Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 02.02.2018, 17:20 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Jiří ONDRÁČEK - 4:3
     
    59:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak prodloužení se konat nebude, to si troufám napsat. Pět vteřin před koncem třetí třetiny se natlačil před hostující branku JIŘÍ ONDRÁČEK a nadvakrát pak protlačil puk do odkryté části u pravé tyčky Branislava Konráda – 4:3. Asistence: Pavel Kubiš.
    58:10 Zbyněk IRGL - 3:3
     
    58:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Potřetí. ZBYNĚK IRGL po střele Hermana z pravého kruhu našel kotouč u pravé tyčky Kašíkovy branky a poté ho usměrnil za brankovou čáru – 3:3. Je tedy znovu vyrovnáno a dost možná se dočkáme nastavené hrací doby. Asistence: Jakub Herman a Jakub Galvas.
    44:26 Pavel KUBIŠ - 3:2
     
    44:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou podruhé v utkání do vedení. Nejprve nepronikli do pásma hostů, tam se ale záhy vrátili a na pravý kruh dostal přihrávku PAVEL KUBIŠ, který dokázal najít skulinku mezi Konrádovými betony a po své střele ho tak prostřelil – 3:2. Bez asistence.
    32:13 Roberts BUKARTS - 2:2
     
    32:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí využívají svou druhou přesilovou hru a začíná se zase od začátku. Okál našel na levé straně volného ROBERTSE BUKARTSE, jenž střelou z úhlu dostal kotouč do olomoucké klece – 2:2. Je to jeho druhý gól v utkání. Asistence: Zdeněk Okál a Ralfs Freibergs.
    29:26 Jan EBERLE - 1:2
     
    29:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení, poprvé v tomto utkání. Laš předložil přihfávku pro JANA EBERLEHO, který poté v těsné blízkosti zlínské branky dotlačil kotouč za jeho záda – 1:2. Asistence: Marek Laš a Jakub Galvas.
    13:46 František SKLADANÝ - 1:1
     
    13:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Po vhazování v útočném pásmu hostů se k puku dostali Kohouti. Těsně před Kašíkem operoval FRANTIŠEK SKLADANÝ, jenž nahodil puk před Kašíka, kde ho do vlastní branky nohou tečoval jeden ze zlínských hráčů – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Jan Jaroměřský.
    10:01 Roberts BUKARTS - 1:0
     
    10:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná přesilovková akce domácích a je z toho úvodní branka utkání. Ferenc si nabruslil ke středu od modré čáry a naznačil střelu. Místo toho ale poslal na pravý kruh kotouč Okálovi, jenž ještě celou akci vyšperkoval přesným pasem pro ROBERTSE BUKARTSE, pro kterého už nebyl na levé straně problém uklidit puk do odkryté klece – 1:0. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Ferenc.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Roberts Bukarts (Okál, Ferenc), 33. Roberts Bukarts (Okál, Freibergs), 45. Kubiš, 60. J. Ondráček (Kubiš) – 14. Skladaný (Jaroměřský), 30. Eberle (Laš, J. Galvas), 59. Irgl (Herman, J. Galvas)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Žižka (A), Řezníček, Matějíček – Okál, Fořt, O. Veselý (C) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš (A), Popelka, J. Ondráček – Illo, Fryšara, Klhůfek.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, Jaroměřský, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Eberle – J. Káňa, Strapáč, Irgl – Burian, Herman, Skladaný – Holec, Mráz, Ostřížek.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3 829
    thejrc.org