Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 04.02.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (07:26:28)
     
    Československá stopa v utkání
    Marián Gáborík (LAK)
    do hry nezasáhl
    Richard Pánik (ARI) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:33.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alex Iafallo (LAK) 1+1
    2. Darcy Kuemper (LAK) 27 zák., 0 gólů, 100,0%
    3. Jake Muzzin (LAK) 1+2.
     
    Je dobojováno! Los Angeles na domácím ledě smetlo nejhorší tým celé ligy a díky vítězství 6:0 se v Západní konferenci posunulo na osmé místo. O osudu zápasu rozhodla především druhá třetina, ve které Kings dali tři góly a po druhé pauze už prakticky o nic nešlo. O šest branek Kaliforňanů se zasloužilo šest různých střelců, postupně se prosadili Iafallo, Lewis, Kempe, Muzzin, Kopitar a naposledy také Dustin Brown.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Fischer z rohu hřiště prudce přihrál před brankoviště, kde byl připravený slovenský útočník Richard Pánik a nepřesným zakončením prodloužil své střelecké trápení minimálně do dalšího zápasu, v němž se Yotes představí ve Winnipegu.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:48
    Richardson porazil na vhazování Amadia a posunul puk na Ekmana-Larssona, který okamžitě střílel do levého betonu Kuempera. Ten o chvíli pozděli lapačkou vychytal i Richardsona.
     
    58:26
    Zakázané uvolnění Kings lehounce komplikuje Kuemerovi cestu za vychytaným čistým kontem. Dělí ho od něj už jen čtyřiadevadesát sekund.
    56:45 Dustin BROWN - 6:0
     
    56:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tři minuty před koncem zápasu Kings zvyšují už na 6:0! Mladík Paul LaDue potáhl puk středním pásmem a přihrál ho DUSTINU BROWNOVI, který se bez velkého úsilí dostal před Ekmana-Larssona a střelou zápěstím našel skulinu mezi nohama Wedgewooda. Asistence: Paul LaDue, Jake Muzzin.
     
    56:24
    Jeden z nejhezčích zákroků vytáhl z rukávu Scott Wedgewood, který krásným semaforem lapil střelu uniklého Adriana Kempeho.
     
    56:03
    Jakob Chychrun byl při vyvážení puku od vlastní branky podražený, vylučovat se ale nebude a hra pokračuje dále bez přerušení.
     
    55:33
    Riederův střílený centr z levého křídla Kuemper nadzvedl a kotouč vyletěl až nad mantinely v zaplněném Staples Center.
     
    54:54
    Hostující trenéři hodně zamíchali se sestavou, Richard Pánik se teď objevil na ledě s centrem Domim a dalším křídlem Fischerem.
     
    54:20
    Wedgewood skočil po nekrytém kotouči a schoval ho pod lapačku. Rozhodčímu se moc nechtělo přerušovat, ale nakonec tak učinil.
     
    53:36
    Perlini neměl šanci dosáhnout na nástřel od Archibalda a kotouč tak vydržel v útočném pásmu Arizony jen pár sekund. To samé se ale dalo říct i o protiakci King, po které Stepan nahazoval do Kuempera takřka z půlky hřiště.
     
    52:10
    Rychlý útok dva na dva zakončoval Lewis bekhendovým nahozením do náruče Wedgewooda, před nímž marně číhal na dorážku Kyle Clifford.
     
    51:36
    Jonny Brodzinski přenesl hru zleva doprava, kde se puk od mantinelu odrazil k Doughtymu a ten okamžitě vyzkoušel Wedgewoodovu pozornost.
     
    50:32
    Tempo hry výrazně opadlo a zápas se dohrává už jen z povinnosti. Arizonu po několika dobrých minutách pátý inkasovaný gól definitivně zlomil.
     
    49:41
    Iafallo nabral rychlost, ale pokus o zadovku přes Ekmana-Larssona neprošel. O chvíli později Folin vyslal ležérní přihrávku po prknech, kterou si Kojoti sebrali.
     
    48:58
    Forbort přihrál nikým nehlídanému Cliffordovi, který vystřelil bekhendem mimo tři tyče Wedgewoodovy svatyně.
     
