Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Kraj Vysočina
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
Plzeňský kraj
Středa 31.01.2018, 15:25Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    Je hotovo! Na ledě a v hledišti propuká pravá radost z Vysočiny, která si zajistila postup do semifinále a dokonce hned z první pozice! Plzeňský kraj půjde do semifinále z druhého místa. (16:54:41)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vysočina – Filip Dymák
    Plzeňský kraj – Jakub Holý
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Přesto si kouč Vysočiny ještě žádá oddechový čas.
     
    44:40
    Jeden z hráčů Vysočiny zkusil zakončit přes všechny čáry, píská se zakázané uvolnění. Daný výsledek již Vysočina nepustí, my zde již tedy známe oba semifinalisty!
     
    43:48
    Na nemohoucnost v útočném pásmu se již nemohl dívat Jakub Altrichter, který to vzal na sebe a po pohledné individuální akci poslal puk přímo do náruče Daniela Krále.
     
    43:40
    Vysočina hraje v pěti.
     
    42:58
    Vysočina vyhazuje, Plzeňští musí další akci založit zpoza své prázdné branky.
     
    42:40
    Plzeňský kraj si vyžádal oddechový čas, trenér ponechává Prchlíka na střídačce a my uvidíme hru v šesti proti čtyřem!
     
    42:40
    Dvě a půl minuty před koncem přichází další početní výhoda Plzeňského kraje. Tentokrát je za krosček potrestán Matouš Menšík (VYS).
     
    42:25
    Vysočina je v pěti, ale ne na dlouho. Plzeňský kraj má další výhodu.
     
    41:46
    Plzenští ostřelují Krále, nejnebezpečněji vypadala střela Marcela Marcela, která ale zamířilo mimo.
     
    41:18
    Naděje zatím prvního týmu skupiny B roste, Vysočina totiž půjde do čtyř. Marek Chvátal (VYS) si minutu odpočine na trestné lavici, protože se provinil hrou vysokou holí.
     
    39:14
    Plzeňští ještě cítí šanci na zdramatizování závěru utkání, času na dva góly ještě mají dostatek.
     
    37:58
    Psychická výhoda sice byla na straně Plzeňského kraje, udeřit ale mohla Vysočina! Jmenovitě Vladislav Juřica postupoval sám na gólmana, volil střelu na vyrážečku, ale minul!
     
    37:06
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak přece jen přichází ještě kapka naděje pro Plzeňský kraj. Kotouč přistál na mezikruží přímo na hokejce ALEŠE MATOUŠKA, který se s ním nerozpakoval a přesně mířenou ranou na levou tyčku Krále snížil na rozdíl dvou branek – 4:2! Asistence: Daniel Hauser.
     
    34:53
    Tak to byla hokejová lahůdka v podání Matouše Menšíka, který ideální zadovkou připravil ideální palební pozici pro Jonáše Jungwirtha! Ten si troufl ještě na stahovačku, následně ale nechal vyniknout pouze Jaroslava Prchlíka!
     
    34:09
    Také třetí třetina se hraje ve velice svižném tempu bez zbytečného přerušování. Každou minutou se Vysočina přibližuje postupu do semifinále.
     
    32:45
    Martin Pigl vyslal z levé strany ostrou ránu příklepem přímo do hrudi připraveného Prchlíka.
     
    32:00
    Vysočina hraje naprosto v pohodě, má zápas pevně ve svých rukou a o svém postupu nenechává nikoho vůbec pochybovat. Za to Plzeňský stroj se, zdá se, zasekl.
     
    30:34
    David Putz mohl ještě navýšit rozdíl mezi oběma soupeři, z dobré pozice ale trestuhodně minul poloprázdnou branku Plzeňského kraje!
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vysočina udělala ve druhé třetině výrazný krok směrem k postupu do semifinále, vede o tři branky a vzhledem k průběhu zápasu by pouze totálním zkratem o vítězství přišla. Třetí část startuje již v 16:28.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:05
    Herní převaha po kontaktním gólu Plzeňských je ta tam, závěr druhého dějství patří Vysočině. Ta drží soupeře pod zámkem.
     
