Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Buffalo – Florida 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:3 (kon.)
NY Rangers – Toronto 0:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:0 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Vegas 2:3 (po pr.) | Nashville – Los Angeles 5:0 (kon.) | Calgary – Tampa 4:7 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Dallas 1:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
Florida Panthers
Pátek 02.02.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Colton SCEVIOUR - 2:4
     
    57:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme nejspíše rozhodnuto! COLTON SCEVIOUR jel v přečíslení dva na jednoho a vzal to zkušeně na sebe a střelou bekhendem překonává Sateriho.k Asistence: Jared McCann a Keith Yandle.
    20:32 Zemgus GIRGENSONS - 2:3
     
    20:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo skóruje ve vlastním oslabení! Larsson vybojoval puk za brankou a poslal nahrávku mezi kruhy, kde byl ZEMGUS GIRGENSONS, který střelou švihem vystřelil naprosto přesně a Sateri byl bez šance. Asistence: Johan Larsson.
    18:11 Denis MALGIN - 1:3
     
    18:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Krásná branka Floridy! DENIS MALGIN podržel puk v rohu hřiště a poslal nahrávku na modrou, kde byl Yandle. Malgin si mezitím sjel před branku a obránce Panterů mu poslal přesnou přihrávku a Malgin si nikým nebránění objel Johnsona a poslal puk do branky. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
    14:29 Michael MATHESON - 1:2
     
    14:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají další přesilovou hru a otáčejí vývoj první třetiny! Bjugstad vyhrál vhazování a puk došel k MICHAELU MATHESONOVI, který udělal pár kroků směrem na střed a střelou zápěstím skóruje! Asistence: Nick Bjugstad.
    11:06 Keith YANDLE - 1:1
     
    11:06
    Florida právě vstřelila branku!
    I hosté využívají svou přesilovou hru! Barkov vytáhl puk na střed na modrou čáru a nahrál doprava na bod pro vhazování, kde stál KEITH YANDLE, který tvrdou ránou z první prostřelil Johnsona na přední tyč! Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
    07:02 Ryan O'REILLY - 1:0
     
    07:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Okposo nahrál mezi kruhy, kde byl Reinhart, který to neměl na střelu z první, a tak kotouč ťuknul pod sebe, kde byl připravený RYAN O'REILLY, který propálil Sateriho! Asistence: Sam Reinhart a Kyle Okposo.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 8. R. O'Reilly (S. Reinhart, Okposo), 21. Girgensons (Jo. Larsson) – 12. Yandle (Barkov, Trocheck), 15. Matheson (Bjugstad), 19. Malgin (Yandle, Huberdeau), 58. Sceviour (McCann, Yandle)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Lehner) – Gorges, Scandella, C. Nelson, McCabe, Ristolainen, Antipin – E. Kane, Josefson, Baptiste – Eichel (A), Nolan, S. Wilson – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons – Pominville, R. O'Reilly (A), S. Reinhart.
    Florida Panthers: Säteri (Montembeault) – Yandle, Ekblad (A), Petrovic, Pysyk, Matheson, Weegar – Sceviour, Huberdeau, Barkov – MacKenzie (C), Haley, Trocheck (A) – Brickley, Bjugstad, Malgin – Dadonov, Mamin, McCann.

    Rozhodčí: Brad Meier, Kendrick Nicholson – Scott Cherrey, Steve Miller
    thejrc.org