Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Buffalo – Florida 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:3 (kon.)
NY Rangers – Toronto 0:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:0 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Vegas 2:3 (po pr.) | Nashville – Los Angeles 5:0 (kon.) | Calgary – Tampa 4:7 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Dallas 1:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Pátek 02.02.2018, 02:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Andy Andreoff vystřelil do modré čáry a Pekka Rinne toho příliš neviděl, přesto pravým betonem puk vyrazil!
     
    56:36
    Dnešními hrdiny utkání jsou Ryan Johansen, který už má na svém kontě tři kanadské body za tři asistence, zatímco Filip Forsberg po návratu do sestavy Predators po jedenáctizápasové absenci zaznamenal dva body za gól a asistenci.
     
    53:07
    Nick Bonino se po krásné kolmé přihrávce ocitl za dvěma protihráči v samostatném úniku, jeho následná rána s příklepem ale minula pravý horní roh brány!
     
    51:30
    Drew Doughty po krásné přihrávce z pravého křídla na vrcholu levého kruhu krásně vypálil bez přípravy, jenže trefil pouze rameno Pekky Rinneho, který puk podržel!
     
    51:20
    Marián Gáborík vystřelil z levého kruhu a po snadném zákroku Pekky Rinneho byl Mattias Ekholm vyloučen za nesportovní chování.
    49:57 Viktor ARVIDSSON - 5:0
     
    49:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON se po zablokované střele jednoho ze spoluhráčů z pravého kruhu pro vhazování ocitl u levé tyče v obrovské šanci, kde z blízkosti a ostrého úhlu zamířil do prázdné brány! Gól ovšem museli potvrdit rozhodčí, kteří při prvním přerušení přezkoumali video. To prokázalo, že Anže Kopitar holí ve vzduchu vytahoval puk již za brankovou čárou. Přestože ale neuspěl, za pokus zabránit gólu si zaslouží obrovskou pochvalu. Asistence: Filip Forsberg a Ryan Johansen.
    48:19 Drew Doughty nádhernou střelou orazítkoval tyč!
     
    48:19
    Drew Doughty si na pravém křídle na útočné modré čáře najel na krásnou přihrávku z osy hřiště a v bodu pro vhazování napřáhl ke krásné ráně s příklepem, která nad pravým betonem Pekky Rinneho mířila do brány, kotouč se ale nakonec od vzdálenější levé tyče odrazil zpět do hry! Kings není dnes přáno.
     
    47:01
    Druhá asistence u gólu Filipa Forsberga byla změněna a místo P. K. Subbana ji nakonec připsal Ryan Johansen, což znamená, že nyní je dvoubodovým mužem on.
     
    44:58
    Kings se na levém křídle nepodařilo přejít přes útočnou modrou čáru a byl z toho rychlý protiútok Predators. Filip Forsberg z levého kruhu minul přední tyč a poté se dostal ještě k jedné střele, kterou na přední tyči zneškodnil připravený Jonathan Quick! Hra přerušena.
     
    37:36
    Čtvrtý gól v síti Jonathana Quicka stylově zařídila čtvrtá útočná formace ve složení Miika Salomäki, Colton Sissons a Austin Watson.
    31:01 Colton SISSONS - 4:0
     
    31:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Miika Salomäki za bránou Kings zachytil vyhození hostů podél hrazení a zpoza ní našel před brankovištěm volného COLTONA SISSONSE, který mezi betony Jonathana Quicka zamířil z blízkosti k levé tyči – 4:0! Asistence: Miika Salomäki.
     
    29:58
    Anže Kopitar předvedl krásný průnik, když na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma, poté si ho přehodil přes hole dvou protihráčů rychlým pohybem do mezikruží a z úhlu chtěl po ledě zamířit mezi betony Pekky Rinneho, brankář Predators je ale stihl včas sklapnout a po skvělém zákroku puk vyrazil!
     
    26:04
    Kevin Fiala nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a v blízkosti pravé tyče mohl poněkolikáté v zápase skórovat, jenže jeho prudká střela zápěstím z blízkosti minula bránu!
     
    24:54
    Tanner Pearson prudkou střelou po ledě mířil z vrcholu mezikruží k pravé tyči, Pekka Rinne ji ale levým betonem fantasticky vykopl!
     
