Poruba 2011 – Opava 7:3 (kon.) | Letňany – Děčín 2:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:3 (2:0, 2:3, 3:0)
HK Opava
Pondělí 05.02.2018, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pěknou přesilovkovou akci domácích ukončuje dorážkou Jarošovy střely DAVID BALLNER – 7:3. Asistence: Tadeáš Jaroš a Samuel Ollender.
     
    46:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    A Poruba už zase vede o tři branky! MICHAL HRYCIOW nádherně obkroužil branku a zasunul puk podél tyče za brankovou čáru – 6:3! Bez asistence.
     
    43:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba střílí gól v oslabení! Jaroš jel sám na branku, ale Waneckého neprostřelil. Puk však dokázal přihrát za sebe na volného JANA KÁŇU, který opavského gólmana svou tvrdou střelou propálil. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    28:00
    Opava právě vstřelila branku!
    A už je to jen o gól! ŠIMON PĚLUCHA nahazoval puk zpoza branky. Ten se ale nešťastně odrazil od Kubáňovy brusle přímo do sítě – 4:3! Asistence: Jakub Bitomský.
     
    27:12
    Opava právě vstřelila branku!
    A hosté využívají i klasickou přesilovku! Vítek naznačil střelu od modré a přihrál křižně na volného BOHUMILA HERMANN, který už jen uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Jakub Vítek a Josef Tichý.
     
    26:06
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava využívá dvojnásobné převahy a snižuje! Po Hermannově střele dorážel nejdříve Tichý. Poté, co jeho dorážku Kubáň vyrazil, se k druhé dorážce dostal PETR CHALUPA, který už úspěšný byl – 4:1. Asistence: Josef Tichý a Bohumil Hermann.
     
    21:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to další gól! TADEÁŠ JAROŠ vystřelil od pravého mantinelu z modré čáry. Wanecki toho přes hradbu těl před sebou příliš neviděl, a tak puk propustil za svá záda. Asistence: Michal Hryciow a David Ballner.
     
    20:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští bleskově využívají přesilovku! Janota pěkně přihrál ze středu na levý kruh VLADIMÍRU LUKOVI, který svižnou střelou propálil Waneckého. Asistence: Michal Janota.
     
    16:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    A domácí zvyšují svůj náskok! Fojtíkova střela od modré byla jedním z obránců sražena přímo na hůl VIKTORA NESTRAŠILA, který pohodlně uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Josef Fojtík a Marek Kaluža.
     
    02:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    To bylo celkem rychlé! Nestrašil ve středním pásmu pěknou přihrávkou uvolnil MILANA ŠVARCE, který se tváří v tvář Waneckému nemýlil – 1:0!. Asistence: Viktor Nestrašil a Josef Fojtík.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 3. Švarc (Nestrašil, Fojtík), 17. Nestrašil (Fojtík, Kaluža), 21. Luka (Janota), 22. Jaroš (Hryciow, Ballner), 43. Káňa J. (Jaroš), 47. Hryciow, 59. Ballner (Jaroš, Ollender) – 27. Chalupa (Tichý, Hermann), 28. Hermann (Vítek, Tichý), 28. Pělucha (Bitomský)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Janota, Fišera, Hriciow, Adam, Slavík M., Kaluža, Puškár – Ballner, Haas, Káňa J., Luka, Švarc, Finsterle, Zachar, Jaroš, Fojtík, Nestrašil, Ollender, Káňa T.
    HK Opava: Wanecki (Plánovský ) – Kažimír, Kiss, Šindelář, Tichý, Slavík D. – Cihlář, Pělucha, Bitomský, Herman, Vítek, Štindl, Chalupa, Maxner, Wolf, Hartmann, Černý, Malina

    Rozhodčí: Holaň – Barteček, Konvička
    ocianews.com