Pittsburgh – Washington 7:4 (kon.) | Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Columbus – San Jose 1:3 (kon.)
Minnesota – Vegas 5:2 (kon.) | Montreal – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 03.02.2018, 19:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:46 Jeff PETRY - 5:2
     
    55:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    A výhra Montrealu už je dvakrát potržena! Další gól v přesilové hře. JEFF PETRY se prosazuje v druhé přesilové hře. Vůbec nic nevymýšlela z levého mezikruží vyslal jedovatou ránu zápěstím, která přesně zapadla pod horní tyč branky, brankář neměl šanci reagovat. Asistence: Joe Morrow, Brendan Gallagher.
    32:15 Rickard RAKELL - 4:2
     
    32:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Už je to pouze o dvě branky! Nick Ritchie si zničehonic dostal do samostatného nájezdu a domácí brankář musel zasahovat, ale kotouč mu vypadl z lapačky a toho dokonale využil RICKARD RAKELL! Zápas ještě může být hodně dramatický. Asistence: Nick Ritchie, Cam Fowler.
    28:32 Corey PERRY - 4:1
     
    28:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka moc dlouho netrvala a hosté se dočkali snížení na rozdíl tři branek. Z bezprostřední blízkosti se prosadil COREY PERRY, který byl v posledních minutách velice aktivní. Asistence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
    23:45 Jeff PETRY - 4:0
     
    23:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je to o čtyři branky! Montreal využívá přesilovou hru. JEFF PETRY se dostal k odraženému puku a slabou střelou poslal kotouč na brankáře, ten byl několikrát tečovaný a nakonec si našel cestu do branky! Asistence: Max Pacioretty, Alex Galchenyuk.
    10:13 David SCHLEMKO - 3:0
     
    10:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují ve výborné afektivitě a zvyšují již na rozdíl tří gólů! Galchenyuk dostal od Gallaghera puk na levé křídlo a přihrál na osu hřiště DAVIDU SCHLEMKOVI, který vystřelil zápěstím a zaznamenal svůj první gól v sezóně! Asistence: Alex Galchenyuk, Brendan Gallagher.
    08:17 Joe MORROW - 2:0
     
    08:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další šance už končí gólem a Habs vedou 2:0! Vete se vrátil pro puk až k vlastní brance a načal novo útočnou akci Canadiens. Přes Ščerbaka a zmíněného Meteho se puk dostal na JOE MORROWA a ten propálil Millera parádní bombou zpoza pravého kruhu. Asistence: Victor Mete, Nikita Ščerbak.
    06:10 Logan SHAW - 1:0
     
    06:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se snad poprvé v utkání na delší dobu nastěhovali do útočného pásma a dostali se do vedení! Všechno začalo dobrým forčekinkgem, který vedl k zisku kotouče. Froese zprava vletěl do brankoviště, kde Miller kotouč vyrazil na LOGANA SHAWA a ten se z dorážky nemýlil. Asistence: Byron Froese.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 7. L. Shaw (Froese), 9. Morrow (Mete, Ščerbak), 11. Schlemko (Galchenyuk, Gallagher), 24. Petry (Pacioretty, Galchenyuk), 56. Petry (Morrow, Gallagher) – 29. Perry (Rakell, Fowler), 33. Rakell (N. Ritchie, Fowler)


    Montreal Canadiens: Niemi (Price) – Petry, Alzner, Schlemko, Morrow, Mete, Jo. Benn – Hudon, Byron, Pacioretty (C) – Ščerbak, Drouin, Galchenyuk – Gallagher (A), Plekanec (A), Lehkonen – L. Shaw, Froese, Deslauriers.
    Anaheim Ducks: R. Miller (11. Berra) – Bieksa, Fowler, Manson, H. Lindholm, Montour, Beauchemin – Silfverberg, Getzlaf (C), Rakell – J.T. Brown, Kesler (A), Cogliano – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie – Perry (A), Vermette, Wagner.

    Rozhodčí: Jackson, Kozari – Cormier, Knorr
    bahis siteleri