Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Neděle 04.02.2018, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jonathan HUBERDEAU - 3:2
     
    59:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Stane! Po zakončení Yandla z pravého kruhu z jedničky dorazil JONATHAN HUBERDAU kotouč po zemi pod tělem Mrázka a Florida zřejmě tenhle zápas vyhraje! Ovšem uznání téhle trefy vyvolá pořádné diskuse. Mrázek je hodně naštvaný. 3:2. Asistence: Keith Yandle, Aaron Ekblad.
     
    59:52
    Stane se Huberdeau hrdinou Floridy? Bude jeho gól uznán? Spíše ne, protože při střele Yandla bránil Mrázkovi v zásahu v brankovišti Detroitu.
     
    58:05
    Bjugstad kooperoval na levé straně s Mathesonem a Bjugstadem, nakonec vyvinula Florida obrovský tlak v brankovišti Mrázka, ale český brankář všem pokusům a dorážkám odolal. Před českým brankářem vznikl chumel hokejistů.
     
    53:40
    Bertuzzi (DET) poté přijel do brankoviště a zasáhl ruku Säteriho. Takže si to s ním začal vyřizovat Malgin (FLA). Oba borci se poté do sebe pustili. Každý chvilku tahal pilku. Tenhle souboj neměl vítěze Každopádně, zmiňovaní hokejisté dostanou pět minut za bitku.
     
    48:20
    Kronwall (DET) nabídl svým faulem domácím přesilovku čtyři na tři.
     
    47:08
    Po ztrátě kotouče na útočné modré čáře podrazil Barkov (FLA) Glendeninga, který by jinak útočil po pravém křídle. Dvě minuty pro Fina a bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    46:45
    Dvě minuty za hákování Barkova v levé části domácího útočného pásma dostane Ericsson (DET).
    43:00 Danny DEKEYSER - 2:2
     
    43:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nielsen motal hlavu Barkovovi a následně vypálil od modré čáry. Helm tečoval kotouč do betonu Säteriho. Následně před Bjugstadem netrefil kotouč čistě forhendovou stranou hole DANNY DEKEYSER, ale i tak vyrovnal do dolní části branky svojí druhou trefou večera. Asistence: Frans Nielsen, Darren Helm.
    33:38 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    33:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Dadonov oslovil z pravého křídla na středu rozjetého ALEKSANDERA BARKOVA, ten se zbavil také Zetterberga a střelou do dolní části směrem k levé tyči branky překonal Mrázka. 2:1. Asistence: Jevgenij Dadonov, Nick Bjugstad.
     
    30:41
    Po souboji za domácí brankou hrál na pravém kruhu Malgin. Načež Hubredau křížem na levou stranu vyslal do brejku Yandle. Ten napálil tvrdou střelou brankovou kostrukci.
    28:51 Danny DEKEYSER - 1:1
     
    28:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nielsen a Kronwall odstartovali akci. Dán následně z pravého kruhu nahrával na střed DANNYMU DEKYSEROVI a ten s hokejkou na levou stranu poslal kotouč do levého horního rohu branky z pohledu střelce. Säteri se ani nepohnul. Asistence: Frans Nielsen, Darren Helm.
     
    26:02
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 2 min., sekání).
     
    18:20
    Trocheck (FLA) a Abdelkader (DET) se ještě pošťuchovali před domácí brankou. Oba dostanou dvě minuty za hrubost, takže budeme hrát čtyři na čtyři.
     
    09:50
    Po přihrávce z první z levého kruhu nezpracoval kotouč ideálně na zadní tyči Nyquist, jinak by z toho bylo asi zakončení do prázdné branky s hokejkou na levou stranu.
     
    09:10
    Nick Bjugstad (FLA) zasáhl hokejkou od obličeje Jensena v pravé části útočné domácí třetiny a dostane dvě minuty. Budeme tedy hrát čtyři na čtyři osmnáct sekund.
     
    07:28
    Trevor Daley (DET) držel Dadonova v levé části útočné třetiny domácích a bude vyloučen.
    03:17 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    03:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Huberdeau adresoval zleva nahrávku do pravé části útočné třetiny, kde AARON EKBLAD vypálil a Green srazil kotouč nešťastně z pohledu hry do levé poloviny branky těsně za čáru. 1:0. Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
     
    00:39
    Individuální akce Tatara skončila tím, že Slovák se pokusil o bekhendový blafák po úniku, ale Säteri si pokryl prostor mezi vlastníma nohama.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 4. Ekblad (Huberdeau, Yandle), 34. Barkov (Dadonov, Bjugstad), 60. Huberdeau (Yandle, Ekblad) – 29. DeKeyser (Nielsen, Helm), 43. DeKeyser (Nielsen, Helm)


    Florida Panthers: Säteri (Montembeault) – Ekblad (A), Yandle, Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck (A), Malgin – J. McGinn, McCann, Mamin – Haley, MacKenzie (C), Sceviour.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Ericsson, Daley, Kronwall (A), Green, DeKeyser, Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Bertuzzi, D. Larkin, Athanasiou – Tatar, Nielsen, Helm – Abdelkader (A), Glendening, Frk.

    Rozhodčí: Dwyer, Rehman – Miller, MacPherson

    Diváci: 17 987
    thejrc.org