SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 5:1 (kon.)
Nymburk – David Servis 2:3 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 2:3 (po pr.) | Kolín – Pelhřimov 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Písek 5:1 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:6 (po pr.) | Kobra – Jablonec n/N 3:7 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 3:2 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 1:9 (kon.)
Trutnov – Letňany 6:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 5:0 (kont.)
konec
HC Děčín
1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
HC Baník Sokolov
Sobota 03.02.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu sedmatřicáté kolo druhé hokejové ligy a bude to hodně zajímavá podívaná. V přímém souboji o první místo v tabulce si to rozdají dva odvěcí rivalové, a sice HC Děčín a HC Baník Sokolov. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    HC Děčín

    Hokejisté Děčína, po krátkém zaváhání na začátku ledna, kdy prohráli tři utkání v řadě, zabrali a naopak nyní se zase vezou na vítězné vlně. Mají za sebou čtyři duely, ve kterých byli stoprocentní. Naposledy porazili ve středu jablonecké Vlky těsně 2:1 na svém ledě vyhoupli se na druhou příčku v tabulce. Na svém kontě mají šestašedesát bodů a na paty tak dýchají prvnímu Sokolovu, který má o jeden bod více, tedy sedmašedesát. Dnes tak půjde o přímou bitvu o čelo ve skupině Západ. K vidění tak bude rozhodně zajímavá podívaná.
     
    HC Baník Sokolov

    Sokolovští po dvou prohrách s Vrchlabím a Kobrou také sérii ukončili a naopak nyní mají za sebou dvě výhry za tři body a útočí tak na třetí v řadě. Hosté naposledy své soutěžní utkání odehráli na půdě nováčka ve Dvoře Králové a brali výhru 2:0. Na děčínský led tak jedou s jasným cílem, a sice připsat si třetí vítězství za sebou, aby první místo uhájili. Na druhé straně ale stojí rozjetí děčínští Medvědi, kteří naopak prahnou na čele tabulky Sokolov vystřídat. Nenechte si toto utkání rozhodně ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Co se v právě probíhající sezóně vzájemných utkání týče, tak je a tom lépe Sokolov. Nejprve Děčín vyhrál na ledě Baníku 4:1. Pak ale přišla domácí prohra 3:6 a Sokolovští pak na ni navázali na svém stadionu, kde zvítězili 4:3 po samostatných nájezdech. Medvědi tak získali se Sokolovem čtyři body, zatímco soupeř bodů pět. Uvidíme, jak to dopadne dnes v posledním měření sil v základní části.
    Zápasy se Sokolovem jsou vždy velkým bojem, naposledy Děčínští na svém ledě prohráli. Odčiní dnes poslední prohru a budou znovu úspěšní?
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Tenkrát, Chmel, Molnár – Volráb, Faigl, Oliverius – Chovanec, Petráš, Vacek – Hašek, Kopta, Zika – Amirov

    HC Baník Sokolov: Kuchař (Šmídl) – Šafář, Kvapil, Gombár, Rulík, Přindiš, Šik, Hohl – Račanský, Kuběna, Harkabus – Čejka, Šmejc, Trapl – Zadražil, Hruška, Rohan

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše a utkání tak bude moci za malý okamžik začít. V sestavě Děčína dnes chybí Pavel Zajan, jenž nastupuje za HC Stadion Litoměřice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Buly vyhráli domácí hokejisté a už směřují před branku hostů. Sokolovští je sice obrali o kotouč, ale následně vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Kuchaře.
     
    00:29
    Medvědi stále drží útočné pásmo a obrana Sokolova musí být připravena. A to se také stalo. Nyní mají puk hosté a míří na opačnou stranu.
     
    00:56
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka utkání. Baník potáhl puk do útočného pásma, kotouč zachytil Hruška, jenž ho poslal rozjetému PAVLU KUBĚNOVI a ten pak svou střelou překonal Lavingera – 0:1. Asistence: David Hruška.
     
    01:38
    Hosté byli v další velké šanci, z levé strany vyslal kotouč na Lavingera Michael Čejka a po jeho prudké střele vytasil Lavinger efektní semafor!
     
    02:09
    Medvědi se dopustili ofsajdu, ten zastavil jejich možnou akci. Hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude také za chvilku vhazovat.
     
    02:22
    Pavel Kuběna nezachytil dalekonosné nahození z vlastního obranného pásma a je tu další zakázané uvolnění Sokolova. Vhazovat se bude po pravé ruce Ondřeje Kuchaře.
     
