Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 02.02.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:33 Martin LÁTAL - 4:1
     
    39:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Spartu v poslední minutě druhé třetiny! MARTIN LÁTAL předvedl nádhernou akci, od levého mantinelu se protáhl před bránu a střelou bekhendem překonal položeného Laca, který puk lapačkou sice zpomalil, ale nezastavil. Touš se tak tak dostal za brankovou čáru, ale byl tam a Hradec tak vede 4:1! Bez asistence.
    39:19 Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    39:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se Hradci nezdařilo v přesilovce, daří se gólem do šatny! Východočeši unikli do přečíslení, ve čtyřech šli proti dvěma. Cingel přihrál z osy na levou stranu k ANDRISU DŽERINŠOVI, který namířil svůj pokus mezi betony Laca do sítě! Asistence: Lukáš Cingel, Blaž Gregorc.
    17:39 Filip PAVLÍK - 2:1
     
    17:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem přesilovky ji Hradec využívá! FILIP PAVLÍK dostal přihrávku na osu hřiště k modré čáře. S pukem se nemazlil, okamžitě vypálil. Kotouč cinkl o pravou tyč a skončil v bráně – 2:1! Asistence: Andris Džerinš, Dominik Graňák.
    10:23 Jan BUCHTELE - 1:1
     
    10:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vyrovnává v oslabení! Pavelka zastavil puk za bránou, Řepík k němu ale rychle přispěchal, odzbrojil ho a přihrál do prostoru mezi kruhy, odkud JAN BUCHTELE vstřelil jeden ze svých nejsnadnějších gólů v kariéře – 1:1. Asistence: Michal Řepík.
    08:33 Rudolf ČERVENÝ - 1:0
     
    08:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde do vedení! Parádní akce v podání Mountfieldu! Graňák poslal nádhernou dlouhou kolmou přihrávkou kupředu Koukala, ten si v prostoru mezi kruhy všiml vlevo úplně volného RUDOLFA ČERVENÉHO, který po ideálním pasu bez větších potíží zamířil do prázdné brány – 1:0! Asistence: Petr Koukal, Dominik Graňák.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 9. Červený (Koukal, Graňák), 18. F. Pavlík (Džerinš, Graňák), 40. Džerinš (Cingel, Gregorc), 40. Látal – 11. Buchtele (Řepík)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Frodl) – Zámorský, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Rosandić – Köhler (A), Džerinš, Cingel – Látal, Koukal (C), Červený (A) – Berger, Dragoun, Šimánek – Vopelka, Kukumberg, Zigo – R. Pavlík.
    HC Sparta Praha: J. Laco (Aittokallio) – Z. Michálek, T. Pavelka, Kalina, Mikuš, T. Voráček, Ďaloga – Klimek, Pech (A), Forman – Buchtele, Černoch, Řepík – Kudrna, P. Vrána (C), Jarůšek – Kumstát (A), Reichenberg, Uher – Rousek.

    Rozhodčí: Kika, Bulanov – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5902
    bahis siteleri