    18:06
    Roman Josi na levém křídle od modré čáry napálil puk směrem na vzdálenější pravou tyč, kde ho skvěle tečoval Viktor Arvidsson a už se zdálo, že puk zamíří do sítě, jenže Jonathan Quick předvedl spektakulární zákrok, když puk vleže vyrazil!
    17:21 Calle JÄRNKROK - 3:0
     
    17:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    CALLE JÄRNKROK po špatné rozehrávce Kings za vlastní bránou o hrazení předvedl u pravé tyče velký důraz a natřikrát puk o levý beton ležícího Jonathana Quicka propasíroval do brány!
    16:01 Filip FORSBERG - 2:0
     
    16:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kevin Fiala mohl v blízkosti pravé tyče znovu zakončovat, tentokrát si ale sjel s pukem za bránu a zpoza ní našel v levém kruhu krásnou přihrávkou FILIPA FORSBERGA, který prudkou střelou z ostrého úhlu o lapačku přesouvajícího Jonathana Quicka poslal puk do brány! Predators využili druhou přesilovou hru, která byla 5 na 3, což znamená, že ještě mohou přetavit v gól jednu. Asistence: Kevin Fiala a Ryan Johansen.
     
    15:01
    Drew Doughty ihned po vhazování vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry! Predators si zahrají přesilovou hru 5 na 3, která bez 3 sekund potrvá celé dvě minuty.
     
    14:56
    Torrey Mitchell neochotně usedl na trestnou lavici poté, co vyfasoval dvě minuty za držení. Nashville si po komerční přestávce zahraje druhou přesilovou hru a jen připomínám, že první početní výhoda Predators byla využila po pouhých 6 sekundách!
    10:02 Craig SMITH - 1:0
     
    10:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jake Muzzin dokázal těsně před bránou zablokovat táhlou střelu Ryana Johansena z levé strany, jenže Jonathan Quick šel reflexivně do rozštěpu, čehož využil CRAIG SMITH, když z blízkosti nad jeho lapačkou zamířil do sítě! Predators bleskově využili přesilovou hru a vedou 1:0. Asistence: Ryan Johansen a P. K. Subban.
     
    09:56
    Jonathan Quick před pár okamžiky skvěle vyrazil levým betonem střelu Predators z levého kruhu pro vhazování a po krátké komerční přestávce si domácí zahrají v početní převaze. Kyle Clifford byl v dresu Los Angeles Kings vyloučen na dvě minuty za hrubost.
    08:58 Gól nebyl uznán kvůli nedovolenému bráněni brankáři
     
    08:58
    Nashville právě vstřelil branku, který nebyla kvůli nedovolenému bránění brankáři uznána! Ryan Johansen využil fantastického forčekingu Filipa Forsberga za bránou a z pravého kruhu pro vhazování nadvakrát s přispěním Drewa Doughtyho zamířil do sítě, jenže poté se zkoumalo video, které usvědčilo Viktora Arvidssona z nedovoleného bránění brankáři.
     
    05:27
    Yannick Weber fauloval jednoho z hráčů Kings, který narazil do Pekky Rinneho, a po posunutí brány dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Kings si zahrají přesilovou hru.
     
    04:41
    Mattias Ekholm se po nahození P.K. Subbana od hrazení ocitl na přední levé tyči ve velké šanci, jenže ani nadvakrát nedokázal puk přes pravý beton Jonathana Quicka procedit do brány!
     
    01:34
    Predators krásně přenesli hru z pravého křídla do levého kruhu pro vhazování, odkud pálil do bližšího horního rohu brány Kyle Turris, Jonathan Quick ale předvedl rychlý přesun a vyrážečkou skvěle puk v akrobatické pozici vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. C. Smith (Johansen, P. K. Subban), 17. F. Forsberg (Fiala, Johansen), 18. Järnkrok, 32. Sissons (Salomäki), 50. Arvidsson (F. Forsberg, Johansen)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Hartnell, Turris, C. Smith – Fiala, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Gravel, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Folin – Iafallo, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown (A) – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Gáborík, N. Shore, Andreoff. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kyle Rehman. Čároví: Kiel Murchison, Derek Nansen

    Diváci: 17384
    bahis siteleri