Pittsburgh – Washington 7:4 (kon.) | Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – San Jose 1:3 (kon.)
Minnesota – Vegas 5:2 (kon.) | Montreal – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 03.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A vítězství je definitivně potvrzeno! Minnesota si tyto tři body jednoznačně zasloužila. V předposlední minutě utkání se prosadil ERIC STAAL a pečetí tím výhru o tři přesné zásahy. Asistence: Matt Dumba, Jonas Brodin.
     
    52:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zápas ještě může být hodně dramatický! Vegas se prosazuje z druhé přesilové hry, teď jim hodně pomohl domácí brankáře, který se nedokázal zorientovat a kotouč mu propadl mezi nohama. O poslední střelu se postaral NATE SCHMIDT! Asistence: David Perron, Erik Haula.
    36:08 JARED SPURGEON - 4:1
     
    36:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá svou druhou přesilovou hru a dostává se do vedení o tři branky, což je hodně slibný výsledek do poslední třetiny. Eric Staal veděl, proč nespěchat s rozehrávkou a jeho spoluhráči se také dočkali ovoce. JARED SPURGEON se zapsal mezi střelce dnešního zápasu i díky teči jednoho z hostujících obránců. Situace ještě bude prozkoumána na videu, neboť si rozhodčí nejsou jistí, zda nestál jeden z útočníků v brankovišti. Asistence: Ryan Suter, Eric Staal.
    26:19 Erik HAULA - 3:1
     
    26:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostům se to nakonec jen povedlo a stříli možná kontaktní branku. V přesilové hře nahodil od modré čáry kotouč na branku jeden z útočníků a těsně před brankářem dokázal ránu tečoval ERIKA HAULA a naprosto tím změnil trajektorii puku. Zápas ještě může být hodně zajímavý. Asistence: Colin Miller, David Perron.
    21:11 Tyler ENNIS - 3:0
     
    21:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je to už o tři branky, jak jednoduché. Minnesota předvádí opravdu skvělý hokej a momentálně zcela ovládá utkání. Malcolm Subban rozhodně u této branky nebude bez viny. TYLER ENNIS ho dokázal propálit i poměrně pomalou ránou, kotouč mu proletěl vedle masky. Asistence: Jonas Brodin.
    15:03 Charlie COYLE - 2:0
     
    15:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A už je to o dva přesné zásahy, Minnesota naprosto dominuje a přidává druhou branku dnenšího utkání. Joel Eriksson Ek skvěle bráníl ve výhledu a toho dokonale využil CHARLIE COYLE, který prostřelil kotouč mezi betony. Asistence: Jonas Brodin, Joel Eriksson Ek.
    10:05 Eric STAAL - 1:0
     
    10:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek se zcela zaslouženě ujímá vedení! Hráči naprosto rozebrali obranu Vegas a využívají přesilovou hru. Matt Dumba nádherně našel hokejku ERICA STAALA, kterému už jen zbývalo trefit prázdnou branku, což se mu povedlo bez sebemenších problémů. Asistence: Matt Dumba, Mike Reilly.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 11. E. Staal (Dumba, Reilly M.), 16. Coyle (Brodin, J. Eriksson Ek), 22. Ennis (Brodin), 37. Spurgeon (Suter, E. Staal), 59. E. Staal (Dumba, Brodin) – 27. Haula (C. Miller, Perron), 53. Schmidt (Perron, Haula)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Dumba (C), Brodin, Prosser, Olofsson, Suter – Mikael Granlund, M. Koivu, Zucker – Niederreiter, E. Staal (A), Ennis – Parise, J. Eriksson Ek, Coyle – M. Foligno, Cullen, Winnik (A).
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Theodore (A), Engelland, Schmidt, Garrison, Hunt (A), C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Neal, Haula, Perron – Tuch, Eakin, Leipsic – Carrier, Bellemare, O. Lindberg.

    Rozhodčí: Hebert G. (Can), Watson B. (Can)
    thejrc.org