    48:24
    Kings na několikátý pokus dostali puk ven z obranného pásma, Amadio ho pak daleko nedostal, protože jej na červené čáře Schenn přilepil na mantinel.
     
    47:02
    Po zakončení Archibalda a rutinním zásahu Kuempera se už rýsovala další potyčka, ve které byl aktivní Dvorak, ale rozhodčí tentokrát všechno rychle vyřešili.
     
    46:48
    Max Domi se tak dlouho pošťuchoval a krosčekoval s Pearsonem, až oba shodili rukavice a šli do regulérní šarvátky, kterou sledoval i Domiho otec Tie. Oba hráči dostávají pětiminutové tresty.
    46:22 Anže KOPITAR - 5:0
     
    46:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Naopak přichází trest v podobě pátého inkasovaného gólu! Iafallo vjel do útočného pásma a zadovkou oslovil Gravela. Jeho pokus o střelu z vrcholku levého kruhu byl sražený, kotouč se k němu ale vrátil a přihrál ho ANŽEMU KOPITAROVI, který vypálil z první a Wedgewood nestihl kloudně zareagovat. Asistence: Kevin Gravel, Alex Iafallo.
     
    45:15
    Úvodní pětiminutovka této třetiny bezesporu patřila Kojotům. Své možnosti na vstřelení gólu ale nevyužili a jejich šance na vyrovnání se každou další minutou dramaticky snižují.
     
    44:41
    Christian Dvorak byl na buly úspěšnější a přesunul puk na Chychruna, který od modré čáry vystřelil do dobře postaveného Kuemperova betonu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    44:25
    Muzzinovo založení útoku nemělo dobré parametry a nezachycený kotouč doletěl až na zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Kuempera.
     
    43:46
    Několik nahození z obou stran žádnému z týmů nepomohlo vybojovat pozice v útočném pásmu. Coyotes nyní kontrolují hru a čekají na dostřídání.
     
    42:21
    Kyle Clifford přebruslil posledního hráče soupeře Hjalmarssona a dostal se do zakončení, které Wedgewood při prvním zásahu ve třetí třetině vyrazil.
     
    41:43
    I po restartu se tým z Glendale usadil v útočném pásmu a Kuemper musel zasahovat proti dobré střele Nicka Cousinse zpoza pravého kruhu.
     
    41:14
    Smůla pro hosty! Niklas Hjalmarsson se už radoval ze svého prvního gólu v dresu Arizony. Po střele nad lapačku Kuempera si však domácí vzali výzvu a ta odhalila předchozí ofsajd.
     
    40:59
    Další možnosti měli Goligoski s Cousinsem, oba ale neměli dostatečně přesnou mušku a Kuemper zasahovat nemusel.
     
    40:20
    Jen pár sekund trvalo Kojotům, než se dostali ke dvěma střelám. O obě se postaral Perlini, který nejprve minul z pravého kruhu a pak nezasunul puk za levou tyč Kuemperovy brány.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 27 – 19 (12:9, 15:10).
     
    Po čtyřiceti minutách hry už je utkání mezi Kings a Coyotes víceméně rozhodnuté. Domácí tým v prostředním dějství nastřílel tři góly a do závěrečné třetiny si přenese pravděpodobně dostatečný čtyřbrankový náskok. Arizona není výrazně slabším týmem, jenže recept na jistě chytajícího Kuempera ani jednou nenašla.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Oliver Ekman-Larsson trochu otálel se střelou zápěstím, do té mu vpadl Lewis a srazil puk nad Kuemperovu branku.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
    38:46 Jake MUZZIN - 4:0
     
    38:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané bleskově využili přesilovku a Luke Schenn se musí pakovat z trestné lavice! Kopitar vyhrál buly za sebe na Doughtyho, který přenesl puk doleva a JAKE MUZZIN před kruhem nechytatelně vypálil golfákem. Pro Kings je to už sedmý přesilovkový zásah z předchozích šesti zápasů. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Luke Schenn – 2 min., držení).
     
    38:37
    Domácí si teď několikrát dávali přednost a zbytečně překombinovali svou akci, která pokračuje u zadního mantinelu. Možnost vystřelit předtím nevyužili Brown, Doughty či Kempe.
     
