Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Středočeský kraj
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Kraj Vysočina
Středa 31.01.2018, 09:50 • Zimní stadion Choceň • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    44:30
    Hradiský míří na střídačku, Středočeský kraj zkouší hru v power-play!
     
    44:00
    Daniel Pavelec měl velkou šanci na vyrovnání, skákavý kotouč zasáhl v úrovni pasu ze vzduchu a donutil brankáře Maláče k nesmírně důležitému zákroku!
     
    41:03
    Před Matoušem Menšíkem po parádní přesilovkové kombinaci zívala naprosto prázdná branka, kapitán Vysočiny jí ale z voleje trestuhodně minul!
     
    40:05
    Nepříjemnost pro Středočeský kraj v podobě minutového oslabení, vyloučen je totiž Daniel Herčík za zdržování hry.
     
    38:12
    Matouš Menšík střelou z pravého kruhu olízl tyčku Hradiského branky!
     
    35:14
    Středočeský kraj si vybírá oddechový čas!
     
    35:14
    Šance na vyrovnání opět trochu vzrostly, Středočeský kraj bude hrát v početní výhodě. Na trestnou lavici putuje Šimon Zdarsa (VYS) za podražení.
     
    31:32
    Předchozí tvrzení Středočeský kraj vyvrátil o několik sekund později, kdy došlo k velkému závaru na brankovišti! Trojice Středočechů ale kotouč za ležícího brankáře Maláče dotlačit nedokázala.
     
    29:02
    Rozdíl ve skóre mohl zdvojnásobit David Putz, který nabral rychlost podél pravého mantinelu a dostal se až do zakončení. Prudkou ranou zápěstí ale trefil pouze rameno připraveného Hradiského!
     
    26:41
    Rázem to mohlo být o dvě branky! Putzovu střelu vyrazil Hradiský betonem pouze na hůl Menšíka, který ale přes hokejku obránce z bezprostřední blízkosti branku Středočeského kraje těsně přestřelil!
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Středočeský kraj (Ticháček – 1 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Kraj Vysočina (Chvátal – 1 min., hrubost).
     
    22:58
    Vysočina právě vstřelila branku!
    Máme tu další zvrat ve skóre, dnes poprvé se Vysočina dostává do vedení! Přesnou střelou se prezentoval MATOUŠ MENŠÍK, který prostřelil brankáře Hradiského – 2:1! Asistence: Martin Pigl.
     
    19:09
    Adam Sojka měl z ničeho nic stoprocentní příležitost na vstřelení vedoucího gólu, dostal se sám před brankáře Maláče, ale po forhendové kličce vypálil těsně mimo!
     
    14:35
    Další velká šance Středočeského kraje! Sojka postupoval s Chrenkou do přečíslení ve dvou proti jednomu, zakončoval nakonec druhý jmenovaný, jehož střelu přesouvající se brankář Maláč ukořistil do své výstroje!
     
    12:57
    Na opačné straně se do skvělé šance prodral Oto Theimer, který postupoval z pravé strany sám na brankáře. Nakonec zvolil přímou střelu zápěstím, kterou brankář Maláč pohotovým zákrokem odrazil mimo tři tyče!
     
    11:00
    Čtyři minuty před koncem první třetiny k tomu hokejisté z Vysočiny dostanou skvělou příležitost. Za držení protihráče je potrestán Jindřich Plíšek (STC).
     
    09:06
    Vynikající Radim Hradiský nyní lvím skokem udržel nerozhodný stav! Adam Rauš totiž vkleče nadvakrát na brankovišti dorážel volný kotouč, jen díky skvělému zákroku brankáře Středočeského kraje tak zůstává skóre nerozhodné!
     
    07:18
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Jenže chvíli na to již přichází radost fanoušků z Vysočiny, která srovnává nepříznivý stav! VÁCLAV MACEK dokázal prostřelil gólmana Hradiského– 1:1! Asistence: Matouš Menšík.
     
    05:36
    Vyloučení v týmu Středočeský kraj (Oskar Haas – 1 min., držení).
     
    02:42
    Vyloučení v týmu Kraj Vysočina (Matěj Kravec – 1 min., nedovolené bránění).
     
    00:08
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Pouhých osm vteřin dělilo úvodní vhazování a první branku dnešního zápasu! PETR ULLRYCH se protáhl mezi obránci, dostal se až před brankáře a přesným zakončením otevřel střelecký účet utkání – 1:0! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Ullrych – 8. Macek (Menšík), 23. Menšík (Pigl)


    Středočeský kraj: Hradiský (Gabriška) – Herčík, Náhončík, Němeček, Sluka, Adam, Srdínko (C), Rajgl, Hofmann, Ticháček, Kohlíček, Haas, Váňa, Kredba, Theimer, Sommer, Ullrych, Plíšek, Chrenka, Sojka, Sýkora
    Kraj Vysočina: Maláč (Král) – Putz, Menšík (C), Rauš (A), Zych, Dáňa, Kravec, Pavelec, Vranka, Jungwirth, Broža, Zdarsa, Chvátal (A), Sapík, Macek, T. Adam, Polodna, Moravec, Juřica, Dymák, Pigl

    Rozhodčí: Čuňočka – Gregar, Ovsík
    thejrc.org