SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 5:1 (kon.)
Nymburk – David Servis 2:3 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 2:3 (po pr.) | Kolín – Pelhřimov 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Písek 5:1 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:6 (po pr.) | Kobra – Jablonec n/N 3:7 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 3:2 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 1:9 (kon.)
Trutnov – Letňany 6:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 5:0 (kont.)
konec
HC Děčín
1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
HC Baník Sokolov
Sobota 03.02.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Hohl – 2 min., sevření puku rukou).
     
    59:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Přindiš – 2 min., držení).
     
    54:39
    Baník právě vstřelil branku!
    A z dalšího rychlého brejku hosté přidávají už devátou branku. ADAM RULÍK dostal přihrávku do těsné blízkosti branky domácích a svou střelu pak poslal znovu za Štichova záda – 1:9. Asistence: Tomáš Harkabus a Tomáš Rohan.
     
    51:11
    Lukáš Zika nyní zbytečně oslabil svůj tým, když podražením zastavil pronikajícího Ondřeje Šafáře. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    45:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže ale tu samou přesilovku Medvědi využívají a připravují tak Kuchaře o čisté konto. ONDŘEJ KOPTA se natlačil před branku hostů a svou střelou pak puk umístil za záda Kuchaře – 1:8. Asistence: Famil Amirov a Patrik Balcar.
     
    44:33
    Baník právě vstřelil branku!
    No a hosté dávají svou druhou branku ve vlastním oslabení. Střelu na prázdnou branku ještě zachránil obranným zákrokem jeden z děčínských beků, ale TOMÁŠ ROHAN odražený kotouč zachytil a poslal do odkryté branky – 0:8. Asistence: David Hruška.
     
    43:29
    Petr Přindiš dostává dvě minuty za sekání a přesilovku si zahrají Medvědi.
     
    40:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Jenže hosté získali puk zpět a dostali se opět do útočného pásma, kde z pravé strany svou jedovatou střelou propálil v brance Děčína vše, co mu stálo v cestě DAVID HRUŠKA a proti jeho prudké střele nemohl Šticha nic dělat – 0:7. Sokolovský útočník tak završil svůj dnešní hattrick. Asistence: Petr Přindiš.
     
    35:33
    Střídání v týmu HC Děčín: ze hřiště odchází Lukáš Lavinger, přichází Marek Šticha.
     
    35:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Po hrubé chybě děčínské obrany ujeli hosté prakticky dva na nikoho a je z toho už šestá branka v domácí síti. PETR RAČANSKÝ pak střelou z mezikruží prostřelil Lavingera a vyhnal ho z branky – 0:6. Asistence: Michael Čejka a Vojtěch Šik.
     
    33:34
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned z další akce udeřili hosté. MICHAEL ČEJKA vyslal zblízka vzdušnou střelu, po které se Lavinger natahoval svojí lapačkou, ale marně. Kotouč prosvištěl nad jeho pravou rukou a skončil za jeho zády – 0:5. Asistence: Tomáš Rohan a Petr Račanský.
     
    29:00
    Baník právě vstřelil branku!
    A nyní se ve vlastním oslabení dokonce prosazují a už vedou o čtyři branky. Do samostatného úniku se dostal DAVID HRUŠKA, kterého vyslal přihrávkou Šik a prvně jmenovaný svůj nájezd dokonal. Proti jeho střele byl Lavinger bezmocný – 0:4. Asistence: Vojtěch Šik.
     
    27:38
    Medvědi si zahrají další přesilovou hru. Rulík dostává dvě minuty za faul loktem a už sedí na trestné lavici.
     
    26:15
    Nahození puku na modrou čáru se odrazilo od Kaltenböcka a hosté jeli ve vlastním oslabení dva na jednoho. Tváří v tvář Lavingerovi střílel Rohan, ale domácí brankář vytasil další pohotový zákrok.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., držení).
     
    24:52
    Jan Chovanec vyslal z otočky bekhendovou střelu a Kuchař jen se štěstím jeho ránu kryje!
     
    18:49
    Molnár inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a hosté budou hrát pět na tři.
     
    17:25
    První vyloučení utkání. Na trestnou lavici putuje za podražení Radim Vacek a jako první si přesilovou hru zahrají hosté.
     
    15:07
    Nyní chytil tutovku hostů Lukáš Lavinger. Na něho se řítila dvojice hráčů hostů a na pravý kruh dostal nabito Tomáš Rohan, jenž z první poslal na domácí branku prudkou ránu a jen díky semaforu domácího brankáře hosté nevedou rozdílem čtyř branek!
     
    12:08
    Střelu Kaltenböcka od modré čáry vyrazil Kuchař před sebe. K odraženému kotouči se pak dostali hosté a ti hned ujeli před domácí branku. Před najíždějícím Traplem pak zívala odkrytá část děčínské branky, kterou ale hostující útočník netrefil!
     
    09:32
    Hned po třetí brance si domácí celek bere oddechový čas.
     
    09:32
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned z dalšího rychlého protiútoku přišel další trest pro Medvědy, kteří už prohrávají o tři branky. Baníci se natlačili před Lavingera, kde sklepl kotouč DAVID HRUŠKA a jeho střela pak skončila za Lavingerovými zády – 0:3. Asistence. Pavel Kuběna.
     
    08:48
    Radim Vacek se ocitl tváří v tvář Kuchařovi a vyslal na něho přízemní střelu. Jenže hostující brankář včas sklapl betony a neinkasoval.
     
    05:25
    Patrik Balcar vyslal od modré čáry vzdušnou střelu a puk doplachtil jen těsně nad břevno sokolovské branky! Domácí tak nebyli daleko od kontaktního gólu.
     
    04:24
    Baník právě vstřelil branku!
    A to přineslo ovoce. Sokolovští jdou totiž už do dvoubrankového náskoku. Šmejc si všiml volného TOMÁŠE HARKABUSE před děčínskou brankou a syn někdejšího hráče Děčína se tak dokázal prosadit a navyšuje tak vedení svého celku – 0:2. Asistence: Filip Šmejc.
     
    01:38
    Hosté byli v další velké šanci, z levé strany vyslal kotouč na Lavingera Michael Čejka a po jeho prudké střele vytasil Lavinger efektní semafor!
     
    00:56
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka utkání. Baník potáhl puk do útočného pásma, kotouč zachytil Hruška, jenž ho poslal rozjetému PAVLU KUBĚNOVI a ten pak svou střelou překonal Lavingera – 0:1. Asistence: David Hruška.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 46. Kopta (Amirov, Balcar) – 1. Kuběna (Hruška), 5. Harkabus (Šmejc), 10. Hruška (Kuběna), 29. Hruška (Šik), 34. Čejka (Rohan, Račanský), 36. Račanský (Čejka, Šik), 41. Hruška (Přindiš), 45. Rohan (Hruška), 55. Rulík (Harkabus, T.Rohan)


    HC Děčín: Lavinger (34. Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Tenkrát, Chmel, Molnár – Volráb, Faigl, Oliverius – Chovanec, Petráš, Vacek – Hašek, Kopta, Zika – Amirov
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Šmídl) – Šafář, Kvapil, Gombár, Rulík, Přindiš, Šik, Hohl – Račanský, Kuběna, Harkabus – Čejka, Šmejc, Trapl – Zadražil, Hruška, Rohan

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 486
    ocianews.com