    02:34
    Za brankou vybojoval puk Jaroslav Hašek, poté se ho snažil poslat Danielu Volrábovi, ale blíže u puku byla obrana Sokolova, která ho tak získala zase zpět.
     
    03:19
    Hosté spěchali znovu do útočného pásma, ale Ondřej Hříbal je dokázal zastavit a na druhou stranu míří Medvědi.
     
    04:14
    Petr Přindiš napálil puk z levé strany, ale Lavinger jeho střelu chytá. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    04:24
    Baník právě vstřelil branku!
    A to přineslo ovoce. Sokolovští jdou totiž už do dvoubrankového náskoku. Šmejc si všiml volného TOMÁŠE HARKABUSE před děčínskou brankou a syn někdejšího hráče Děčína se tak dokázal prosadit a navyšuje tak vedení svého celku – 0:2. Asistence: Filip Šmejc.
     
    05:25
    Patrik Balcar vyslal od modré čáry vzdušnou střelu a puk doplachtil jen těsně nad břevno sokolovské branky! Domácí tak nebyli daleko od kontaktního gólu.
     
    06:11
    Lukáš Zika podržel u modré čáry puk, který si pak převzal Radim Vacek, před brankou hostů byl ale tísněn a nakonec se ke střele nedostal. Na druhou stranu hned míří zase hráči Sokolova.
     
    07:19
    Jaroslav Hašek vyslal z pravého kruhu dělovku, kterou ale zachytili obránce Šik a nedovolil tak domácímu týmu jakékoli ohrožení sokolovské svatyně.
     
    07:54
    Hosté jsou zatím jasně lepším týmem a diktují tempo hry. Medvědi zatím nevědí, co na soupeře hrát.
     
    08:08
    Další střela hostů, Tomáš Rohan z pravého kruhu vyslal vzdušnou střelu a Lukáš Lavinger musel znovu do zákroku a znovu podržel svůj tým. Vhazuje se po jeho levé ruce, neboť brankář Děčína přerušil hru.
     
    08:48
    Radim Vacek se ocitl tváří v tvář Kuchařovi a vyslal na něho přízemní střelu. Jenže hostující brankář včas sklapl betony a neinkasoval.
     
    09:32
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned z dalšího rychlého protiútoku přišel další trest pro Medvědy, kteří už prohrávají o tři branky. Baníci se natlačili před Lavingera, kde sklepl kotouč DAVID HRUŠKA a jeho střela pak skončila za Lavingerovými zády – 0:3. Asistence. Pavel Kuběna.
     
    09:32
    Hned po třetí brance si domácí celek bere oddechový čas.
     
    10:04
    Nyní si Medvědi vytvořili velký tlak před brankou Sokolova, ale brankář Kuchař dokázal vše ustát a hned po zisku kotouče ho vyhodil do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    11:12
    Hosté velmi dobře pokrývají svůj předbrankový prostor a Medvědi se jen horko těžko dostávají ke střele před Ondřejem Kuchařem.
     
    12:08
    Střelu Kaltenböcka od modré čáry vyrazil Kuchař před sebe. K odraženému kotouči se pak dostali hosté a ti hned ujeli před domácí branku. Před najíždějícím Traplem pak zívala odkrytá část děčínské branky, kterou ale hostující útočník netrefil!
     
    13:01
    Děčínští čelili dalšímu tlaku hostů, kterých je plné kluziště. Dokázali ho ale ustát a poté na druhé straně střílel z mezikruží Lukáš Zika, jeho střelu ale bravurně chytil Kuchař.
     
    13:39
    Famil Amirov se neprotlačil přes klubko těl z hostujících obránců a ti tak znovu nepustili Medvědy do žádné šance.
     
    14:34
    Sami pak na opačném konci kluziště založili další nebezpečnou akci, ale Lavinger byl připraven. Poté hned poslal kotouč mezi své spoluhráče a nechal hru plynout.
     
    15:07
    Nyní chytil tutovku hostů Lukáš Lavinger. Na něho se řítila dvojice hráčů hostů a na pravý kruh dostal nabito Tomáš Rohan, jenž z první poslal na domácí branku prudkou ránu a jen díky semaforu domácího brankáře hosté nevedou rozdílem čtyř branek!
     
    15:37
    Medvědi jsou rozhození, nejde jim pořádná souhra a hosté poté po jejich chybách hrozí dalšími střelami. Nyní musel zasahovat Kaltenböck, jenž nohou vykopl kotouč do bezpečí.
     
    16:34
    Sokolovští se prodrali do útočného pásma,kde je ale zastavila obrana Děčína. Ta vyvezla puk pryč z pásma a Medvědi tak mohou jít útočit.
     