    28:20
    Hrubá chyba při vlastní přesilové hře nabídla velkou šanci Matoušovi Menšíkovi, jeho úmysl ale vystihl Prchlík, který se stihl přesunout ke vzdálenější tyči a zabránil tím pátému gólu v síti Plzeňského kraje!
     
    27:20
    Tobias Adam (VYS) fauloval kolenem a díky tomu nabídne soupeři v závěru druhé části přesilovou hru.
     
    26:55
    Po icingu Vysočiny se vhazování bude opakovat.
     
    26:48
    Dymák tentokrát nezpracoval přihrávku v obranné třetině, od jeho čepele se kotouč odrazil do hlediště. Vhazovat se bude po levé ruce Daniela Krále.
     
    26:12
    Další útočná akce Plzeňského kraje končí pro postavení mimo hru.
     
    25:44
    Na druhé straně velmi rychle kontroval parádní individuální akcí Jakub Holý, který se prosmýkl mezi dvěma obránci, položil si brankáře, ale v konečné fázi pouze nastřelil letící beton Krále!
     
    25:01
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a Vysočina znovu vede o tři góly! FILIP DYMÁK si vzal puk ve středním pásmu, přejel modrou čáru a po kličce do středu hřiště vypálil neomylně k pravé tyči Prchlíkovy branky – 4:1! Asistence: Matyáš Sapík.
     
    24:27
    Nyní si zadáci Vysočiny budou moci oddychnout, Plzeňští totiž půjdou do čtyř. Za podražení je vyloučen Dominik Soukup (PLK).
     
    23:29
    V dobré střelecké pozici se ocitl Daniel Kaiser, na poslední moment mu ale jeden z obránců zablokoval hokejku. Vysočina je pod tlakem a logicky se tak osvobozuje pouze za cenu vyhození přes všechny čáry.
     
    22:33
    Vstřelený gól Plzeňský kraj povzbudil, brankář Král má nyní plné ruce práce a míří na něj kotouče prakticky ze všech pozic. Duel o první místo ve skupině bude ještě zajímavý.
     
    21:11
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Že bychom se přece jen ještě dočkali zápletky? Na rozdíl dvou branek snižuje přesným zakončením JOSEF POCH – 3:1! Asistence: Jakub Holý a Kryštof Bulka.
     
    19:43
    O několik sekund později je pískán icing Plzeňského kraje.
     
    19:35
    Hra ve čtyřech více svědčí Plzeňskému kraji, který se dostal k ohrožení Krále. Rána Petra Hausera příklepem za jízdy skončila ale neomylně v rukavici připraveného Krále.
     
    18:46
    Vyloučení v týmu Kraj Vysočina (Martin Zych – 1 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (Jiří Beránek – 1 min., hrubost).
     
    18:22
    Plzeňští nejsou v pohodě, nyní se dopustili zbytečného zakázaného uvolnění.
     
    17:37
    Jaroslav Prchlík střídá v brance Plzeňského kraje Davida Bočana po třech inkasovaných gólech.
     
    17:37
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Stále více to vypadá, že neporazitelnost Plzeňského kraje tímto utkání skončí! Vysočina odskakuje do tříbrankového rozdílu, tentokrát dotlačil kotouč do sítě MATĚJ KRAVEC – 3:0! Asistence: Václav Vranka.
     
    17:18
    Dvouminutovou pasáž bez přerušení ukončil až ofsajd Plzeňského kraje.
     
    15:21
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Stejně, jak se Vysočině vydařil závěr třetiny první, podobně vyšel i start druhé patnáctiminutovky! Rychlé přečíslení ve dvou proti jednomu napoprvé brankář Bočan zlikvidoval, na rychlou dorážku MATOUŠE MENŠÍKA již nestačil – 2:0! Asistence: David Putz.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zápas o čelo tabulky a účast v semifinále zatím zvládá lépe Vysočina, která vede 1:0. Tento výsledek jí zajistí vítězství ve skupině a odsunutí Plzně na konečnou druhou příčku. Do konce zápasu ještě zbývá půl hodiny a stát se může cokoliv, pokračujeme v 15:57.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:36
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    V závěru první periody zde máme úvodní gólovou radost! Pěkný tandem vystřihli hráči Vysočiny v útočné třetině, kotouč skončil na čepeli DAVIDA PUTZE, který svižnou střelou k tyči propálil Bočana – 1:0! Asistence: Matouš Menšík a Josef Dáňa.
     
