Getafe – Leganés 0:0 (kon.) | Espanyol – Barcelona 1:1 (kon.) | Girona – Ath. Bilbao 2:0 (kon.)
Atlético – Valencia 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Valencia CF
Neděle 04.02.2018, 20:45Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 7:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:3. (22:37:38)
     
    Konec! Dnešní utkání nakonec končí výhrou favorita utkání poměrem 1:0. Nutno dodat, že si domácí celek výhru zaslouží, neboť soupeř nepředvedl směrem dopředu vůbec nic. Ani od Atlética to ale nebyl ideální výkon, nicméně důležitější je zisk plného počtu bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává José Gayá (Valencia CF).
     
    90+2
    Netopýři se snaží přiblíž k pokutovému území, tam je ale prostor příliš přehuštěný.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Hosté se po rozehrávce volného kopu dožadovali pokutového kopu, hlavní sudí ale rezolutně ukázal, že nic takového nepřipustí.
     
    89
    Costa si na levé straně vybral Lucase, který napodobil svého kolegu. Atlético chce závěrečné minuty odehrát s míčem na kopačkách.
     
    88
    Griezmann se nikam zbytečně nehnal a místo toho zkušeně pozdržel cenné vteřinky. Ochozy začínají zpívat oslavné chorály.
     
    84
    Zároveň se nám časomíra dostala do závěrečné desetiminutovky a hosté mají už jen pár minutek ke kýžené brance. Dočkáme se srovnání?
     
    83
    Střídající Gabi zcela evidentně tahal Kondogbiu, čímž si řekl o druhý žlutý kartónek. Rozhodčí sice odpískal faul, nicméně kartu se rozhodl neudělit.
     
    82
    Atlético tak přežilo jeden z mála kritckých momentů v dnešním zápase, což náležitě dává najevo trenér Simeone. Ten okamžitě burcuje tiché ochozy nového stánku.
     
    81
    Svojí oblíbenou parketu v podobě přímých kopů měl k dispozici hostující Parejo. Technická rána nakonec směřovala přímo do zdi.
     
    80
    Po delší době jsme se dočkali kloudnějšího centru, tentokráte z kopačky Gayi. Zaza se ale nacházel pouze za protihráčem a k hlavičce se nedostal.
     
    79
    Costa ještě zkoušel vracet kulatý nesmysl před Neta, tam se ale v době přihrávky nacházel pouze početný hlouček hráčů v opačných dresech.
     
    78
    Netopýři sice zvýšili stupeň aktivity, nicméně stále čekáme na něco vážnějšího. Oblak je i nadále bez vážnějšího zákroku.
     
    77
    Prvotní fáze sice nebyla ničím nebezpečná, posléze si ještě střelu přichystal Correa, proti jehož ráně musel rychle na zem Neto.
     
    76
    I do dalšího útočného manévru se zapojil hostující Mina, který kousek za vápnem nepřesně narazil Parejovi. Místo toho se řítí na opačnou stranu Griezmann.
     
    75
    Mina musel pořádně přidat, aby zastihl míč na hrací ploše. Následovala zpětná přihrávka na Veza, čímž se tak zpomalila útočná akce hostů.

    David Suchý

    Branky: 59. Á. Correa (Koke)

    Karty:   74. Gabi (ATM) – 90+3. Gayá (VAL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 7:6. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:3.
    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić (29. J. Giménez), Godín (C) (51. Juanfran), Lucas Hernández – Á. Correa, Koke, Saúl Ñíguez, Ferreira-Carrasco (61. Gabi) – D. Costa, Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – J. Giménez, Gameiro, Gabi, F. Torres, Juanfran, Vitolo.

    Valencia CF: Neto – Vezo, Gabriel, Garay, Gayá – Nemanja Maksimović (66. Soler), Parejo, Kondogbia, Lato (62. Rodrigo) – S. Mina, Zaza.
    Náhradníci: Doménech – Coquelin, Montoya, Rodrigo, Soler, Vidal, Torres.
    thejrc.org