    17:25
    První vyloučení utkání. Na trestnou lavici putuje za podražení Radim Vacek a jako první si přesilovou hru zahrají hosté.
     
    17:40
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína a hned svou střelou vyzkoušeli pozornost Lukáše Lavingera. Ten včas sklapl své betony a hned po svém zákroku raději přerušil hru.
     
    18:05
    Následně pak se domácí tým osvobodil a poslal kotouč až před branku Ondřeje Kuchaře. Unavenou čtveřici tak střídají čerstvé síly.
     
    18:42
    Hříbal vyhodil puk a je z toho další osvobození Děčína.
     
    18:49
    Molnár inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a hosté budou hrát pět na tři.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Medvědi jsou ve čtyřech.
     
    19:50
    A nyní vyhodili puk znovu až před hostující branku a dokázali se tak osvobodit. Hosté už to nestihnou a je tu konec první části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Tu jasně ovládli hosté, kteří jsou zatím lepším týmem. Konto Děčína zatížili třemi góly a nebýt několika zákroků Lukáše Lavingera, mohl by být náskok i vyšší. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, zda se Medvědi ještě dostanou do zápasu. Ta začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Hosté se hned po vhazování prodrali do útočného pásma a začínají zbytek své přesilové hry.
     
    20:32
    Matěj Zadražil vyslal z pravého kruhu nepříjemnou střelu, Lukáš Lavinger ale na puk dosáhl a poté před dotírajícími hosty raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:50
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    21:08
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před jejich branku, kde se bude vhazovat po levici Ondřeje Kuchaře.
     
    21:29
    Tomáš Faigl poté nevystřelil před Kuchařem, kotouč sebrali hosté a hned si to namířili znovu směr domácí branka. Medvědi se tak velmi rychle museli vracet zpět.
     
    22:14
    Zdeněk Petráš střílel z prostoru mezi kruhy, tělo mu nastavil obránce Petr Přindiš a bylo to až moc obětavé. Obránce Sokolova s bolestivou grimasou odchází na střídačku.
     
    23:09
    Hokejisté Děčína dotírali před brankou hostů, Ondřej Kuchař byl ale pozorný ve svém brankovišti a další domácí střelu pokryl. Podržel tak svůj tým i prozatímní čisté konto.
     
    23:33
    A znovu museli hosté být pozorní před vlastní brankou. Lukáš Zika střílel z levého kruhu a semafor vytáhl tentokráte Ondřej Kuchař.
     
    24:09
    V rohu kluziště došlo ke střetu Ziky a Hohla. Nakonec vše vyřešila domluva sudích a vylučovat na obou stranách se nebude. Vhazuje se po levici Kuchaře.
     
    24:52
    Jan Chovanec vyslal z otočky bekhendovou střelu a Kuchař jen se štěstím jeho ránu kryje!
     
    24:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., držení).
     
    25:29
    Medvědi dostali Sokolov pod tlak, ale obrana hostů proti jejich další střele byla pozorná a hned na to vyhodila puk až před Lukáše Lavingera.
     
    26:15
    Nahození puku na modrou čáru se odrazilo od Kaltenböcka a hosté jeli ve vlastním oslabení dva na jednoho. Tváří v tvář Lavingerovi střílel Rohan, ale domácí brankář vytasil další pohotový zákrok.
     
    26:21
    Domácí jsou zpět v útočné třetině a kombinují před hostující brankou. Střelu Petráše ale zachytil Kuchař a přesilovka Děčína je pomalu, ale jistě u konce.
     
    26:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    27:38
    Medvědi si zahrají další přesilovou hru. Rulík dostává dvě minuty za faul loktem a už sedí na trestné lavici.
     
    28:09
    Po krátkém pobytu Medvědů v útočném pásmu se hosté dostali ke kotouči a hned ho vyhodili do bezpečí, tedy až před děčínskou branku. Medvědi tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    28:33
    Hosté byli zase ve vlastním oslabení aktivní a dostali se ke střele před Lavingerem, který skákavý puk poté ukrývá pod svojí lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    29:00
    Baník právě vstřelil branku!
    A nyní se ve vlastním oslabení dokonce prosazují a už vedou o čtyři branky. Do samostatného úniku se dostal DAVID HRUŠKA, kterého vyslal přihrávkou Šik a prvně jmenovaný svůj nájezd dokonal. Proti jeho střele byl Lavinger bezmocný – 0:4. Asistence: Vojtěch Šik.
     
