybojovali útočné pásmo, ale moc dlouho v něm nepobyli. Jejich akce tak měla pouze jepičí život.
     
    11:35
    Další akce hostů v pásmu Litvínova skončila a hned na to se snažili na druhou stranu projít Litvínovští. Ovšem poslali ho pouze na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před Kantora.
     
    11:04
    David Šťastný dostal přihrávku do těsné blízkosti Kantora, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Nejprve puk vyrazil před sebe a následná další střela Šťastného byla zblokována.
     
    10:32
    Martin Matějíček si nabruslil na pravý kruh, kam dostal přihrávku a poté střelou švihem zaměstnal Pavla Kantora. Ten podržel svůj tým a raději přerušil hru.
     
    09:33
    Agilní Juraj Mikúš si sjel na levou stranu, svou střelu ale poslal mimo tři tyče.
     
    09:19
    Další zákrok Kantora, který skákavý puk ukryl v lapačce a opět je hra přerušena. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    08:34
    Domácí hráči útočili v pásmu hostů, ale Juraj Mikúš u modré čáry dobře puk nezpracoval a ten opustil teritorium Zlína. Verva se tak musela vrátit zpět do středního pásma.
     
    07:32
    Marek Baránek nahodil puk od modré čáry před branku Zlína, Kašík ale jeho lehkou střelu zachytil a hned znovu přenechal puk svým spoluhráčům.
     
    06:26
    Řezníčkovi nesedla střela na branku Kantora a ten tak poté jen převzal na chvilku kotouč, který hned poslal mezi své spoluhráče.
     
    06:16
    To ale až po první komerční pauze, která právě přichází.
     
    06:16
    Nyní už ale ano. Před dotírajícím Kubišem raději podržel puk a nechal přerušit hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:53
    Na druhé straně střílel zblízka Martin Matějíček, ale jeho projektil byl zablokován obranou Beranů a Kantor tak nemusel zasahovat.
     
    05:13
    A hned na to si do prostoru mezi kruhy sjel Peter Jánský, hledal si lepší pozici ke střele. Poté z otočky napálil jen hruď Libora Kašíka.
     
    04:35
    Tomáš Matoušek se dostal ke střele na levém kruhu, ta byla ale z kategorie těch propagačních a Kašík s ní neměl sebemenší problém.
     
    04:00
    Hned po něm ale o něj hráči domácích přišli a museli spěchat zpět. Do útoku totiž mířili hosté, kteří byli v přečíslení. Pro domácí to ale dobře dopadlo a nyní se mohou vrátit zpět na druhou stranu.
     
    03:48
    Zakázané uvolnění žlutomodrých a vhazovat se bude v pásmu Zlína. Verva tak drží útočné pásmo.
     
    03:10
    Juraj Mikúš, čerstvá posila z bratislavského Slovanu, nyní dostal přihrávku do blízkosti Kašíka od Kubáta a jeho střela byla nebezpečná. Ale i s tou si brankář Zlína poradil.
     
    02:47
    Viktor Hübl vyslal dobrou střelu na branku Zlína, ale obrana hostů byla pozorná. Nakonec raději puk ukryl pod svojí lapačku Libor Kašík a přerušil hru.
     
    02:13
    Freirbergs sebral kotouč ve středním pásmu, poté se ale vrátil do obranného pásma Zlína, aby společně s vystřídanými hráči založil další akci.
     
    01:27
    Čutta hlídal prostor před litvínovskou brankou, kde operovali zlínští útočníci. Nakonec se ale k puku dostala Verva a vyhodila ho do středního pásma.
     
    01:09
    Juraj Mikúš nabil Růžičkovi a druhý jmenovaný vyslal dělovku, která ale skončila v ochranné síti. Vhazuje se tak po levici zlínského brankáře.
     
    00:31
    Z hloubi vlastního obranného pásma zakládal akci Kubát a nakonec se domácí do blízkosti branky Zlína dostali, ovšem střelecky vyzněli naprázdno.
     