    38:13
    Schennova přihrávka z otočky letěla do prostoru nikoho a tentokrát už nemohlo být o icingu Kojotů žádný pochyb.
     
    37:52
    Po ofsajdu Kings se hra přesunula do hostujícího útočného pásma, kde si Kuemper smlsnul na zakončení Pánika z takřka nulového úhlu.
     
    37:27
    Nepřesná rozehrávka Arizony byla podle rozhodčích tečovaná a zakázané uvolnění se nepíská. Los Angeles tak musí zakládat nový útok zpoza vlastní branky.
     
    36:49
    Connautonovu dlouhou přihrávku na útočnou Rieder nezpracoval, za pukem se musel vydat na krátký mantinel, kde byl obranou Králů ustrážen.
     
    35:45
    Gravel ze vzduchu zpracoval sražený puk a přes posledního beka Arizony nahrál Toffolimu, jenž z dobré pozice o velký kus přestřelil.
     
    34:55
    Toffoli přihrál přesně na hokejku Pánika. O chvíli později se tito dva utkali na opačném konci hřiště, kdy se Coyotes marně snažili probojovat ke střele.
     
    34:24
    Během dalšího snažení hráčů Arizony odskočil puk do ochranné sítě a rozhodčím nezbylo nic jiného, než přerušit hru. Následuje komerční pauza.
     
    33:49
    Christian Fischer to vzal na sebe, ale zakončením z ostrého úhlu Darcyho Kuempera nepřekonal. Domácí gólman si pohlídal prostor u levé tyče.
     
    33:13
    Tyler Toffoli položil hokejku na led a málem přesměroval střílený pas do branky. Útočník Kings pak clonil při Folinově střele od modré čáry a ztížil Wedgewoodovi zákrok proti dorážce Kopitara.
     
    32:47
    Toffoli zprava přihrál do volného prostoru, kam se jako první dostal rozjetý Iafallo. Ten prodloužil puk do betonu Wedgewooda, který levou nohou zakročil i proti bezprostřední dorážce!
     
    31:58
    Perlini to měl na bekhend, kterým také vystřelil ze středu. O žádnou dělovku se rozhodně nejednalo, ale Kuemper i tak měl co dělat, aby kotouč vyrazil do pravé strany.
     
    31:26
    Fanoušci Kings jsou s výkonem svých oblíbenců nadmíru spokojení a hlasitým skandováním je teď ženou do dalších útočných akcí.
     
    30:36
    Na druhé straně se do koncovky prodral Tanner Pearson, jehož plány na navýšení domácího náskoku překazil jistý zákrok Wedgewooda.
     
    30:16
    Clayton Keller po ose projel do útočného pásma a roztáhl hru doleva, kde měl střílejícího Connautona. Kuemper byl opět na svém místě a drží nulu.
     
    29:39
    Chvíli po vhazování musel Kuemper natáhnout svou levou dolní končetinu, aby mohl vyrazit Goligoskeho nepříliš ambiciózní pokus od modré čáry.
     
    29:30
    Archibald aktivně napadal v útočném pásmu a to vedlo k zisku kotouče. Poté i ke střele z pravé strany, se kterou neměl Kuemper žádné starosti.
     
    28:22
    Domi nezpracoval pas ve středním pásmu a musel jenom nahazovat, přičemž si kotouč jednoduše sebral obranný pár Los Angeles.
     
    27:46
    Opět je puk v hledišti a hra přerušena. Pokračovat se bude až po reklamní přestávce a úpravě ledové plochy.
     
    27:23
    Kyle Clifford uspěl i proti hráčské přesile a nějaké dva metry před brankovištěm vystřelil. Na překonání Scotta Wedgewooda to však nestačilo.
     
    26:45
    Keller přenesl hru doprava, kde Rieder posunul puk na Schenna. Jeho dělovku Kuemper neviděl, ale i tak zabránil cestě kotouče za brankovou čáru.
     
    25:46
    LaDue čtvrtý gól nepřidal a puk vzápětí vyletěl mimo hrací plochu. Vhazuje se u modré čáry poblíž hostujícího brankoviště.
    25:12 Adrian KEMPE - 3:0
     
    25:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Muži v černém přidávají další gól a jdou si za vítězstvím! Dustin Brown nahrál ADRIANU KEMPEMU, který vystřelil z mezikruží a prostřelil Wedgewooda, kterého hokejkou lehce atakoval Pearson. Lavička Coyotes si kvůli tomu vzala challange, leč hlavní rozhodčí po kontrole u videa platnost branky nezrušili. Asistence: Dustin Brown.
     
