Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.) | Kraj Vysočina – Královéhradecký kraj 2:1 (1:0 po s.n.) | Olomoucký kraj – Praha 3:1 (kon.)
Královéhradecký kraj – Plzeňský kraj 3:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 4:5 (po pr.)
konec
Olomoucký kraj
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 01.02.2018, 09:50 • Zimní stadion Choceň • Olympiáda dětí a mládeže • O 5. - 6. místo
Partner:
     
    38:52
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Další nepřesnost v rozehrávce Prahy již Olomoučtí trestají! Přihrávku vystihl Fibirg, přihrál na brankoviště přesně na čepel LUKÁŠE KUNCKA, který si již věděl rady – 3:1! Asistence: Jiří Fibigr.
     
    37:00
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    A na druhou branku nebylo potřeba dlouho čekat! Olomoučtí hokejisté otáčí skóre zápasu díky kvalitnímu tlaku do brankovišti, kotouč doslova za záda Krbečka dotlačil LUKÁŠ KUNCEK – 2:1! Asistence: Michal Šilhavý.
     
    35:11
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Dlouhá série Prahy bez inkasovaného gólu, která trvala více než 103 minut, končí! Na brankovišti se nejlépe zorientoval JAN KUČERA a v poklidu dorazil puk do prázdné branky Hlavního města Prahy – 1:1! Asistence: Jakub Zembol a Martin Ryšavý.
     
    22:53
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Přesilová hra se Olomouckému kraji vůbec nevydařila, soupeř ujel v oslabení a skóruje! Do samostatného úniku se dostal JAN KRUPIČKA, který střelou mezi betony poprvé v utkání prostřelil Suchánka – 0:1! Asistence: Andrej Adamec.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 36. Kučera (Zembol, Ryšavý), 37. Kuncek (Šilhavý), 39. Kuncek (Fibigr) – 23. Krupička (Adamec)


    Olomoucký kraj: Suchánek (Zlatnický) – Šilhavý, Fibigr, Minařík, Zembol, Hrůzek, Kuncek, Kunst, Vyroubal, Přibyl, Ryšavý, Přecechtěl, Kubíček, Svozil (C), Havel, Štíbr, Kučera, Křivohlávek.
    Hlavní město Praha: Krbeček (Liemann) – Straka, Václavík, Rulc, Hamara, Čech, Brummel, Š. Němec, R. Němec, Slavíček, Krupička, Šesták, Palát, M. Adam, Bucek, Broš, Daniel Král, Vitouch, Adamec (C), Ducháč

    Rozhodčí: Vrba – Hrabal, Kalina
    thejrc.org