    29:38
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    30:10
    Kaltenböck pálil z prostoru mezi kruhy, jeho rána letěla až na Kuchaře, který ale vytasil přesný zákrok a stále tak drží čisté konto.
     
    30:36
    Hosté znovu ukazují svoji převahu a Adam Rulík z pravé strany vyslal další střelu, kterou musel pokrýt Lukáš Lavinger. Ten poté raději přerušil hru.
     
    31:27
    Vacek se dostal ke střele bekhendem, ale Petr Přindiš vše dobře viděl a jeho střelu pokryl obranným zákrokem. Pomohl tak svému brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    32:08
    Hosté se dostávali do další slibné akce, ale zastavil je ofsajd a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    33:00
    Na druhé straně sprintoval do útočného pásma Jan Chovanec, jenž dostal přihrávku na paty a rázem tak bylo po další akci děčínského týmu.
     
    33:34
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned z další akce udeřili hosté. MICHAEL ČEJKA vyslal zblízka vzdušnou střelu, po které se Lavinger natahoval svojí lapačkou, ale marně. Kotouč prosvištěl nad jeho pravou rukou a skončil za jeho zády – 0:5. Asistence: Tomáš Rohan a Petr Račanský.
     
    34:32
    Kaltenböck nahodil puk před hostující branku, ten byl ale sražen do ochranné sítě a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levici Kuchaře.
     
    34:52
    Chmel vystřelil kousek před Kuchařem, ten svým pravým betonem puk vykopl před sebe, kde si ho převzali jeho spoluhráči a míří do další útočné akce.
     
    35:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Po hrubé chybě děčínské obrany ujeli hosté prakticky dva na nikoho a je z toho už šestá branka v domácí síti. PETR RAČANSKÝ pak střelou z mezikruží prostřelil Lavingera a vyhnal ho z branky – 0:6. Asistence: Michael Čejka a Vojtěch Šik.
     
    35:33
    Střídání v týmu HC Děčín: ze hřiště odchází Lukáš Lavinger, přichází Marek Šticha.
     
    36:33
    Hosté mohli znovu potrestat další chybu v děčínské obraně, ale Šticha střelu hostů pokryl svým příložníkem a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    37:19
    Po dalším pobytu hostů v útočném pásmu došlo k další střele, kterou Šticha pokryl. Následně přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    38:00
    Tváří v tvář se Štichovi ocitl David Hruška, někdejší extraligový hráč pak proti němu neuspěl. Domácí brankář si tak připsal další přesný zákrok.
     
    38:22
    Zdeněk Petráš pálil na hostující branku a rozvlnil síť. Ovšem pouze tu boční. Hosté hned míří na druhou stranu po tom, co získali kotouč zpět.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:18
    Proti Petrášově střele zasáhl Kuchař, který poté raději ukryl puk pod svojí lapačku a přerušil hru.
     
    39:55
    V závěru druhého dějství ještě chytil střelu z levé strany Marek Šticha a raději pak znovu přerušil hru. Vhazovat se tak ještě bude po jeho pravé ruce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní padlo stejně branek jako v první části hry a znovu to bylo pouze do děčínské sítě. Hosté mají po dvou třetinách už šestibrankový náskok a takový rozdíl si už vzít nenechají. Druhá třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Martin Trapl hned vyslal střelu z levého kruhu a tu chytá Marek Šticha. Poté hned poslal přihrávku spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu.
     
    40:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Jenže hosté získali puk zpět a dostali se opět do útočného pásma, kde z pravé strany svou jedovatou střelou propálil v brance Děčína vše, co mu stálo v cestě DAVID HRUŠKA a proti jeho prudké střele nemohl Šticha nic dělat – 0:7. Sokolovský útočník tak završil svůj dnešní hattrick. Asistence: Petr Přindiš.
     
    41:53
    Hráči Sokolova znovu pronikli do útočného pásma velmi lehce, ale tentokráte se ke střele nedostali.
     
    43:29
    Petr Přindiš dostává dvě minuty za sekání a přesilovku si zahrají Medvědi.
     
    44:13
    Tomáš Faigl se neproháčkoval mezi obránce hostů a ti tak hned vyhazují kotouč směrem dopředu.
     
    44:33
    Baník právě vstřelil branku!
    No a hosté dávají svou druhou branku ve vlastním oslabení. Střelu na prázdnou branku ještě zachránil obranným zákrokem jeden z děčínských beků, ale TOMÁŠ ROHAN odražený kotouč zachytil a poslal do odkryté branky – 0:8. Asistence: David Hruška.
     
