Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Colorado Avalanche
Neděle 04.02.2018, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Nikolaj EHLERS - 3:0
     
    59:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A vítězství Winnipegu je jednoznačně potržené ! NIKOLAJ EHLERS tušil, kde bude mířit přihrávka jednoho z hostujících obránců a povedlo se mu vypíchnout puk, poté už jen šlo o to trefit prázdnou branku, což nebyl problém. Asistence: Mathieu Perreault.
     
    59:00
    Colorado hraje bez brankáře!
     
    55:17
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., hákování).
    45:17 JACK ROSOVIC - 2:0
     
    45:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Semjon Varlamov je přecejen podruhé propálen! Winnipeg si tento gól jednoznačně zasloužilo, neboť bylo do teď jasně lepší. JACK ROSLOVIC se stává tak trochu šťastným střelcem, protože puk hostujícímu brankáři propadl mezi nohama a našel si pomalou cestu až do branky. Asistence: Blake Wheeler, Ben Chiarot.
     
    41:45
    Semjon Varlamov opět v hlavní roli! Tentokrát to měl ale třikrát těžší. Jack Roslovic se snad čtyřikrát snažil doodrážet puk do branky, ale ani jednou nenašel recept na skvěle chytajícího brankáře.
     
    37:00
    Carl Söderberg byl rovněž hodně blízko brance! Pár centimetrů před brankářem chtěl svůj bekhend umístit zřejmě pod horní tyčku, ale jeho pokus letěl těsně nad.
     
    35:16
    Bryan Little a jeho šance! První jeho střela byla zblokovaná a to nedělalo velké problémy Varlamovi, který se přemístil, kotouč se opět dostal k útočníkovi, který ale svůj druhý pokus neumístil mezi tři tyče!
     
    33:00
    Tohle měla být branka Colorada ve vlastním oslabení! Dva hráči se dostali sami na brankáře a vlastně si mohli vybrat, co udělají, ale Anton Lindholm naprosto nepochopitelně přestřelil !
     
    32:15
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nail Jakupov.
     
    29:44
    Blake Wheeler trefil horní tyč branky! Tohle byla další tutovka domácího týmu, Winnipeg tlačí svého soupeře a uzamkl ho před brankou. Útočník se zničehonic objevil zcela osamocený a mohl si vlastně vybrat, kam vystřelí, ale tyč mu zabránila ve skórování.
     
    28:15
    Nikolaj Ehlers se dostal do obrovské šance a mohl zvýšit vedení Winnipegu! Útočník se vrhl do samostatného nájezdu a z pravé strany se snažil puk prostrčit mezi betony brankáře Varlamova, ten tento záměr předpokládal a předvedl skvělý zákrok!
     
    18:54
    Tak to byly tutovky pro Colorado! Nejprvé se ke střele dostal Blake Comeau a ten donutil Hellebuycka vyjet z branky a Tyson Barrie poté netrefil zcela prázdnou branku, už mohlo být vyrovnáno!
     
    15:30
    Po dlouhé době hodně velká šance a to na hostujícího straně! Colin Wilson se dostal do úniku, zbavil se obránce a bekhendem se snažil překonat Hellebuycka , který se ale nenechal rozhodit a zasáhl velice obstojně.
     
    04:48
    Mikko Rantanen rozezvonil pravou tyčku! Snad první šance Colorada a hned stála za to! Brankář Connor Hellebuyck se špatně zorientoval a měl velké štěstí!
    02:27 Patrik LAINE - 1:0
     
    02:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se s ničím nepáral a velice rychle otevírá gólový účet dnešního zápasu! Ukázaková přesilová hra, po krasné kombinaci se k dorážce dostal PATRIK LAINE a neměl toho moc na práci, stačilo mu trefil odkrytou branku, což nebyl problém. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Mikko Rantanen – 2 min., podražení).

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 3. Laine (Wheeler, Byfuglien), 46. Roslovic (Wheeler, Chiarot), 60. Ehlers (Perreault)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – T. Myers, Morrissey, Byfuglien (C), Enström, D. Kulikov (A), Chiarot – Roslovic, Wheeler, Laine – Ehlers, Little, Perreault – Armia, Copp, B. Tanev – Daňo, Hendricks, Connor.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier (A)) – E. Johnson, Zadorov, Girard, Nemeth (C), Barrie, A. Lindholm – Rantanen, Kerfoot, Landeskog – Compher, Jost, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Comeau – Jakupov, Toninato, G. Bourque.

    Rozhodčí: Sutherland K. (Can), Watson B. (Can) – Scott Driscoll, Andrew Smith
    thejrc.org