Poruba 2011 – Opava 7:3 (kon.) | Letňany – Děčín 2:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
HC Děčín
Pondělí 05.02.2018, 18:20 • Ice Aréna Letňany • 2. liga skupina Západ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Dominik Volek – 2 min., podražení).
     
    58:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Kontaktní branka je na světě! DOMINIK VOLEK vystřelil od levého mantinelu a někdo z hostujících hráčů si puk srazil do vlastní branky! Asistence: Ivan Lytvynov.
     
    56:22
    Domácí to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    56:22
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání).
     
    52:11
    Tak tohle byla tutovka, kterou měl na hokejce jeden z domácích útočníků! Tomáš Dyrynk se zjevil sám mezi kruhy a měl spoustu času, aby zamířil, ale jeho pokus šel přesně doprostřed branky, kde byl Dlouhý.
     
    50:32
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:49
    Macek dostal nahrávku před prázdnou branku, ale ani tenhle pokus neskončil v brance! Marek Macek dnes zkrátka nechce skórovat.
     
    44:47
    Kotyra nahrál z pravé strany před branku, kde našel svého spoluhráče, který ve velké šanci napálil pouze beton Dlouhého!
     
    39:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen prosazují! JAROSLAV HAŠEK dostal přihrávku před branku a z bezprostřední blízkosti propálil Pirse, který byl bez šance. Asistence: Radomír Vaněk a Daniel Volráb.
     
    37:54
    Macek dostal přihrávku k pravému mantinelu a jel sám na Pirse, který jeho pokus zlikvidoval! Macek se ocitl sám v úniku již poněkolikáté, ale ani jednou neproměnil! Na druhé straně se ve vlastním oslabení dostal do samostatného nájezdu Švarc, ale ani on si na brankáře nepřišel!
     
    37:08
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    37:08
    Zajan dostal po krásné kombinaci přihrávku do prázdné branky a tohle měl být gól! Jenže Pirs předvedl tygří skok a tuhle obrovskou šanci zlikvidoval!
     
    32:33
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci z ničeho nic udeřili! TOMÁŠ CHVÁLA vystřelil přesně do pravé šibenice a Dlouhý se jen ohlédl za pukem v síti. Asistence: Václav Prchal a Martin Gebell.
     
    31:47
    Hašek poslal přesný pas před branku, kde byl Faigl, který puk tečoval, ale ten skončil těsně nad břevnem Pirsovy branky!
     
    27:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali druhé branky! Vaněk vystřelil od modré čáry a MICHAL OLIVERIUS tečoval před Pirsem, kterému puk projel mezi betony! Asistence: Radomír Vaněk a Roman Navarra.
     
    27:13
    Macek si povodil Uhlíře na modré a dostal se do samostatného úniku, udělal kličku do forhendu, ale na dlouhou hůl nedokázal přehodit beton Pirse!
     
    25:55
    Navarra poslal střílenou přihrávku před branku, kde byl Zajan a jeho teč poslal puk na břevno a poté do ochranné sítě!
     
    25:11
    Velká šance Letců! Jeden z domácích hráčů se dostal ke střele z mezikruží a Dlouhý tenhle puk vyrazil před sebe, kde na kořist čekali hned dva hráči Letňan, ale ani jeden z nich nedokázal procedit puk za betony Dlouhého!
     
    22:46
    Volráb se dostal ve vlastním oslabení do samostatného úniku a jako řešení této situace volil střelu mezi betony, ale Pirs je stihl včas zaklapnout a i tenhle pokus zneškodnil.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., hákování + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Tomáš Dyrynk – 2 min., sekání).
     
    11:30
    Gebell jel sám na Dlouhého a tenhle únik vyřešil střelou, která letěla hodně vedle!
     
    10:17
    Saňa vypálil od modré a Dlouhý vůbec nic neviděl, ale i tak dokázal tuhle střelu chytit a nedovolil žádnou dorážku!
     
    07:17
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Martin Kotyra – 2 min., hákování).
     
    02:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAL OLIVERIUS, který od pravého mantinelu nahodil puk na Pirse a ten nepochopitelně odjel od bližší tyče a tenhle puk propadl až do branky. Asistence: Lukáš Zika.
     
    02:16
    Saňa vystřelil z vrcholku pravého kruhu a Dlouhý vytáhl skvělý zákrok ramenem!

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 33. Chvála (Prchal, Gebell), 59. Volek (Lytvynov) – 3. Oliverius (Zika), 28. Oliverius (Vaněk, Navarra), 40. Hašek (Vaněk, Volráb)


    HC Letci Letňany: Pirs (Hamalčík) – Gebell, Kučera L., Uhlíř, Lytvynov, Kučera J., Chvála, Saňa (A) – Švarc, Prchal, Dyrynk, Kadaně (A), Volek, Slavík, Kotyra (C), Nárovec, Soukup, Horák, Havlůj, Prchal
    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Macek, Tenkrát, Chmel, Vaněk, Molnár (A) – Zajan, Volráb, Faigl, Oliverius (C), Chovanec, Petráš, Vacek, Hašek, Kopta, Zika, Navarra, Amirov

    Rozhodčí: Beránek – Tasch, Štěpánek
    thejrc.org