    25:01
    Max Domi pouštěl puk za sebe, kam z druhé vlny přijel Christian Fischer, jenže svižnou střelou zápěstím čisté konto brankáře Kuempera nezrušil.
     
    24:36
    Adrian Kempe vyhrál buly nad Dvorakem, Christian Folin díky tomu okamžitě pálil od modré, ale na Wedgewooda si nepřišel.
     
    24:32
    Icing Arizony.
     
    24:18
    Fischer sice nezpracoval přihrávku do pravého kruhu, ale zároveň ho prodloužil k Riederovi. Jeho šance skončila na zákroku Darcyho Kuempera.
     
    23:57
    Brodzinski neudržel puk na své holi a utekl mu pod lapačku Wedgewooda. Poté se dostal do křížku s Schennem, avšak o žádnou větší potyčku se nejednalo.
     
    23:27
    Domácí jsou při chuti a přidali několik dalších střel na branku. Brown, Toffoli i Doughty si však vylámali zuby na rozchytaným Wedgewoodem.
     
    23:00
    Domácí v plném počtu.
    22:37 Trevor LEWIS - 2:0
     
    22:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings udeřili ve vlastním oslabení a vedou dvoubrankovým rozdílem! Muzzin vybojoval puk a dal ho Mitchellovi, který chytrým pasem vysunul TREVORA LEWISE. Ten upaloval sám na Wedgewooda a bekhendovým blafákem zakončil mezi pravou tyčku a jeho pravý beton. Asistence: Torey Mitchell, Jake Muzzin.
     
    21:59
    Richard Pánik na levém křídle udělal rychlý obrat a namířil si to k bodu pro vhazování. Své čekání na gól ale ani teď neukončil.
     
    21:27
    Stepan vystřelil tahem z vrcholku levého kruhu, ale Kuemper nemusel zasahovat, neboť puk letěl mimo prostor jeho klece.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., podražení).
     
    20:46
    Čtvrtá formace Arizony se zatím jeví v dobrém světle. Martinook s Richardsonem a Cousinsem se usadili v útočném pásmu a došli si pro faul.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 12 – 9.
     
    Úvodní dvacetiminutovka dvou tradičních soupeřů z Pacifické divize je minulostí. Los Angeles v ní potvrdilo roli favorita a ze své střelecké i herní převahy dokázalo vsítit vedoucí branku, když se v osmé minutě prosadil Iafallo. Králové měli i několik dalších šancí, ty však skončily na brankáři Wedgewoodovi, který drží šance Arizony na bodový zisk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Paul LaDue už neměl moc času a z pravého mantinelu nemířil vůbec přesně. Z druhé strany to pak zkoušel i Folin, ale čas mezitím vypršel.
     
    19:32
    Chychrunovi utekl puk a Arizona kvůli tomu přišla o útočné pásmo. Následovala akce králů a Muzzinova střela od modré, jež propadla až k pozornému Wedgewoodovi.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:13
    Hostující gólman vyrazil i pokus Pearsona a pak sledoval protiakci Perliniho, jenž vystřelil přes Doughtyho, ale za Kuempera už puk nedostal.
     
    17:48
    Alex Iafallo u krátkého mantinelu naslepo přihrál před branku, kde se ocitl úplně volný Toffoli. Nedůslednost obrany napravil až zákrok Wedgewooda.
     
    17:42
    Anže Kopitar byl v ideální pozici na levém bodě pro vhazování, branku ale minul a stejně tak se stalo v případě Alexe Iafalla.
     
    17:16
    Schennova střela od modré byla sražená do ochranné sítě. Předtím se opět snažil Richardson, jenž si pokryl puk a po vyjetí zpoza branky zprava zakončoval.
     
    16:49
    Richardson se zmocnil puku u středového kruhu a namířil si to do útočného pásma, aby vystřelil do míst, které Kuemper kontroloval.
     
