Tychy – Opava 1:2 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Ostrava 1:0 (kon.) | Trnava – Hr. Králové 2:3 (kon.)
Čukarički – Karviná 0:0 (kon.) | Maribor – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
GKS Tychy
1:2 (1:1)
Slezský FC Opava
Pátek 02.02.2018, 11:00 • Stadion Miejski, Tychy • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    A je konec. Opava vítězí, a to poprvé v dosavadních zápasech. První branka padla v šesté minutě, prosadil se Nemanja Kuzmanovič, hosté své vedení drželi až téměř do konce poločasu, pět minut před koncem prvního dějství bylo vyrovnáno, vyrovnal Michal Fidziukiewicz. V poslední minutě duelu dokázal český tým získát vedení na svou stranu a tímto završil konec. To je z dnešního přenosu vše. (12:48:24)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Opava právě vstřelila branku!
    Pár sekund před koncem se Opava dostává do vedení a už nejspíš vyhraje dnešní zápas. Po pěti duelech konečně Opava získává tři body, každou chvíli se bude pískát konec utkání. Gól vstřelil PETR ZAPALAČ.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:05
    .
     
    A je konec prvního poločasu, v něm se Opava ujala vedení hned v šesté minutě a dlouho si tento náskok hájila, těsně před koncem poločasu ale domácí dokázali vyrovnat síly a jsme teda zatím svědky jednobrankové remízy. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    40
    Tým GKS T. právě vstřelil branku! Hosté těsně před koncem prvního poločasu vyrovnávají skóre, prosadil se MICHAL FIDZIUKIEWICZ.
     
    6
    Opava právě vstřelila branku!
    Hostující celek se ujímá vedení a otevírá gólový účet. Autorem branky je NEMANJA KUZMANOVIČ.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    SFC Opava
    Opava to je úplně jiná pohádka, hráči to s postupem do nejvyšší soutěže berou hodně vážně a jsou na absolutním vrcholu tabulky! O bod před houževnatým Třincem. Hosté už mají přátelských zápasu odehráných požehnaně, hned šest. V posledním utkání dnešní hostující celek doma změřil síly se slovenskou Nitrou. Předzápasové statistiky předpovídaly vyrovnanou bitvu, a to se také stalo. Těsně před koncem poločasu šla Nitra do vedení, ale ve 48 minutě dokázal vyrovnat Jursa a víc se už nestalo.
     
    GKS Tychy
    Dnešní domácí celek nezažívá úplně optimální formu a z posledních pěti utkání nevyhrál ani jednou, připsal si tři prohry a dvě remízy. V polské nejvyšší soutěži se tým nachází až na posledním nesestupovým místě a to jen o bod! Tychy zatím odehráli pouze jedno přátelské utkání, doma uvítali dalšího polského kolegu, konkrétně Puszczu. Průběh zápasu byl hodně vyrovnaný a fanoušci se nedočkali ani jedné branky, snad to bude v dnešním duelu lepší.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.

    Marek Jašek

    Branky: 40. Fidziukiewicz – 6. Kuzmanovič, 90. Zapalač


    GKS Tychy:
    Slezský FC Opava:
    thejrc.org