Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 02.02.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Michal TRÁVNÍČEK - 4:3
     
    59:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ještě máme zaděláno na drama! Oceláři mohli vyhodit kotouč do středního pásma, hosté ale dobře zabojovali a výsledkem je kontaktní branka! Juraj Mikúš našel u brankoviště stojícího MICHALA TRÁVNÍČKA, který usměrnil puk za Hrubcova záda! Asistence: Juraj Mikúš, Jiří Gula.
    57:01 Lukáš VÁLEK - 4:2
     
    57:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté ale rychle přicházejí s odpovědí! Ivan Řehoř do akce vyslal LUKÁŠE VÁLKA, který se řítil sám na brankáře Hrubce! Válek zkusil střelu po ledě, hostujícímu útočníkovi se povedlo propasírovat kotouč pod betonem třineckého brankáře až do sítě! Asistence: Ivan Řehoř.
    56:47 VLADIMÍR ROTH - 4:1
     
    56:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají čtvrtou branku! VLADIMÍR ROTH si od modré čáry sjel ke hrazení, kde převzal kotouč od Vladimíra Svačiny. Roth poslal pobídku k teči do předbrankového prostoru, Polanskému se ale tečovat nepovedlo. Třineckého útočníka to ale mrzet nemusí, Kantor totiž nedokázal zastavit kotouč před brankovou čárou! Asistence: Vladimír Svačina.
    49:14 Martin ADAMSKÝ - 3:1
     
    49:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro hostující tým! Verva držela kotouč v útočném pásmu, Vladimír Svačina poté ale odvedl dobrou práci u hrazení a poslal puk MARTINOVI ADAMSKÉMU! Třinecký rychlík stál v jedné rovině se třemi protihráči, Adamský ale nakopl své motory, dostal se do úniku a bekhendem procedil kotouč za Kantorova záda! Asistence: Vladimír Svačina.
    37:02 Jiří POLANSKÝ - 2:1
     
    37:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce Ocelářů již končí v hostující síti! Martin Adamský zavezl kotouč do hloubi útočné třetiny, v rohu kluziště pak puk předal Vladimíru Svačinovi! Ten udělal kličku do středu kluziště a přihrávkou skrz brankoviště ke skórování vyzval JIŘÍHO POLANSKÉHO! Třinecký matador se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Vladimír Svačina, Martin Adamský.
    25:41 Ondřej JURČÍK - 1:1
     
    25:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok! Třinečtí drželi kotouč v útočném pásmu, akce Chmielewského se ale nesetkala s úspěchem. Hosté proto mohli vyrazit do protiútoku, na jeho konci od modré vypálil Marek Baránek, před Hrubcem ještě kotouč lehce tečoval ONDŘEJ JURČÍK! Třinecký brankář byl bezmocný! Asistence: Marek Baránek, František Gerhát.
    20:42 Vladimír ROTH - 1:0
     
    20:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají gólový účet dnešního zápasu! Na led se dostala druhé formace domácích, která dokázala rozebrat hostující pětici! Martin Růžička od hrazení namazal mezi kruhy, kam si od modré sjel VLADIMÍR ROTH! Třinecký obránce poslal kotouč k pravé tyči Kantorovy branky! Asistence: Martin Růžička.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 21. Roth (Martin Růžička), 38. Polanský (Svačina, Adamský), 50. Adamský (Svačina), 57. Roth (Svačina) – 26. Jurčík (Baránek, Gerhát), 58. Válek (Řehoř), 60. Trávníček (J. Mikúš, Gula)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Roth, Linhart, Adámek – Chmielewski, Rákos, Petružálek – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – Baránek, Iberer, Kubát, Gula (A), L. Doudera, Čutta, Z. Sklenička – Marek Růžička, J. Mikúš, M. Hanzl – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – Trávníček (C), Gerhát, Jurčík – Matoušek, Válek, Řehoř.

    Rozhodčí: Robin Šír, Roman Mrkva – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan
    thejrc.org