    15:55
    Perlini dostal kotoučem do obličeje. Původně to vypadalo, že ho hokejkou trefil Doughty, nicméně po poradě rozhodčích se nakonec vylučovat nebude.
     
    15:06
    Christian Fischer si řekl o krátkou přihrávku před branku, jenže Kuemper se rychle přesunul a zakročil. Kopitar pak letěl do přečíslení dvou na jednoho, ovšem finální pas Toffoli nezpracoval.
     
    14:33
    Stepanovo bekhendové nahození z levého křídla nejprve Kuemperovi vypadlo z lapačky, ale přesto měl dostatek času na nápravu a ukrytí puku pod tento kus výstroje.
     
    14:16
    Andy Andreoff si nahodil kotouč sám pro sebe, u mantinelu se k němu ale dostal Connauton a rozjel protiakci Coyotes.
     
    13:34
    Stejný prohřešek také na druhé straně, takže se bude konat vhazování před nepříliš zaměstnaným Darcym Kuemperem.
     
    13:18
    Connauton složil k zemi Mitchella a další z hostujících hokejistů vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    12:46
    Kevin Gravel napřáhl ke střele golfákem, Wedgewood ji betonem vyrazil a jeho spoluhráči pak nenechal Krále dorážet.
     
    12:17
    Jake Muzzin si vyšlápl na Cousinse a nemilosrdně ho narazil na mantinel, což mělo velkou odezvu na zaplněných tribunách.
     
    11:46
    Hjalmarsson nezastavil nahození Iafalla a na to zareagoval Wedgewood, který vyjel hodně daleko od své branky, aby zamezil nějakému brejku.
     
    11:14
    Derek Forbort ještě zachytil kotouč na modré čáře a o ofsajd se nejednalo. O gólovou šanci ale také ne, protože domácí obránce branku minul.
     
    10:30
    Andreoff uspěl v souboji na pravém mantinelu, kde ho doplnil Brodzinski. Doughty poté přihrál po modré čáře Forbortovi a nijak razantní ranou přiměl Wedgewodoa k dalšímu zákroku.
     
    09:47
    To platilo až do přechodu útočné modré čáry, po kterém rozhodčí přerušili hru kvůli postavení mimo hru.
     
    09:22
    Králové chtěli vystřídat a zbavili se kotouče prostým nahozením. Hjalmarsson pak ale nerozehrál a hrát opět mohou domácí.
     
    08:49
    Cousins moc dobře věděl o tom, že má na levé straně úplně volného Domiho. Ten místo střely až moc dlouho míchal s pukem a o ten přišel. Fischer ho ještě zachytil a posunul na modrou, odkud Kuempera protáhl Ekman-Larsson.
     
    08:27
    Další šance pro Kings! Brodzinski z útočné modré čáry přihrál za obranu a zároveň tím uvolnil Amadia, jehož bekhendový blafák Wedgewood zastavil!
    07:14 Alex IAFALLO - 1:0
     
    07:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Čekání na první gól končí v osmé minutě, a to k velké radosti Králů! Kempe po přihrávce z levého mantinelu ještě minul, Toffoli pak ale zastavil puk na pravém křídle a nahodil ho před brankoviště, kde se po zpracování bruslí snadno prosadil ALEX IAFALLO. Asistence: Tyler Toffoli, Adrian Kempe.
     
    06:39
    Pearson přišel o nůž na brusli a měl velké problémy s odchodem na střídačku, kam ho doslova dotáhl kolega Kopitar.
     
    06:13
    Chvíli po reklamní přestávce se domácím nepovedla dlouhá rozehrávka, při níž vyhodili puk až na zakázané uvolnění.
     
    06:04
    Na druhé straně byla k vidění propagační střela Nicka Cousinse a naprosto rutinní zákrok Kuempera, jenž pro jistotu přerušil hru.
     
    05:56
    Clifford potáhl koutouč po levém křídle, sražená přihrávka doletěla až před branku, kde se natahoval Mitchell, ale zblízka se gólově neprosadil.
     
    05:28
    Richard Pánik ani teď neukončil čekání na svou první trefu od přestupu z Chicaga, v rychlosti vystřelil jen do hrudníku Darcyho Kuempera.
     
