Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Buffalo – Florida 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:3 (kon.)
NY Rangers – Toronto 0:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:0 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Vegas 2:3 (po pr.) | Nashville – Los Angeles 5:0 (kon.) | Calgary – Tampa 4:7 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Dallas 1:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 4:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (2:2, 0:1, 2:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 02.02.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Nico HISCHIER - 4:3
     
    58:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Unavení Flyers po včerejším duelu s Capitals inkasují necelou minutu a půl před koncem základní hrací doby! Blake Coleman od pravého hrazení našel před brankou NICA HISCHIERA, který kotouč pouze nasměroval mezi betony Lyona. Brankáři Philadelphie puk propadl a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Blake Coleman a Ben Lovejoy.
     
    56:08
    Až na hranici brankoviště si sjel Raffl, který se kličkou snažil roztáhnout Kinkaida! Následně, možná trochu úmyslně posunul branku Moore.
     
    53:44
    Laughton v protiútoku zkoušel bekhendem přizvednout puk nad beton Kinkaida, ale domácí brankář skvělým zákrokem podržel svůj tým.
     
    53:06
    Nahození Zachy spustila v brankoviště Flyers řetězovou reakce, kterou hosté nakonec řeší vyhozením puku do střední třetiny.
    51:00 Damon SEVERSON - 3:3
     
    51:00
    Devils právě vstřelili branku!
    neúnavný nápor Devils přináší ovoce v podobě vyrovnávací branky. Po souboji v levém rohu si převzal kotouč Pavel Zacha, který po objetí branky našel z pravého kruhu sjíždějícího DAMONA SEVERSONA, jehož sklepnutí prošlo za Lyonova záda. Asistence: Pavel Zacha a Kyle Palmieri.
     
    50:34
    Poté co Zacha neprošel přes dvojici bránících hráčů Flyers, se kotouč odrazil k rozjetému Woodovi, který tvrdou dělovkou zaměstnal Lyona!
     
    35:46
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., podražení).
    27:01 Shayne GOSTISBEHERE - 2:3
     
    27:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se díky nečekané brance dostávají poprvé v zápase do vedení! Nahození Valttleri Filppuly skončilo před brankovištěm tečované Taylorem Leierem a bruslí jednoho z bránících hráčů, čímž se puk dostal na levý kruh, kam si sjel SHAYNE GOSTISBEHERE. Ten svou střelu namířil k bližší tyči, kde Kinkaidovi prošel puk pravděpodobně mezi vyrážečkou a tělem. Asistence: Taylor Leier a Valtteri Filppula.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Michael Raffl – 2 min., nedovolené bránění).
    15:46 Wayne SIMMONDS - 2:2
     
    15:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers opět srovnávají a opět je to branka v přesilové hře! Shayne Gostisbehere posunul hru na napřaženého Jakuba Voráčka, jehož tvrdou střelu ze středu pravého kruhu Kinkaid vyrazil přímo před sebe. Před brankovištěm puk nechtěně zastavil bránící Lovejoy, čehož využil WAYNE SIMMONDS, který doklepl puk za Kinkaidova záda.Asistence: Jakub Voráček a Shayne Gostisbehere.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 5 min., bitka + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Radko Gudas – 5 min., bitka).
     
    14:48
    Gudas se pustil do bitky se Zajacem! Nakonec je to český obránce, který končí na zádech.
    13:49 Drew STAFFORD - 2:1
     
    13:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Již druhou využitou přesilovkou se New Jersey ujímá opět vedení! Sami Vatanen pobídl ke střele Johna Moora, který svou tvrdou střelou hledal položenou čepel DREWA STAFFORDA. Ten mezi kruhy sáhl do Mooreho střely naprosto přesně a ještě přesnější tečí poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: John Moore a Sami Vatanen.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Radko Gudas – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jakub Voráček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Brandon Manning – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Taylor Hall – 2 min., hrubost).
     
    12:47
    Gudas po střele tvrdě narazil do Palmieriho, který na malou chvíli zůstal otřesený ležet na ledě. Pár vteřin na to se rozjela větší strkanice u střídačky domácích. Nutno dodat, že se Radko Gudas pravděpodobně snažil střetu vyhnout, ale bohužel pro českého beka už nebylo kudy.
    06:47 Claude GIROUX - 1:1
     
    06:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Úderné pětce Flyers stačilo na vyrovnání šestnáct vteřin! Po šťastném odrazu z mezikruží se kotouč dostal na Jakuba Voráčka, který jej přes velký provoz na hranici brankoviště dokázal dostat zpět na CLAUDA GIROUXE, kterému už stačilo pouze zakončit do odkryté části branky. Asistence: Jakub Voráček a Wayne Simmonds.
     
    06:31
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 2 min., krosček).
     
    05:31
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Mirco Müller – 2 min., nedovolené bránění).
    03:42 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    03:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Během necelé minuty využívají domácí přesilovou hru a ujímají se vedení. Přistrčený puk Hallem poslal Pavel Zacha na pravou stranu, kde měl dostatek prostoru KYLE PALMIERI. Ten po krátkém zpracování střelou zápěstím vymetl přesně pravý růžek branky Flyers. Asistence: Pavel Zacha a Taylor Hall.
     
    02:57
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nolan Patrick – 2 min., hákování).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. Palmieri (Zacha, Hall), 14. Stafford (J. Moore, Vatanen), 51. Severson (Zacha, Palmieri), 59. Hischier (Coleman, Lovejoy) – 7. Giroux (Voráček, Simmonds), 16. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 28. Gostisbehere (Leier, Filppula)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Appleby) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher, Müller – Bratt, Hischier, Hall – Palmieri, Zacha, Wood – Noesen, Zajac, Coleman – Boyle, Stafford.
    Philadelphia Flyers: Lyon (Neuvirth) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux, Couturier, Konecny – Voráček, Patrick, Simmonds – Weal, Filppula, M. Raffl – Goulbourne, Laughton, Lehterä – Leier.
    thejrc.org