Poprad – Detva 0:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HK Detva
sk Pátek 02.02.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom HK Poprad prekapivo podľadol HC 07 Detva pomerom 0:2. Detva si tak pripisuje deviatu výhru v tejto sezóne. (19:26:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Murček – , podrazenie).
     
    59:15
    Už začala plynúť posledná minúta.
     
    58:40
    Poprad hrá bez brankára, ale so šiestimi korčuliarmi. Domáci teraz budú chcieť čo najrýchlejšie skórovať a záver riadnej hracej doby zdramatizovať.
     
    57:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Šimon – , nedovolené bránenie).
     
    57:45
    Prípadny detviansky gól by už ale pravdepodobne nič neriešil. Hrá sa teraz v pásme domáceho tímu.
     
    57:44
    Vo veľkej šanci sa teraz ocitol Murček, ktorý neprekonal Corbeila. Následne sa o dorážku pokúšal Macejko, avšak jeho rana skončila len nad popradskou bránkou.
     
    56:40
    Milý nahadzoval na bránku, Corbeil nemal záujem riskovať. Puk preto prikryl a hru prerušil. Vhadzovať sa bude v pásme domáceho Popradu.
     
    55:49
    Svitana priťukol Mlynarovičovi, ten zasa Paločkovi. Popradčania to následne skúsili od modrej čiary, na túto situáciu si ale dal Matthiew Hackett veľký pozor a puk podržal vo svojej náruči.
     
    55:16
    Ježekova nepresná prihrávka a ešte nepresnejšie zakončenie. K puku sa následne prepracovala defenzíva Detvy, ktorá sa ale s rozohrávkou ponáhľať nebude.
     
    54:47
    Petran si puk zachytil rukavicou a následne hru upokojil v popradskom obrannom pásme. Zdá sa, že sa dnešný zápas bude skôr už len dohrávať.
     
    53:37
    Ščurko sa dostal do samostatného úniku, ktorý chcel zakončiť tretím gólom Detvy. Mathieu Corbeil si ale na svoje konto pripísal dobrý zákrok a betónmi včas zakročil.
     
    52:59
    Dnešné stretnutie sleduje 793 divákov.
    51:32 David VIDELKA - 0:2
     
    51:32
    Detva dala gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Štrauch v útočnom pásme neuspel, a tak bol z toho protiútok Detvy, ktorý sa končí gólom. Postaral sa o to DAVID VIDELKA, ktorý v úniku prekonal Corbeila. Asistencie: Ladislav Ščurko, Michal Murček.
     
    50:51
    Paločko to skúšal od modrej, presnú strelu ale nevyslal. Matthew Hackett celú situáciu sledoval, puk však na zadný mantinel vytláčať nemusel.
     
    50:00
    Medzičasom hrá Detva s piatimi korčuliarmi. Piskot popradských fanúšikov sa v ostatných minútach poriadne vystupňoval, Poprad totiž s nováčikom stále prehráva najtesnejším možným rozdielom.
     
    49:46
    Fabian presne neprihral, k puku sa dostal Andrisík. Je z toho ďalšie vyhodenie puku.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 32. Chovan (Belluš), 52. Videlka (Ščurko, Murček)


    HK Poprad: Corbeil – McDowell, D. Brejčák, Petran, Davydov, Dinda, Fabian, Ježek, König – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Buc, Heizer, Hvila – Abdul, Vartovník, Bondra – Vašaš, Kundrik, Paločko
    HK Detva: Hackett – Chovan, Kuklev, Fekiač, Sládok, Šimon, Macejko, Vyskoč, Gachulinec – Belluš, Sitnikov – Milý, Gašpar, Žilka – Videlka, Murček, Ščurko – Andrisík, Surový, Piačka – Surovka

    Rozhodčí: Štefik, Lauff – Jobbágy, M. Korba

    Diváci: 793
    ocianews.com