Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Ústecký kraj
0:0 (0:0, 0:0, 0:0)
Hlavní město Praha
Středa 31.01.2018, 18:55Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    43:20
    Uvidíme velmi nadějnou přesilovou hru čtyři na tři v podání Ústeckého kraje, je totiž vyloučen Tomáš Hamara (PHA) za hákování.
     
    42:56
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Jakub Kadár – 1 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Tomáš Václavík – 1 min., sekání).
     
    42:29
    Doslova jak slepý k houslím se nyní ke stoprocentní šanci dostal Ondřej Príhoda, který si mohl prakticky vybrat, kam kotouč umístí! Volil střelu mezi nohy, ale tam si brankář Liemann místo velmi dobře hlídal!
     
    40:42
    Hrdinou Ústeckého kraje je brankář Čermák, který chytil další samostatný únik! Tentokrát na něj úplně osamocen najížděl Václavík, rána na vyrážečku přinesla další pohotový zákrok brankáře Ústeckého kraje!
     
    37:38
    Praha nechce hrát na remízu, vedoucí trefu mohl vsítit Kylíšek, jenže z dobré pozice přestřelil!
     
    32:56
    I přesto, že přihrávka z obranné třetiny nebyla přesná, Ondřejovi Čechovi pomohl při zpracování obránce Prahy a poslal ho tím do samostatného úniku! V duelu jeden na jednoho znovu kraloval brankář Liemann, který zabránil další velké šanci!
     
    27:44
    Závěr druhého dějství přinese ještě přesilovou hru Ústeckého kraje, za hákování usedá na trestnou lavici Dominik Palát (PHA).
     
    20:05
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Daniel Dej – 1 min., podražení).
     
    18:11
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Michal Vitouch – 1 min., sekání).
     
    15:52
    Tak rázem jsme zde mohli mít první branku utkání! Marek Slavík totiž postupoval sám na gólmana, zvolil střelu na lapačku, jenže brankář Liemann včas zareagoval a skvělým zákrokem udržel skóre bezbrankové!
     
    13:03
    Tak to je hodně zapeklitá situace pro Ústecký kraj. Devatenáct vteřin vypršením trestu přichází další vyloučení, potrestán je David Skuhrovec (ULK) za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    12:22
    Viktor Weis (ULK) se vrátí zpět na trestnou lavici, když zabrzdil před brankářem Liemannem tak smolně, že ho lidově osprchoval. Za nesportovní chování mu již patří lavička za katrem.
     
    10:58
    Jenže ne na dlouho. Za katr za hákování putuje tentokrát Marek Krocker (ULK). Další početní výhoda pro Prahu.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Viktor Weis – 1 min., faul kolenem).
     
    04:07
    V přečíslení dva na jednoho dostal Tomáš Václavík slušnou možnost otevřít střelecký účet zápasu, brankář Čermák se ale rychle přesunul a kvalitním zákrokem zabránil nejhoršímu!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky:


    Ústecký kraj: Čermák (Klika) – Čech, Spudich, Príhoda, Adámek, Döring, Weis, Kovár, Pešta, Krocker, Vopat, Skuhrovec (A), Tomšík, Jarábek, Kylíšek, Němec (A), Pöschl, Slavík, Dej, Martínek, Kadár (C)
    Hlavní město Praha: Liemann (Krbeček) – Straka, Václavík (A), Rulc, Hamara, Čech, Brummel, Š. Němec, R. Němec, Slavíček, Krupička, Šesták, Palát (A), M. Adam, Bucek, Broš, Daniel Král, Vitouch, Adamec (C), Ducháč
    bahis siteleri