Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 04.02.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Tim SCHALLER - 4:1
     
    58:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto! TIM SCHALLER obloukem vyhazoval kotouč od mantinelu a trefil se parádně, kotouč doklouzal do odkryté brány k tyči. Druhou asistenci v sezóně si připisuje po zákroku brankář Rask. Asistence: Tuukka Rask, Zdeno Chára.
    36:47 Torey KRUG - 3:1
     
    36:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    To byla dělovka! Krejčí posunul na modrou Czarnikovi, který ještě přihrál TOREY KRUGOVI, ten už pálil z první a proti jeho pumelici na přední tyč pod víko neměl Anderson šancí, 3:1 pro Boston! Asistence: Austin Czarnik a David Krejčí.
    29:22 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    29:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Rychlý přechod přes pásmo a Boston využívá přesilovku, podruhé v zápase se tak dostává do vedení! Krug vyslal dopředu DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž přebruslil Hainseye a střelou na bližší tyč protlačil puk za Andersena! Jednadvacátá branka pro českého útočníka. Asistence: Torey Krug, Danton Heinen.
    08:03 Mitchell MARNER - 1:1
     
    08:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs nakonec srovnávají! Kadri byl nejprve sám před bránou, ale promáchl. Vzápětí se však ke střele dostal MITCHELL MARNER a několikrát tečovaná kotouč nakonec zapadl do brány za bezmocného Raska! Byl to vlastní gól, puk si nešťastně do sítě srazil McAvoy. Asistence: Morgan Rielly, Nazem Kadri.
    04:29 Patrice BERGERON - 1:0
     
    04:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se rychle dostává do vedení! Chára ještě udržel kotouč v pásmu, Heinen ho poté posunul před bránu na PATRICA BERGERONA, jenž vypálil zápěstím přesně pod horní tyč. Asistence: Danton Heinen.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Bergeron (Heinen), 30. Pastrňák (Krug, Heinen), 37. Krug (Czarnik, Krejčí), 59. Schaller (T. Rask, Chára) – 9. Marner (Rielly, Kadri)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, McQuaid – Heinen, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Spooner – Schaller, Riley Nash, Backes (A) – Vatrano, Kuraly, Czarnik.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), Gardiner, N. Zajcev, Dermott, C. Carrick – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marleau, Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen.

    Rozhodčí: Morton, Hebert – Shewchyk, Tobias

    Diváci: 17 565
    thejrc.org