    00:12
    Utkání odstartovalo a u puku jsou hráči domácích, kteří se pokusí projít do prvního útoku tohoto zápasu. Ale záhy je hra přerušena kvůli ofsajdu a vhazovat se bude uvnitř pásma Vervy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je vše připraveno a pomalu budeme moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – Iberer, Šesták, Gula (A), Kubát, Čutta, Baránek, L. Doudera – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – M. Hanzl, J. Mikúš, Marek Růžička – Jurčík, Gerhát, Trávníček (C) – M. Havelka, Válek, Matoušek.

    Aukro Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Valenta, Nosek, Řezníček, Žižka (A), Matějíček – Roberts Bukarts, Honejsek, Šťastný – O. Veselý (C), Fořt, Okál – J. Ondráček, Popelka, Kubiš (A) – Klhůfek, Fryšara, Illo.

    Rozhodčí: Kika, Hejduk – Pešek, Hanzlík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Vzájemná utkání v probíhající sezóně hovoří lépe pro Berany, kteří zvítězili dvakrát – 3:2 a 3:1. V posledním vzájemném měření sil byl úspěšný Litvínov, a to na ledě Zlína, když vyhrál 4:2. Bude dnes doma také stoprocentní?
     
    Aukro Berani Zlín

    Hosté ze Zlína jsou na tom podstatně lépe. Na své konto si připsali třiašedesát bodů, jsou devátí, tedy na pozici, která zaručuje předkolo play-off. Jenže daleko nejsou ani od elitní šestky, na kterou ztrácí pouhé dva body. Tabulka je v tomto směru hodně vyrovnaná a každý odehraný zápas už může mnohé napovědět. Zlínští Berani naposledy odehráli duel s Jihlavou a zvítězili těsně 2:1. Dnes na ledě Litvínova by rádi získali další, aby se přiblížili přímému postupu do vyřazovacích bojů. Uvidíme, jak tento zápas dopadne a kdo se po jeho konci bude radovat z jakéhokoli vítězství. Nenechte si ho ujít.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovským hokejistům se sezóna letos vůbec nevyvedla. V současné době okupují samé dno extraligové tabulky. Jsou tedy čtrnáctí se třiačtyřiceti body a pomalu se jim začíná vzdalovat i teoretická šance na postup do předkola play-off. Místo toho je dost možná bude čekat tabulka o udržení se v nejvyšší soutěži, jako tomu bylo před dvěma lety. Ze všech čtyř posledních týmů ale mají zatím nejméně bodů, takže v posledních zápasech se budou snažit urvat co nejvyšší bodový zisk, aby si bodů do tabulky o udržení přenesli co nejvíce. V posledních jedenácti zápasech odešla VERVA pokaždé jako poražený tým, připsala si pouhý jeden bod. Dnes doma přivítá Zlín, se kterým to nebude žádná procházka růžovým sadem. Utnou Litvínovští tuto černou sérii a konečně zvítězí?
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Základní část extraligy finišuje a dnes je na programu už pětačtyřicáté kolo. To znamená, že do konce zbývá odehrát už jen sedm utkání. My se prostřednictvím tohoto online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Aukro Berani Zlín. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. M. Hanzl (J. Mikúš, Marek Růžička), 38. Gerhát (Jurčík), 60. V. Hübl (J. Mikúš, F. Lukeš) – 15. Fryšara (Illo), 32. Ferenc (Roberts Bukarts, Freibergs), 47. Šťastný (Nosek, Honejsek), 64. J. Ondráček (Kubiš)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – Iberer, Šesták, Gula (A), Kubát, Čutta, Baránek, L. Doudera – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – M. Hanzl, J. Mikúš, Marek Růžička – Jurčík, Gerhát, Trávníček (C) – M. Havelka, Válek, Matoušek.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Valenta, Nosek, Řezníček, Žižka (A), Matějíček – Roberts Bukarts, Honejsek, Šťastný – O. Veselý (C), Fořt, Okál – J. Ondráček, Popelka, Kubiš (A) – Klhůfek, Fryšara, Illo.

    Rozhodčí: Kika, Hejduk – Pešek, Hanzlík

    Diváci: 2 245
    thejrc.org