Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
Detva – Banská Bystrica 6:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 04.02.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Duel je na konci. Dukla v samom závere zápasu odolala pokusom domáceho tímu a Valent si napokon pripisuje čisté konto. Tri body smerujú zaslúžene pod hrad Matúša Čáka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:28:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Domáci strieľali od modrej čiary, ale iba do Tibora Vargu a následne boli Novozámčania v ofsajde. Čas sa domácim už výrazne skrátil a skóre je stále nezmenené.
     
    59:04
    Hosťujúci Varga teraz šprintoval za pukom, ale nestihol ho, takže sa tretíkrát v rade píska zakázané uvoľnenie Dukly Trenčín.
     
    58:51
    Aj teraz vidíme iba zakázané uvoľnenie Trenčanov. Hostia sú v komplikovanej pozícii, ale zatiaľ sa obetavo bránia a pomáhajú Valentovi.
     
    58:33
    Dukla si zrejme neuvedomila, že už hrá v plnom počte a puk vyhodila cez všetky čiary. Po zakázanom uvoľnení nemôžu hostia striedať a vhadzovať sa bude pred ich bránkou.
     
    58:30
    Hosťujúci Sádecký sa vracia späť na ľadovú plochu. Trenčín hrá teda v pätici a Nové Zámky v šestici.
     
    58:00
    Nové Zámky sa napokon dostali do výraznejšej šance, ale neuspeli v nej. Baroš medzičasom odchádza na striedačku a domáci budú hrať v šestici.
     
    57:32
    Domáci brankár Baroš do tretice pomáha svojmu tímu s rozohrávkou. Nové Zámky zatiaľ nevedia nič vymyslieť.
     
    57:13
    Trenčania puk opäť vyhadzujú cez všetky čiary. Domácim fanúšikom sa to nepáči.
     
    56:41
    Hneď v úvode presilovky Róbert Varga minul bránku a Pardavý následne puk vyhadzuje cez všetky čiary. Nové Zámky musia útočné pásmo opustiť.
     
    56:30
    Domáci tréner Miroslav Mach si vyžiadal oddychový čas. Jeho zverenci majú teraz ideálnu šancu na zdramatizovanie duelu.
     
    56:30
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Novozámčania tak už nemajú príliš veľa času, aby prekonali Valenta.
     
    54:36
    Hosťujúci brankár pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou. Novozámčania sa stále viac vysúvajú dopredu, ale sledujeme iba hru plnú nepresností.
     
    53:33
    Na ľadovej ploche nevidíme žiadne napínavejšie momenty. Trenčania teraz puk iba nahodili na Baroša a ten hru radšej prerušil.
     
    53:14
    Rovnaká situácia. Trenčania aj teraz vyhodili puk iba cez všetky čiary a nemôžu striedať. Vhadzovať sa bude po pravici Valenta.
     
    52:51
    Dukla sa oslobodila iba vyhodením puku cez všetky čiary. Nasleduje vhadzovanie po ľavej ruke gólmana Valenta, ktorý dnes zatiaľ neinkasoval.
     
    52:39
    Domáci Novák vystrelil od modrej čiary a prestrelil celú obranu, ale Valenta nie. Trenčiansky gólman dostal ranu priamo do brucha.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Ölvecký (Bezúch, Radivojevič), 38. Bezúch (Ölvecký, Radivojevič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (P. Romančík) – Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Zbořil, Šimun, Hřebejk – Fábry, L. Jurík, Šille – Lorraine, Ondrušek, Saulietis
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, L. Romančík, Deveaux – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T. Varga, Sádecký, Sojčík – Hecl, Dlouhý, Mikula – Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodčí: Müllner, Goga – Šefčík, Tvrdoň
    thejrc.org