Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 04.02.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (07:26:28)
     
    Československá stopa v utkání
    Marián Gáborík (LAK)
    do hry nezasáhl
    Richard Pánik (ARI) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:33.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alex Iafallo (LAK) 1+1
    2. Darcy Kuemper (LAK) 27 zák., 0 gólů, 100,0%
    3. Jake Muzzin (LAK) 1+2.
     
    Je dobojováno! Los Angeles na domácím ledě smetlo nejhorší tým celé ligy a díky vítězství 6:0 se v Západní konferenci posunulo na osmé místo. O osudu zápasu rozhodla především druhá třetina, ve které Kings dali tři góly a po druhé pauze už prakticky o nic nešlo. O šest branek Kaliforňanů se zasloužilo šest různých střelců, postupně se prosadili Iafallo, Lewis, Kempe, Muzzin, Kopitar a naposledy také Dustin Brown.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Fischer z rohu hřiště prudce přihrál před brankoviště, kde byl připravený slovenský útočník Richard Pánik a nepřesným zakončením prodloužil své střelecké trápení minimálně do dalšího zápasu, v němž se Yotes představí ve Winnipegu.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:48
    Richardson porazil na vhazování Amadia a posunul puk na Ekmana-Larssona, který okamžitě střílel do levého betonu Kuempera. Ten o chvíli pozděli lapačkou vychytal i Richardsona.
     
    58:26
    Zakázané uvolnění Kings lehounce komplikuje Kuemerovi cestu za vychytaným čistým kontem. Dělí ho od něj už jen čtyřiadevadesát sekund.
    56:45 Dustin BROWN - 6:0
     
    56:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tři minuty před koncem zápasu Kings zvyšují už na 6:0! Mladík Paul LaDue potáhl puk středním pásmem a přihrál ho DUSTINU BROWNOVI, který se bez velkého úsilí dostal před Ekmana-Larssona a střelou zápěstím našel skulinu mezi nohama Wedgewooda. Asistence: Paul LaDue, Jake Muzzin.
     
    56:24
    Jeden z nejhezčích zákroků vytáhl z rukávu Scott Wedgewood, který krásným semaforem lapil střelu uniklého Adriana Kempeho.
     
    56:03
    Jakob Chychrun byl při vyvážení puku od vlastní branky podražený, vylučovat se ale nebude a hra pokračuje dále bez přerušení.
     
    55:33
    Riederův střílený centr z levého křídla Kuemper nadzvedl a kotouč vyletěl až nad mantinely v zaplněném Staples Center.
     
    54:54
    Hostující trenéři hodně zamíchali se sestavou, Richard Pánik se teď objevil na ledě s centrem Domim a dalším křídlem Fischerem.
     
    54:20
    Wedgewood skočil po nekrytém kotouči a schoval ho pod lapačku. Rozhodčímu se moc nechtělo přerušovat, ale nakonec tak učinil.
     
    53:36
    Perlini neměl šanci dosáhnout na nástřel od Archibalda a kotouč tak vydržel v útočném pásmu Arizony jen pár sekund. To samé se ale dalo říct i o protiakci King, po které Stepan nahazoval do Kuempera takřka z půlky hřiště.
     
    52:10
    Rychlý útok dva na dva zakončoval Lewis bekhendovým nahozením do náruče Wedgewooda, před nímž marně číhal na dorážku Kyle Clifford.
     
    51:36
    Jonny Brodzinski přenesl hru zleva doprava, kde se puk od mantinelu odrazil k Doughtymu a ten okamžitě vyzkoušel Wedgewoodovu pozornost.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Iafallo (Toffoli, Kempe), 23. Lewis (T. Mitchell, Muzzin), 26. Kempe (D. Brown), 39. Muzzin (Doughty, Kopitar), 47. Kopitar (Gravel, Iafallo), 57. D. Brown (LaDue, Muzzin)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty (A), Forbort, LaDue, Muzzin, Folin, Gravel – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – D. Brown (A), Kempe, Pearson – Lewis, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, Amadio, Brodzinski.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan, Perlini – Keller, Dvorak, Rieder – Fischer, Domi, Cousins – Archibald, Richardson (A), Martinook.

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Wheler, Mach

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri