Toronto – Anaheim 7:4 (kon.) | NY Islanders – Nashville 4:5 (po pr.) | Dallas – NY Rangers 2:1 (kon.)
Edmonton – Tampa 6:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
New York Rangers
Úterý 06.02.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:05 Martin HANZAL - 2:1
     
    44:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a poprvé v utkání se dostává do vedení! Bishop urychlil návrat do útoku dlouhým pasem na útočnou modrou. Lindell poté přihrál Honkovi a jeho nahození MARTIN HANZAL krásně protečoval mezi nohy švédského gólmana ve službách Rangers. Asistence: Julius Honka, Esa Lindell.
    34:44 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    34:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se konečně dočkali a z dvaatřicáté střely na branku vyrovnávají na 1:1! Spezza po přihrávce Radulova vracel puk k modré čáře, u které stál TYLER SEGUIN a milimetrově přesnou dělovkou golfákem trefil vnitřní část pravé tyčky, od které se kotouč odrazil za bezmocného Lundqvista. Asistence: Jason Spezza, Alexandr Radulov.
    17:55 David DESHARNAIS - 0:1
     
    17:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté ustáli několik šancí v obranném pásmu a po jedné z mála šancí se dostávají do vedení! Lettieri u červené čáry sebral puk Shoreovi. Poté převzal puk od Millera a bekhendem ho poslal na branku, u které se z dorážky prosadil DAVID DESHARNAIS. Asistence: Vinni Lettieri, J.T. Miller.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 35. Seguin (Spezza, Radulov), 45. Hanzal (Honka, Lindell) – 18. Desharnais (Lettieri, J. T. Miller)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – D. Shore, Spezza, Janmark – Pitlick, Faksa, Roussel – B. Ritchie, Hanzal, Elie.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Holden, McDonagh (C), Br. Smith, Skjei, DeAngelo, Kampfer – Rick Nash (A), Zibanejad (A), J. T. Miller – Zuccarello, K. Hayes, Grabner – Fast, Holland, Lettieri – Carey, Desharnais, C. McLeod.

    Rozhodčí: Lambert, Charron – Mach, Miller

    Diváci: 17 543
    thejrc.org