Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 04.02.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:45 Dustin BROWN - 6:0
     
    56:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tři minuty před koncem zápasu Kings zvyšují už na 6:0! Mladík Paul LaDue potáhl puk středním pásmem a přihrál ho DUSTINU BROWNOVI, který se bez velkého úsilí dostal před Ekmana-Larssona a střelou zápěstím našel skulinu mezi nohama Wedgewooda. Asistence: Paul LaDue, Jake Muzzin.
     
    46:48
    Max Domi se tak dlouho pošťuchoval a krosčekoval s Pearsonem, až oba shodili rukavice a šli do regulérní šarvátky, kterou sledoval i Domiho otec Tie. Oba hráči dostávají pětiminutové tresty.
    46:22 Anže KOPITAR - 5:0
     
    46:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Naopak přichází trest v podobě pátého inkasovaného gólu! Iafallo vjel do útočného pásma a zadovkou oslovil Gravela. Jeho pokus o střelu z vrcholku levého kruhu byl sražený, kotouč se k němu ale vrátil a přihrál ho ANŽEMU KOPITAROVI, který vypálil z první a Wedgewood nestihl kloudně zareagovat. Asistence: Kevin Gravel, Alex Iafallo.
     
    41:14
    Smůla pro hosty! Niklas Hjalmarsson se už radoval ze svého prvního gólu v dresu Arizony. Po střele nad lapačku Kuempera si však domácí vzali výzvu a ta odhalila předchozí ofsajd.
    38:46 Jake MUZZIN - 4:0
     
    38:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané bleskově využili přesilovku a Luke Schenn se musí pakovat z trestné lavice! Kopitar vyhrál buly za sebe na Doughtyho, který přenesl puk doleva a JAKE MUZZIN před kruhem nechytatelně vypálil golfákem. Pro Kings je to už sedmý přesilovkový zásah z předchozích šesti zápasů. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Luke Schenn – 2 min., držení).
    25:12 Adrian KEMPE - 3:0
     
    25:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Muži v černém přidávají další gól a jdou si za vítězstvím! Dustin Brown nahrál ADRIANU KEMPEMU, který vystřelil z mezikruží a prostřelil Wedgewooda, kterého hokejkou lehce atakoval Pearson. Lavička Coyotes si kvůli tomu vzala challange, leč hlavní rozhodčí po kontrole u videa platnost branky nezrušili. Asistence: Dustin Brown.
    22:37 Trevor LEWIS - 2:0
     
    22:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings udeřili ve vlastním oslabení a vedou dvoubrankovým rozdílem! Muzzin vybojoval puk a dal ho Mitchellovi, který chytrým pasem vysunul TREVORA LEWISE. Ten upaloval sám na Wedgewooda a bekhendovým blafákem zakončil mezi pravou tyčku a jeho pravý beton. Asistence: Torey Mitchell, Jake Muzzin.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tyler Toffoli – 2 min., podražení).
     
    08:27
    Další šance pro Kings! Brodzinski z útočné modré čáry přihrál za obranu a zároveň tím uvolnil Amadia, jehož bekhendový blafák Wedgewood zastavil!
    07:14 Alex IAFALLO - 1:0
     
    07:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Čekání na první gól končí v osmé minutě, a to k velké radosti Králů! Kempe po přihrávce z levého mantinelu ještě minul, Toffoli pak ale zastavil puk na pravém křídle a nahodil ho před brankoviště, kde se po zpracování bruslí snadno prosadil ALEX IAFALLO. Asistence: Tyler Toffoli, Adrian Kempe.
     
    02:09
    Kopitar vyhodil puk na Browna, který se nedostal přes Goligoskiho jen kvůli faulu hostujícího obránce. Přesilovka Kojotů je tedy velmi rychle u konce a hrát se bude ve čtyřech.
     
    01:53
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Torrey Mitchell – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Iafallo (Toffoli, Kempe), 23. Lewis (T. Mitchell, Muzzin), 26. Kempe (D. Brown), 39. Muzzin (Doughty, Kopitar), 47. Kopitar (Gravel, Iafallo), 57. D. Brown (LaDue, Muzzin)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty (A), Forbort, LaDue, Muzzin, Folin, Gravel – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – D. Brown (A), Kempe, Pearson – Lewis, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, Amadio, Brodzinski.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan, Perlini – Keller, Dvorak, Rieder – Fischer, Domi, Cousins – Archibald, Richardson (A), Martinook.

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Wheler, Mach

    Diváci: 18 230
    thejrc.org