Motor ČB – Kadaň 8:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:1 (3:1, 1:0, 4:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 31.01.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá další přesilovou hru! Vampola poslal křižný pas na RICHARDA NEJEZCHLEBA. Ten sice první dorážkou trefil jen tyč, ale našel si puk ještě jednou a bez problému odkrytou klec trefil.
    Asistence: Petr Vampola.
     
    56:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže domácí tým se udržel v pásmu a střílí sedmou branku! To je pro Kadaň debakl. JOSEF MIKYSKA byl připravený na brankovišti a bekhendem poslal puk o horní tyč do brány!
    Asistence: Luboš Rob.
     
    54:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dobře to udělal Vráblík, který poslal puk do zadního mantinelu, od něhož se odrazil před branku. Čermák ho sice netrefil, ale v záloze byl ROK PAJIČ. Ten se střelou k tyči nemýlil.
    Asistence: Roman Vráblík.
     
    45:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor dává pátou branku, využívá přesilovou hru a FILIP NOVÁK střílí dnes druhou branku! Mikyska nabil budějovickému obránci na modrou, a ten trefil šibenici!
    Asistence: Josef Mikyska a Richard Nejezchleb.
     
    29:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádhera v podání Českých Budějovic! Trhači špatně střídali a domácí toho využili. Pýcha si všiml, že na modré jsou dva volní jeho spoluhráči. Mikyska nádherně zbrzdil puk pro LUBOŠE ROBA, jenž se prosadil střelou nad lapačku!
    Asistence: Josef Mikyska.
     
    15:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Petr Vampola byl na pozici falešného beka a vypálil od modré. Hostující brankář puk jen vyrazil a FILIP NOVÁK se zorientoval nejrychleji, když poslal puk mezi nohy Pavláta!
    Asistence: Petr Vampola a Martin Novák.
     
    12:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že nic! Havlíček našel rozjetého FRANTIŠKA WÁGNERA, který se s ničím nepáral. Nádhernou střelu otřel o tyč a Gába byl proti této střele bezmocný.
    Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    11:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uteklo přesně třicet jedna vteřin a už je to o dvě branky! Jonák nádherně našel JOSEFA MIKYSKU, jenž měl ideální palebnou pozici a rychlou střelou se nemýlil!
    Asistence: Vít Jonák a Roman Vráblík.
     
    11:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to Motor, který střílí první braku v utkání! Vampola našel před brankou RICHARDA NEJEZCHLEBA, jeho první střelu sice nejprve Pavlát vyrazil, přesto se domácí útočník ještě na brankovišti dostal k puku a přes hráče prostřelil Pavláta v bráně!
    Asistence: Petr Vampola.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. Nejezchleb (Vampola), 12. J. Mikyska (Jonák, Vráblík), 16. F. Novák (Vampola, Martin Novák), 30. Rob (J. Mikyska), 46. F. Novák (J. Mikyska, Nejezchleb), 55. Pajič (Vráblík), 57. J. Mikyska (Rob), 60. Nejezchleb (Vampola) – 13. Wágner (Havlíček)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – F. Novák (A), Kučný, Fillman, Vráblík, Čáp, Pýcha – Čermák, Pajič (C), Nedorost (A) – Nejezchleb, Vampola, Vlček – J. Mikyska, Rob, Jonák – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Danylec) – Šefl, R. Procházka, Trefný (C), Kadeřávek, Blaha, Buchtela, Hlaváček – Havlíček, Wágner, Krejčiřík – Dufek, Rezek, Tupý (A) – J. Müller, Rindoš, Tůma – Chrpa (A), Hejcman.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Štětina
    bahis siteleri