Toronto – Anaheim 7:4 (kon.) | NY Islanders – Nashville 4:5 (po pr.) | Dallas – NY Rangers 2:1 (kon.)
Edmonton – Tampa 6:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
7:4 (1:0, 3:3, 3:1)
Anaheim Ducks
Úterý 06.02.2018, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Zach HYMAN - 7:4
     
    59:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Auston Matthews získal v obranném pásmu puk, který posunul na své spoluhráče. Ti najížděli na jediného obránce a po přihrávce Connora Browna trefil prázdnou branku soupeře ZACH HYMAN – 7:4. Asistence: Connor Brown a Auston Matthews.
    56:49 Auston MATTHEWS - 6:4
     
    56:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí z rychlého brejku navyšují svůj náskok! Kasperi Kapanen po levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poslal ho před branku, kam si najížděl AUSTON MATTHEWS. Kotouč se nejprve odrazil od bruslí domácího kanonýra do tyčky, ale pohotový Matthews ho ještě stačil hokejkou zamést za brankovou čáru – 6:4. Asistence: Kasperi Kapanen.
    43:28 William NYLANDER - 5:4
     
    43:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Parádní přestřelka pokračuje! Jake Gardiner poslal krásným pasem do samostatného úniku WILLIAMA NYLANDERA, který nic nevymýšlel a střelou na lapačku strhl vedení zpět na stranu Leafs. Asistence: Jake Gardiner.
    42:07 Rickard RAKELL - 4:4
     
    42:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    William Nylander trefil z úhlu tyčku a tak udeřilo na druhé straně! Corey Perry si připisuje čtvrtou asistenci v utkání poté, co zadovkou našel RICKARDA RAKELLA, který střelou z brankové čáry doslova nachytal Curtise McElhinneyho, jenž nechal u své bližší tyčky místečko, kterým mu kotouč propadl za záda – 4:4. Asistence: Corey Perry a Josh Manson.
    37:40 Leo KOMAROV - 4:3
     
    37:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre na 4:3! Jake Gardiner od modré čáry nahodil puk na branku a Ryan Miller, kterému clonil výhled LEO KOMAROV, máchl lapačkou do prázdna. Právě Komarov ještě letící kotouč i lehce tečoval, takže je nakonec označen za autora gólu. Asistence: Jake Gardiner a Nazem Kadri.
    35:28 Mitchell MARNER - 3:3
     
    35:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ztratili puk ve středním pásmu a Leafs podnikli rychlý kontr do rozhozené obrany! Nazem Kadri pak našel ze druhé vlny najíždějícího MITCHELLA MARNERA, který se zápěstím trefil pod vyrážečku brankáře Millera. Je srovnáno. Asistence: Nazem Kadri a James van Riemsdyk.
    31:06 Ondřej KAŠE - 2:3
     
    31:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v utkání vedou! Brandon Montour vypálil od modré čáry a hosté byli po zákroku Andersena u brankoviště hodně důrazní. Dorážka Silfverberga se ještě neujala, Perrymu pak sjel puk z hole. Ke štěstí Ducks však přímo k ONDŘEJOVI KAŠEMU, který už kotouč doklepl do odkryté klece. Asistence: Corey Perry a Jakob Silfverberg.
    28:23 Rickard RAKELL - 2:2
     
    28:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté výborně sehráli rychlý brejk! Corey Perry nahrával Ryanovi Getzlafovi, který už mohl zakončovat, ale hostující kapitán ještě našel před prázdnou brankou RICKARDA RAKELLA, jenž sice dostal puk na brusli, ale dokázal ho zpracovat a bekhendem poslat kolem pravého betonu Andersena do sítě – 2:2. Asistence: Ryan Getzlaf a Corey Perry.
    25:52 William NYLANDER - 2:1
     
    25:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba hostí v rozehrávce! Beauchemin ve vlastním pásmu nahrával Coglianovi, který ale pod tlakem napadajícího Gardinera chyboval a WILLIAM NYLANDER tak najížděl sám na Millera. Vše vyřešil přesnou střelou k levé tyčce a domácí jdou tedy do vedení 2:1. Asistence: Jake Gardiner.
    20:43 Ryan GETZLAF - 1:1
     
    20:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Krásnou spolupráci předvedla elitní útočná trojka Kačerů. Na jejím konci našel Rickard Rakell pěknou zadovkou RYANA GETZLAFA, který zblízka poslal puk mimo dosah Frederika Andersena. Asistence: Rickard Rakell a Corey Perry.
    06:32 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    06:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nádhernou individuální akci předvedl AUSTON MATTHEWS! Ten převzal na levém křídle puk od Zacha Hymana, přebruslil obránce Bieksu a po bleskovém objetí branky zasunul kotouč za přesouvajícího se gólmana Millera. Asistence: Zach Hyman a William Nylander.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Matthews (Hyman, W. Nylander), 26. W. Nylander (Gardiner), 36. Marner (Kadri, J. van Riemsdyk), 38. Komarov (Gardiner, Kadri), 44. W. Nylander (Gardiner), 57. Matthews (Kapanen), 60. Hyman (Co. Brown, Matthews) – 21. Getzlaf (Rakell, Perry), 29. Rakell (Getzlaf, Perry), 32. O. Kaše (Perry, Silfverberg), 43. Rakell (Perry, Manson)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (34. McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Dermott – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Kadri, Marleau – Co. Brown, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Kapanen, D. Moore, Komarov (A).
    Anaheim Ducks: R. Miller (Berra) – Manson, H. Lindholm, Bieksa, Fowler, Montour, Beauchemin – Perry (A), Getzlaf (C), Rakell – Silfverberg, Kesler (A), Cogliano – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie – J.T. Brown, Vermette, Wagner.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Berg, Cherrey

    Diváci: 19055
    thejrc.org