Toronto – NY Islanders 5:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | Detroit – San Jose 2:1 (4:3 po s.n.)
konec
Washington Capitals
5:3 (0:2, 3:0, 2:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 01.02.2018, 02:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Kuzněcov z ostrého úhlu minul prázdnou branku! Flyers spěchají na polovinu Capitals.
    50:40 Jakub VORÁČEK - 5:3
     
    50:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers to ještě nevzdávají a snižují na rozdíl pouhých dvou branek! Nolan Patrick nabil Ivanu Provorovi, který měl napřaženo k tvrdé střele na modré čáře. Prudkou střelu těsně před Holtbym tečoval clonící JAKUB VORÁČEK, čímž nedal domácímu brankáři nejmenší šanci. Asistence: Ivan Provorov a Nolan Patrick.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alex Chiasson – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Brandon Manning – 5 min., bitka).
     
    49:06
    Michal Neuvirth toho má už dost a necelých jedenáct minut přenechá svému kolegovi Alexi Lyonovi.
    49:06 Devante SMITH-PELLY - 5:2
     
    49:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle je pátá branka v řadě, která vyhání Neuvirtha z branky. Christian Djoos po příklepu s Jayem Beaglem napálil brusle před brankou stojícího DEVANTE SMITH-PELLYHO, od nichž puk změnil trajektorii k pravé tyči, kam se Neuvirth už nestihl přemístit. Asistence: Christian Djoos a Jay Beagle.
     
    48:00
    Neuvirth si všiml prudké přihrávky na střed levého kruhu, což pro něj znamenalo jen jedno, rychlý přesun proti jedovaté střele Ovečkina! Ruský kapitán ale značně odkrytou část branky minul!
    45:28 T. J. Oshie - 4:2
     
    45:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a necelých patnáct minut před koncem třetí třetiny navyšují své vedení! Bránící Provorov přišel o hůl a nestihl si ani převzít nabízenou hůl od jednoho ze spoluhráčů. Této skutečnosti využil Jevgenij Kuzněcov, který přes Provorova dostal puk na spodní část mezikruží, odkud T. J. OSHIE z první prostřelil Neuvirtha. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.
     
    44:16
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nolan Patrick – 2 min., držení).
    34:32 André BURAKOVSKY - 3:2
     
    34:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Druhá třetina patří jasně domácímu týmu, který otáčí vývoj zápasu na svou stranu! Lars Eller měl na pravém hrazení dostatek času k vymyšlení kombinaci. Po krátké chvíli našel na hranici brankoviště nedostatečně bráněného ANDRÉ BURAKOVSKYHO, kterému stačilo svižný pas od Ellera pouze sklepnout za brankovou čáru. Nedůslednou obranou Flyers nyní ztrácí jednu branku. Asistence: Lars Eller.
     
    33:24
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Andrew MacDonald – 2 min., sekání).
     
    30:31
    Domácí se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho! Eller dokázal prostrčit kotouč skrz dva hráče k levé tyči na Wilsona, který z těsné blízkosti nepřehodil Neuvirthův beton.
     
    29:48
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (John Carlson – 1 min., podražení).
     
    25:41
    Po střele Konecneho se k vyraženému puku dostal Giroux, který z těsné blízkosti nepřekonal skvělého Holtbyho! Brankář Capitals nyní podržel svůj tým.
    23:01 Chandler STEPHENSON - 2:2
     
    23:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie pro domácí Capitals a obrovský šok pro Flyers! Nějak takhle bych popsal aktuální situaci v Capital One Aréně, kde domácí Washington srovnal stav utkání během čtyřiceti sedmi vteřin. Madison Bowey dlouhou přihrávkou našel na útočné modré najetého CHANDLERA STEPHENSONA, který se dostal za obranu a v samostatném úniku překonal také Neuvirtha zakončením mezi betony. Asistence: Madison Bowey.
    22:14 Chandler STEPHENSON - 1:2
     
    22:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Velmi smolnou brankou Flyers ztrácí dvoubrankové vedení! Nenápadnou střelu Larse Ellera od levého hrazení nejistým zákrokem zachytil Neuvirth mezi betony. Puk byl ale stále hratelný, čehož si všiml rozjetý CHANDLER STEPHENSON, který došťouchl puk za brankovou čáru. Capitals snižují na rozdíl jedné branky. Asistence: Lars Eller a John Carlson.
     
    15:44
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Robert Hägg – 2 min., držení).
    07:50 Travis KONECNY - 0:2
     
    07:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Brankář Holtby po osmi minutách loví puk ze své sítě už podruhé! Aktivní Sean Couturier se natlačil k pravé tyči, kde jeho pokus o zakončení brankář domácích zneškodnil. Následně ale nedobrzdil a narazil do Holtbyho bránící Djoos, čímž své kolegu v brance značně omezil. Tato skutečnost nahrála TRAVISU KONECNEMU, který z druhé vlny sjel k vyraženému kotouči a záhy jej sklepl do odkryté části branky. Asistence: Sean Couturier.
    01:18 Nolan PATRICK - 0:1
     
    01:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na úvodní branku jsme nemuseli čekat příliš dlouho! Wayne Simmonds z levého křídla propašoval puk mezi dvěma hráči Capitals na NOLANA PATRICKA, který rychlou kličkou do bekhendu roztáhl Holtbyho a následně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Wayne Simmonds.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 23. Stephenson (Eller, Carlson), 24. Stephenson (Bowey), 35. Burakovsky (Eller), 46. Oshie (Kuzněcov, Carlson), 50. Smith-Pelly (Djoos, Beagle) – 2. Patrick (Simmonds), 8. Konecny (Couturier), 51. Voráček (Provorov, Patrick)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Djoos, Orlov, Niskanen, Bowey, Orpik – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Oshie, Bäckström, Burakovsky – Connolly, Eller, Stephenson – Smith-Pelly, Beagle, Chiasson.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (50. Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux – Simmonds, Patrick, Voráček – M. Raffl, Filppula, Weal – Lehterä, Laughton, Goulbourne.
    bahis siteleri