Děčín – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:1 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Trutnov – Bílina 6:3 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 6:3 (kon.) | Písek – Klatovy 3:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 1:8 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 0:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (2:0, 2:3, 2:0)
HC Tábor
Středa 31.01.2018, 18:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovou hru pěti proti třem využívají. Luboš Voříšek se uvolnil na ose hřiště a mířil sám na brankáře. Svým blafákem hostujícího brankáře pokořil, puk se ale za brankovou čáru nedostal. Tam jej dorazil až JAKUB ŠUHAJ! Asistence: Luboš Voříšek, Jan Milfait.
     
    47:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu využívají a navyšují své vedení znovu na rozdíl dvou branek! LUKÁŠ ENDÁL zpracoval kotouč na pravém kruhu, přehodil si jej na forhend a prudkou ranou ke vzdálenější tyči nedal Davidu Novákovi nejmenší šanci! Asistence: Patrik Přidal, Martin Kříž.
     
    37:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kamil Černý adresoval přihrávku JAKUBU DOKTOROVI, který z vlastního pásma zavezl puk až do útočné třetiny. Krok za modrou čarou napřáhl a jeho rána se zastavila až v síti Novákovy brány! Asistence: Kamil Černý.
     
    33:33
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po nepřesné rozehrávce Havlíčkova Bordu Jihočeši snižují skóre na rozdíl dvou branek. Ondřej Šulek svůj výpad zakončil jenom do betonu Čeňka Nováka, puk se ovšem odrazil na levou stranu k RADKU SEIDLOVI, který jej nekompromisně přišpendlil pod horní tyč havlíčkobrodské svatyně! Asistence: Ondřej Šulek.
     
    27:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí rychle přispěchali s odpovědí a znovu vedou o tři branky. DAVID VALA dostal přihrávku před brankoviště, kde měl dostatek času, aby si vymíchal brankáře a bekhendem poslal kotouč za jeho záda! Asistence: Filip Beneš.
     
    26:00
    Tábor právě vstřelil branku!
    Ondřej Šulek předvedl výbornou práci, když v rohu kluziště přehrál dva protihráče a poslal kotouč před brankoviště na úplně volného RADIMA ŠKRDLETU, který už neměl nikterak složitou situaci a usměrnil kotouč mezi Novákovy betony! Asistence: Ondřej Šulek, Radek Seidl.
     
    25:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté dostali puk ze své třetiny, jenže Kryštof Kulhánek bleskově rozehrál na LUKÁŠE ENDÁLA. Ten se rozjel po pravé straně a svůj výpad zakončil bekhendovým pokusem na bližší tyč. Puk propadl pod vyrážečkou Davida Nováka, který se trošku červená. Asistence: Kryštof Kulhánek.
     
    16:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dvojnásobnou početní převahu využívají a budou hrát ještě 31 sekund v pěti proti čtyřem. Tomáš Semrád dostal kotouč na modrou čáru, jeho střelu ještě dokázal tečovat MIROSLAV TŘETINA a kotouč zapadl nad Novákovo rameno. Asistence: Tomáš Semrád, David Vala.
     
    08:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Miroslav Třetina zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu poslal kotouč před brankoviště. Tam dobře bojoval Jakub Šuhaj a puk propadl až na levý kruh k LUBOŠI VOŘÍŠKOVI, který dorazil puk za Novákova záda! Asistence: Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Voříšek (Třetina), 17. Třetina (T. Semrád, Vala), 26. Endál (Kulhánek), 28. Vala (Beneš), 48. Endál (Přidal, Kříž), 59. Šuhaj (Voříšek, Milfait) – 26. Škrdleta (Šulek, Seidl), 34. Seidl (Šulek), 38. Doktor (K. Černý)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (od 41. Marek) – T. Semrád, M. Semrád, Kulhánek, Vala, Balgalvis, Kříž – Endál, Milfait "A", Přidal – Šuhaj, Třetina "C", Voříšek – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Křehlík, Ludvík, Beneš
    HC Tábor: D. Novák (Klestil) – Tesař, Havran, K. Černý "C", Kachyňa, Dvořák, T. Černý, Duben – Blažek, Heřman "A", Seidl "A" – Březina, Šulek, Škrdleta – Pechánek, Doktor, Syrovátka – Kadilák

    Rozhodčí: Michal Maršálek – David Urubčík, Jan Kleprlík

    Diváci: 735
    thejrc.org