    04:49
    Anže Kopitar se tentokrát převtělil do role nahravače a zleva dal puk na modrou čáru, ze které hostujícího gólmana otestoval LaDue.
     
    04:23
    Kopitar před třemi soupeři udělal kličku a dal si puk na bekhend, kterým vystřelil do připraveného Wedgewooda.
     
    04:09
    Hosté v plném počtu.
     
    03:53
    Domácí v plném počtu.
     
    03:28
    Folinovo nahození dojel Connauton a rychle se snaží přenést hru do útočného pásma Arizony.
     
    02:25
    Dustin Brown dostal na osu hřiště přihrávku od Doughtyho, jenže Wedgewood se střelou zápěstím počítal a betonem ji vyrazil.
     
    02:09
    Kopitar vyhodil puk na Browna, který se nedostal přes Goligoskiho jen kvůli faulu hostujícího obránce. Přesilovka Kojotů je tedy velmi rychle u konce a hrát se bude ve čtyřech.
     
    01:53
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Torrey Mitchell – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:36
    Gravelovo nahození proletělo až za Wedgewoodovu branku, kde několik hráčů svádí velký boj o kotouč.
     
    01:22
    První ovace od diváků směrem k brankáři Kuemperovi, který si smlsnul na střele od modré čáry z hole Kevina Connautona.
     
    00:50
    Hjalmarsson se nehnul od rozjetého Kempeho a jeho střelu z levé strany okamžitě zablokoval ke krátkému mantinelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty (A), Forbort, LaDue, Muzzin, Folin, Gravel – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – D. Brown (A), Kempe, Pearson – Lewis, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, Amadio, Brodzinski.

    Arizona Coyotes: Wedgewood (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan, Perlini – Keller, Dvorak, Rieder – Fischer, Domi, Cousins – Archibald, Richardson (A), Martinook.

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Wheler, Mach.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    25.11.2017 Arizona – Los Angeles 3:2 pp.
    03.04.2017 Los Angeles – Arizona 1:2
    15.03.2017 Los Angeles – Arizona 2:3 sn.
    17.02.2017 Los Angeles – Arizona 3:5
    01.02.2017 Arizona – Los Angeles 2:3.
     
    Arizona Coyotes

    Kojoti jsou od úplného začátku základní části uvěznění na posledním místě nejen v Západní konferenci, ale také v celé NHL. V základní části Arizona dosud vyhrála jen pětkrát, k tomu přidala sedm úspěchů v prodloužení a v nájezdech a s třiatřiceti body ztrácí na play-off propastných sedmadvacet bodů. Po novém roce Yotes předváděli kvalitní hokej a měli na své poměry výborné výsledky, v předchozích dvou duelech však doma padli s Columbusem a Dallasem.

    Nejproduktivnější hráči:
    • C. Keller – 36 bodů (14+22)
    • D. Stepan – 30 bodů (9+21)¨
    • C. Dvorak – 24 bodů (7+17).
     
    Los Angeles Kings

    Králové do půlky prosince předváděli výborné výkony a pohybovali se v horní části Západní konference. V posledních týdnech se ale výsledkově spíše trápí a v tabulce se propadli až na desáté místo, z něhož ztrácí na osmé Colorado jediný bod. Naposledy Los Angeles propadlo na ledě Nashvillu, kde prohrálo 5:0, předtím naopak s čistým kontem porazilo výběr Dallasu.

    Nejproduktivnější hráči:
    • A. Kopitar – 53 bodů (19+34)
    • D. Doughty – 36 bodů (8+28)
    • D. Brown – 35 bodů (15+20).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Iafallo (Toffoli, Kempe), 23. Lewis (T. Mitchell, Muzzin), 26. Kempe (D. Brown), 39. Muzzin (Doughty, Kopitar), 47. Kopitar (Gravel, Iafallo), 57. D. Brown (LaDue, Muzzin)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty (A), Forbort, LaDue, Muzzin, Folin, Gravel – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – D. Brown (A), Kempe, Pearson – Lewis, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, Amadio, Brodzinski.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan, Perlini – Keller, Dvorak, Rieder – Fischer, Domi, Cousins – Archibald, Richardson (A), Martinook.

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Wheler, Mach

    Diváci: 18 230
    thejrc.org