    45:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže ale tu samou přesilovku Medvědi využívají a připravují tak Kuchaře o čisté konto. ONDŘEJ KOPTA se natlačil před branku hostů a svou střelou pak puk umístil za záda Kuchaře – 1:8. Asistence: Famil Amirov a Patrik Balcar.
     
    46:03
    Zdeněk Petráš se proháčkoval celým kluzištěm až na levý kruh, odkud vyslal střelu, která ale prosvištěla jen kolem brankoviště hostů.
     
    46:42
    Marek Šticha nyní nadvakrát chytil střelu Pavla Kuběny a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře.
     
    47:16
    Ne, Medvědům dnes prostě nejde téměř nic. Nyní se natlačili před brankou hostů, ale Chmelovi utekl kotouč pryč a ke střele se tak nedostal.
     
    48:18
    Kaltenböckovo nahození před branku hostů pokryl Kuchař a i ten raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    49:33
    Na levý kruh dostal nabito Zdeněk Petráš, ale jeho dělovka byla sražena mimo tři tyče. Hosté přebírají kotouč a jdou do rychlého protiútoku.
     
    50:26
    Matěj Zadražil byl v postavení mimo hru a ta je přestěhována zpět do středního pásma. Tam se také bude za malý okamžik vhazovat.
     
    51:11
    Lukáš Zika nyní zbytečně oslabil svůj tým, když podražením zastavil pronikajícího Ondřeje Šafáře. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    51:31
    Hosté se už uhnízdili v pásmu děčínského celku a kombinují před Štichou. Toho nadvakrát nepřekonal Tomáš Rohan a posléze je hra přerušena.
     
    52:14
    Molnár zachytil kotouč po střele hostů a vyhodil ho až před branku Ondřeje Kuchaře. Medvědi se tak osvobodili a na led naskakuje čerstvá čtveřice.
     
    53:11
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    53:27
    Šticha zastavil další střelu Sokolova a vhazovat se bude po jeho pravé ruce po tom, co raději přerušil hru.
     
    54:19
    Famil Amirov se dostal na pravý kruh, odkud se snažil vyslat střelu, která by ohrozila hostující branku, jenže místo toho mu puk sebrala opět obrana hostů.
     
    54:39
    Baník právě vstřelil branku!
    A z dalšího rychlého brejku hosté přidávají už devátou branku. ADAM RULÍK dostal přihrávku do těsné blízkosti branky domácích a svou střelu pak poslal znovu za Štichova záda – 1:9. Asistence: Tomáš Harkabus a Tomáš Rohan.
     
    55:54
    Domácí vybojovali útočné pásmo a po jejich střele zasahoval Kuchař. Ten poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:27
    Kaltenböck nyní zastavil pronikajícího sokolovského hráče, který už mířil před děčínskou klec. Zabránil tak možné desítce Sokolova.
     
    57:21
    Jan Chovanec trefil boční síť branky hostů, poté se k puku dostal zpět a nabil Molnárovi na modrou čáru. Střela druhého jmenovaného pak skončila jen vysoko nad.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:37
    Únik dvou hráčů Sokolova zastavil ofsajd a hra je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    59:09
    Zápas se už jenom dohrává. Kotouč mají na hokejkách domácí hráči a míří s ním před branku Sokolova.
     
    59:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Přindiš – 2 min., držení).
     
    59:45
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Hohl – 2 min., sevření puku rukou).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi dnes nestačili na Sokolov, který byl po celý zápas lepším týmem. Jedinou trefu Děčína zaznamenal Ondřej Kopta. Hosté si tak odvážejí tři body a jdou na první místo v tabulce. Domácí po čtyřech výhrách v řadě odcházejí z ledu bez jediného bodu.
     
    To je pro dnešek z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:15:21)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 46. Kopta (Amirov, Balcar) – 1. Kuběna (Hruška), 5. Harkabus (Šmejc), 10. Hruška (Kuběna), 29. Hruška (Šik), 34. Čejka (Rohan, Račanský), 36. Račanský (Čejka, Šik), 41. Hruška (Přindiš), 45. Rohan (Hruška), 55. Rulík (Harkabus, T.Rohan)


    HC Děčín: Lavinger (34. Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Tenkrát, Chmel, Molnár – Volráb, Faigl, Oliverius – Chovanec, Petráš, Vacek – Hašek, Kopta, Zika – Amirov
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Šmídl) – Šafář, Kvapil, Gombár, Rulík, Přindiš, Šik, Hohl – Račanský, Kuběna, Harkabus – Čejka, Šmejc, Trapl – Zadražil, Hruška, Rohan

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 486
    thejrc.org