K. Vary – Přerov 2:1 (3:2 po s.n.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 4:3 (kon.)
Kadaň – Prostějov 2:3 (po pr.) | Třebíč – Slavia 2:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:4 (po pr.)
Benátky n/J – Kladno 2:7 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.02.2018, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice se nevzdávají a snížily na rozdíl jediné branky! Jan Strmeň si tentokrát nevedl moc dobře a kotouč mu vypadl z lapačky, těsně před ním dorážel ROMAN VRÁBLÍK, jeho rána zapadla mezi betony. Asistence: Lukáš Květoň, Josef Mikyska.
     
    39:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je tam další! Filip Bajtek převedl několik kliček před brankářem a dokázal ho dokonale zmást, poté kotouč zavěsil do levého horního rohu!
     
    36:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A obrat je dokonán! Frýdek-Místek se poprvé v utkání ujímá vedení. Dan Przybyla se pyšnil nádhernou individuální akci, poté přihrál naprosto osamocenému FILIPU BAJTKOVI, který neměl problém kotouč trefit do pravého horního rohu branky, Bláha se nestihl včas přemístit. Asistence: Dan Przybyla.
     
    15:28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Frýdek-Místek dokázal vyrovnat stav a nejspíš ještě budeme svědky hodně pohledného hokeje! FILIP KUŤÁK prokázal své technické schopnosti a přes dva obránce se dostal až k brankáři, jeho rána namířila do levého dolního rohu! Asistence: David Klimša, Tomáš Pastor.
     
    10:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek se dočkal kontaktní branky v přesilové hře! Michal Kvasnica vyslal ránu na branku od modré čáry a Ondřej Bláha si na poprvé sice poradil, ale na dorážku DAVIDA KLIMŠY z bezprostřední blízkosti už byl krátký, domácí hala ožila! Asistence: Michal Kvasnica, Rostislav Martynek.
     
    04:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení, Motor se prosadil v početní převaze. ZDENĚK KUTLÁK se jen bez větších potíži dostal do útočného pásma a poslal ránu na vzdálenější tyč, Jan Strmeň sice na ránu dobře viděl, ale nedokázal včas zasáhnout. Bez asistence.
     
    01:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo velice rychlé a favorit dnešního zápasu se už ujímá vedení. Lukáš Květoň vyslal za brankou kotouč před Strmeně a tam už číhal LUBOŠ ROB, který nastavil svou hokejku a umístil puk do horní části branky. Budějovice začali v opravdu solidním tempu. Asistence: Lukáš Květoň, Miloslav Čermák.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 11. Klimša (Kvasnica, Martynek), 16. Kuťák (Klimša, Pastor), 37. Bajtek (Przybyla), 40. Bajtek (TS) – 2. Rob (L. Květoň, Čermák), 5. Kutlák, 48. Vráblík (L. Květoň, J. Mikyska)


    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Zahradníček, Bartko, Pastor, Matyáš, L. Kovář, Piegl – Franek, Poruba, Mikulík (A) – Kofroň, Kvasnica, M. Kovařčík – Martynek (C), J. Kalus, Kuťák – Klimša (A), Bajtek, Przybyla – Štumpf.
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Kutlák (C), Kučný, Fillman, F. Novák (A), Čáp, Vráblík – Heřman, Pajič, Nedorost (A) – Nejezchleb, J. Mikyska, Vlček – Čermák, Rob, L. Květoň – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.

    Rozhodčí: Veinfurter, Veselý – Poruba, Špringl

    Diváci: 1386
    thejrc.org