Tychy – Opava 1:2 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Ostrava 1:0 (kon.) | Trnava – Hr. Králové 2:3 (kon.)
Čukarički – Karviná 0:0 (kon.) | Maribor – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
GKS Tychy
1:2 (1:1)
Slezský FC Opava
Pátek 02.02.2018, 11:00 • Stadion Miejski, Tychy • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    GKS Tychy
    Dnešní domácí celek nezažívá úplně optimální formu a z posledních pěti utkání nevyhrál ani jednou, připsal si tři prohry a dvě remízy. V polské nejvyšší soutěži se tým nachází až na posledním nesestupovým místě a to jen o bod! Tychy zatím odehráli pouze jedno přátelské utkání, doma uvítali dalšího polského kolegu, konkrétně Puszczu. Průběh zápasu byl hodně vyrovnaný a fanoušci se nedočkali ani jedné branky, snad to bude v dnešním duelu lepší.
     
    SFC Opava
    Opava to je úplně jiná pohádka, hráči to s postupem do nejvyšší soutěže berou hodně vážně a jsou na absolutním vrcholu tabulky! O bod před houževnatým Třincem. Hosté už mají přátelských zápasu odehráných požehnaně, hned šest. V posledním utkání dnešní hostující celek doma změřil síly se slovenskou Nitrou. Předzápasové statistiky předpovídaly vyrovnanou bitvu, a to se také stalo. Těsně před koncem poločasu šla Nitra do vedení, ale ve 48 minutě dokázal vyrovnat Jursa a víc se už nestalo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    6
    Opava právě vstřelila branku!
    Hostující celek se ujímá vedení a otevírá gólový účet. Autorem branky je NEMANJA KUZMANOVIČ.
     
    40
    Tým GKS T. právě vstřelil branku! Hosté těsně před koncem prvního poločasu vyrovnávají skóre, prosadil se MICHAL FIDZIUKIEWICZ.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    A je konec prvního poločasu, v něm se Opava ujala vedení hned v šesté minutě a dlouho si tento náskok hájila, těsně před koncem poločasu ale domácí dokázali vyrovnat síly a jsme teda zatím svědky jednobrankové remízy. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:05
    .
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    90
    Opava právě vstřelila branku!
    Pár sekund před koncem se Opava dostává do vedení a už nejspíš vyhraje dnešní zápas. Po pěti duelech konečně Opava získává tři body, každou chvíli se bude pískát konec utkání. Gól vstřelil PETR ZAPALAČ.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    A je konec. Opava vítězí, a to poprvé v dosavadních zápasech. První branka padla v šesté minutě, prosadil se Nemanja Kuzmanovič, hosté své vedení drželi až téměř do konce poločasu, pět minut před koncem prvního dějství bylo vyrovnáno, vyrovnal Michal Fidziukiewicz. V poslední minutě duelu dokázal český tým získát vedení na svou stranu a tímto završil konec. To je z dnešního přenosu vše. (12:48:24)

    Marek Jašek

    Branky: 40. Fidziukiewicz – 6. Kuzmanovič, 90. Zapalač


    GKS Tychy:
    Slezský FC Opava:
    thejrc.org