Toronto – Anaheim 7:4 (kon.) | NY Islanders – Nashville 4:5 (po pr.) | Dallas – NY Rangers 2:1 (kon.)
Edmonton – Tampa 6:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:5 (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1)
Nashville Predators
Úterý 06.02.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovenská stopa v utkání

    Jaroslav Halák (NYI) 42 zák., 5 gólů, 89,4% (04:08:48)
     
    Hvězdy utkání

    1. Roman Josi (NSH) 1+0
    2. Kevin Fiala (NSH) 2+0
    3. Andrew Ladd (NYI) 0+2
     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-47; Zablokované střely: 13-12; Vhazování: 50%-50%; Hity: 13-19; Přesilové hry: 1/4-0/3; Trestné minuty: 8-10.

     
    Predators v první třetině dokázali otočit skóre, jenže Islanders si ještě před přestávkou vzali vedení po bleskovém vyrovnávacím gólu zpět. Domácí poté vedli o dvě branky a Nashvillu se podařilo v závěru druhé a poté i závěrečné třetí třetiny vstřelit gól, což znamenalo, že utkání šlo po brance při hře bez brankáře do prodloužení, které rozhodl kapitán Roman Josi. Vůbec by tomu ale tak nebylo, kdyby Predators ve třetí části nepodržel spektakulárními zákroky Pekka Rinne. Konečný výsledek. New York Islanders 4 Nashville Predators 5 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    63:42 Roman JOSI - 4:5
     
    63:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dvojice hráčů Islanders nedokázala zasunout puk do prázdné brány a po rychlém protiútoku a nádherné kombinaci na jeden dotek mezi Nickem Boninem a ROMANEM JOSIM přišel rozhodující gól, když kapitán Predators na pravém křídle skóroval z ostrého úhlu do prázdné brány! Asistence: Nick Bonino.
     
    62:54
    Vzápětí ujel dvojici protihráčů Craig Smith a už to vypadalo, že po samostatném úniku rozhodne, jenže Jaroslav Halák i tentokrát uspěl, když puk ukryl v lapačce! Dva samostatné úniky, žádný gól.
     
    62:19
    Viktor Arvidsson se řítil od střídaček sám na bránu, jenže na vzdálenější pravé tyči trefil v rychlosti pouze levý beton slovenského brankáře Jaroslava Haláka!
     
    61:53
    Mathew Barzal po další skvostné přihrávce zpoza brány mohl skórovat na vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne po spektakulárním přesunu ukryl puk v lapačce!
     
    60:48
    Islanders mohli rozhodnout, jenže přečíslení dva na jednoho nedokázali využít ke vstřelení vítězné branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Pekka Rinne přiváděl ve třetí třetině Islanders doslova k šílenství a 43 sekund před koncem normální hrací doby vyrovnal při hře bez brankáře střelou z ostrého úhlu Ryan Johansen. Skóre po třetí třetině Barclays Center. New York Islanders 4 Nashville Predators 4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Proti Nashvillu bylo odpískáno zakázané uvolnění a zřejmě nás čeká prodloužení tři na tři. Uvidíme.
    59:17 Ryan JOHANSEN - 4:4
     
    59:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN JOHANSEN se v blízkosti levé tyče prosadil prudkou střelou z ostrého úhlu, která vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Nashville vyrovnal při hře bez brankáře na 4:4! Asistence: P. K. Subban a Viktor Arvidsson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Tavares (Jo. Bailey, Lee), 15. Pulock (Ladd, B. Nelson), 18. Cizikas (Chimera), 24. Leddy (Ladd, B. Nelson) – 12. Fiala (Turris, C. Smith), 14. Fiala (Bonino, Ellis), 37. Järnkrok (Hartnell, Ekholm), 60. Johansen (P. K. Subban, Arvidsson), 64. Josi (Bonino)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Aho, Pelech, Mayfield, Hickey, Pulock – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Clutterbuck (A) – Cizikas, Quine, Chimera. Hlavní trenér: Doug Weight.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber – Sissons, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Watson, Åberg. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Garrett Rank. Čároví: Steve Barton, Ryan Galloway

    Diváci: 10217
    ocianews.com