Pardubice – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 7:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 5:1 (kon.)
Jihlava – HC Litvínov 8:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:7 (3:2, 3:1, 2:4)
HC Litvínov
Čtvrtek 01.02.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží na vlastním ledě HC Litvínov 8:7 a bere tak první výhru v tabulce o umístění, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:20:23)
     
    V brankové přestřelce nakonec Dukla bere tři body, když výhru 8:7 trefil Slavomír Kadleček, který 75 vteřin před koncem základní hrací doby trefil hattrick a také rozhodující gól.
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zajděte si někdy na zápas jihlavských juniorů, možná uvidíte pořádné brankové hody. Ty budou v možná již trošku "uvolněné" skupině o umístění na 13.-18. místě k vidění častěji, uvidíme. Faktem ale je, že SLAVOMÍR KADLEČEK navazuje na dvě branky z první třetiny a kompletuje hattrick, čímž posílá Jihlavu znovu do vedení. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    56:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Není to věru tak dávno, co zde byl jeden zajímavý zápas. Dukla prohrávala zkraje třetí třetiny s Kometou 3:7, aby nakonec vyhrála 8:7 v prodloužení. Nyní je zaděláno na další zajímavou zápletku. Dukle totiž nestačilo vedení 6:3 a rázem je to 7:7. FILIP HELT se postaral o to, že se začíná prakticky od znova, ač padlo již čtrnáct branek. Asistence: Jan Bečvář.
     
    54:18
    Tak hattrick tohoto litvínovského útočníka nebude. Pakliže tedy Verva nesrovná na 7:7 a Dominik Pecka se ve zbytku prodloužení neprosadí či nerozhodne nájezdy. Jde totiž na deset minut ven za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 1-2.
    Vyšší tresty: 0-3.
     
    54:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje a Verva je zpět v utkání. DOMINIK PECKA má totiž náběh na hattrick, prosazuje se dnes již podruhé. Asistence: Jan Dufek.
     
    50:08
    Adam Hrbatý je prvním vyloučeným hráčem Dukly, ven jde na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-2.
    Vyšší tresty: 0-2.
     
    45:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    DAVID ČERMÁK ale zatím nepřipouští žádné výraznější komplikace a dává Dukle zpět dvoubrankové vedení. Trefuje se dnes již podruhé. Asistence: Tomáš Mejzlík, Tomáš Vala.
     
    43:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže pozor, ve vlastním oslabení skóruje JAN DUFEK. Je odehrána téměř polovina z pětiminutové jihlavské přesilovky a Verva tak znovu dotahuje soupeře na rozdíl jedné branky. Bez asistence.
     
    41:01
    Pro Ondřeje Dvořáka dnešní zápas skončil, jelikož dostává trest na pět minut a k tomu do konce utkání za naražení zezadu. Dukla tak bude hrát dlouhou přesilovku a znovu bude moct odskočit svému soupeři.

    Na vyloučení: 0-2.
    Vyšší tresty: 0-2.
     
    40:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pouze 44 vteřin stačilo k tomu, aby ve třetí třetině padla branka. Zasloužil se o ní DAVID DRAŠAR, jenž má letos již třináctý zářez na pažbě. Asistence: Martin Franc.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři góly během třech a půl minuty. To je devíza jihlavských hokejistů, jelikož MILAN STRNAD zvyšuje již na 6:3. Pro jihlavské juniory je škoda, že takový brankostroj nerozjeli v některém z utkání základní části, mohli totiž místo toho hrát o play-off. Bez asistence.
     
    32:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    DAVID ČERMÁK, to je jméno jihlavského kanonýra, který se trefuje posedmnácté v sezoně. Hokejista se zkušenostmi z A-týmu dává Litvínovu studenou sprchu, neboť hosté inkasují podruhé během 51 sekund. Asistence: Sean Norris.
     
    31:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava sice početní výhodu nevyužila, ale jen co se Vopat stačil vrátit na led, už se domácí radovali. ADAM HRBATÝ dostává Duklu podruhé v utkání do vedení. Asistence: Dominik Adam.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Kadleček (Rašín), 13. Pospíchal (Čermák, Mejzlík), 15. Kadleček (Vála), 32. Hrbatý (Adam), 33. Čermák (Norris), 36. Strnad, 46. Čermák (Mejzlík, Vala), 59. Kadleček (Jindra) – 2. Helt (Vopat), 15. Pecka (Havlík), 25. Bečvář (Havlík, Drašar), 41. Drašar (Franc), 44. Dufek, 55. Pecka (Dufek), 57. Helt (Bečvář)


    HC Dukla Jihlava: Juda (Šťastný) – Pospíchal, Rašín, Krtek, Vála, Peschout, Mejzlík – Kadleček, Jindra, Adam, Vala, Heinrich, Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Čermák, Norris
    HC Litvínov: Havlík (Orct) – Macháč, Franc, Havlík, Dvořák, Starý – Drašar, Bečvář, Vopat, Pecka, Helt, Ineman, Krsek, Jícha, Dufek

    Rozhodčí: Čech – Roupec, Reich
    bahis siteleri