    14:15
    Tobias Adam skryl svoji střelu za řadu hráčů, Bočan vůbec nic neviděl a usmálo se na něj štěstí, když se kotouč otřel o brankovou konstrukci.
     
    13:30
    K ohrožení plzeňské klece v minutovém oslabení nedošlo, Hauser je na ledě a Plzeňský kraj tak může znovu útočit.
     
    12:44
    Špatný přechod přes střední pásmo znamená na úvod přesilovky ofsajd Vysočiny.
     
    12:30
    Poprvé v utkání si přesilovku vyzkouší také Vysočina, za hákování jde na trestnou lavici Petr Hauser (PLK).
     
    11:56
    Brankář Král vytáhl další kvalitní zákrok, kterým udržel nulu na svém kontě. Následně se vhazuje po jeho pravici.
     
    11:24
    Oťukávání pokračuje, více ze hry má Plzeňský kraj, který se snaží otevřít střelecký účet utkání. Zatím marně.
     
    10:22
    Kvůli přihrávce rukou jsou Plzeňští vykázáni z útočného pásma.
     
    09:09
    Martin Zych měl na hokejce vedoucí branku, když se k němu na brankovišti velmi šťastně odrazil kotouč a útočník Vysočiny ho mohl poslat do sítě! Brankář Bočan ale ukázal svůj postřeh a koncem lapačky vytáhl jeho nebezpečné zakončení mimo tři tyče!
     
    08:12
    Adam je na ledě a ihned se zapojuje do útočné akce Kraje Vysočina.
     
    07:55
    Soukup ostřeluje branku Krále ze všech stran, gólman Vysočiny je ale neomylný. Vypadá to, že i druhé oslabení druhý tým tabulky zvládne bez úhony.
     
    07:12
    Aktivita plzeňských hokejistů neupadá a bude ještě umocněna, chystá se totiž další přesilová hra. Za katr míří Tobias Adam (VYS) za nedovolené bránění.
     
    04:15
    Přesilová hra Plzeňského kraje žádné nebezpečí nenabídla, počet hráčů na ledě se srovná.
     
    03:15
    Vysočina se bude muset bránit početní převaze soupeře, dopustila se totiž chyby ve střídání a hrála v šesti. Trest odpyká Pigl.
     
    02:30
    Bitva o první místo v tabulce a nejlepší výchozí pozici do semifinále má za sebou první okamžiky. Sledujeme svižný hokej, zatím bez jediného přerušení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Kraj Vysočina: Král (Maláč) – Putz, Menšík (C), Rauš (A), Zych, Dáňa, Kravec, Pavelec, Vranka, Jungwirth, Broža, Zdarsa, Chvátal (A), Sapík, Macek, T. Adam, Polodna, Moravec, Juřica, Dymák, Pigl

    Plzeňský kraj: Bočan (Prchlík) – Šiler, Matoušek, Steinbrücker (A), Marcel, Kaiser, Korčák, Kozlík, Holý, Beránek, Hauser, Altrichter, Jánský, Špaček (A), Jiříček, Hodinář, Plecitý, Bulka, Soukup (C), Poch, Páník.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:25.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 15. Putz (Menšík, Dáňa), 16. Menšík (Putz), 18. Kravec (Vranka), 26. Dymák (Sapík) – 22. Poch (Holý, Bulka), 38. Matoušek (Hauser)


    Kraj Vysočina: Král (Maláč) – Putz, Menšík (C), Rauš (A), Zych, Dáňa, Kravec, Pavelec, Vranka, Jungwirth, Broža, Zdarsa, Chvátal (A), Sapík, Macek, T. Adam, Polodna, Moravec, Juřica, Dymák, Pigl
    Plzeňský kraj: Bočan (18. Prchlík) – Šiler, Matoušek, Steinbrücker (A), Marcel, Kaiser, Korčák, Kozlík, Holý, Beránek, Hauser, Altrichter, Jánský, Špaček (A), Jiříček, Hodinář, Plecitý, Bulka, Soukup (C), Poch, Páník
    bahis siteleri