Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Pondělí 26.02.2018, 18:00 • O2 arena • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:15 Jiří ONDRUŠEK - 2:3
     
    61:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sparťané se neprosadili, a tak vzala situaci do svých rukou Olomouc. Vítězný gól v prodloužení střílí obránce JIŘÍ ONDRUŠEK, který se s pukem dostal až před brankáře, a prosadil se elegentně pod horní tyčku Aittokallia. Asistence: Petr Strapáč a Zbyněk Irgl.
    42:47 Bruno MRÁZ - 2:2
     
    42:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali po delší době do šance a hned skórují! Holec vypálil na Aittokallia z levé strany a brankář puk vyrazil. Jenže obránci Sparty neměli dobře rozebrané hráče, a tak mohl pohotový BRUNO MRÁZ zakončit do odkryté klece. Kohouti podruhé v utkání vyrovnávají! Asistence: Miroslav Holec.
    13:03 Richard JARŮŠEK - 2:1
     
    13:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď domácího týmu! Klimek obkroužil branku a přihrál volnému Vránovi před brankou Olomouce. Kapitán Sparty puk promáchl a ten se dostal k RICHARDU JARŮŠKOVI, který nekompromisně proměnil. Dvaadvacet sekund trvalo Pražanům, než si vzali vedení zpět! Asistence: Petr Vrána a Lukáš Klimek.
    12:41 Marek LAŠ - 1:1
     
    12:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohoutům se podařilo projet útočným pásmem a vyrazit do přečíslení. Obránce Lukáš Galvas sebral na pravém mantinelu protečovaný kotouč, v pásmu se rozhlédl a poslal přesný diagonální pas na hůl MARKA LAŠE. Útočník Olomouce už jen bekhendem usměrnil puk za záda Aittokallia. Je vyrováno! Asistence: Lukáš Galvas a Jan Knotek.
    03:09 Jan BUCHTELE - 1:0
     
    03:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostává už ve čtvrté minutě utkání do vedení! Ve zmatené situaci na brankovišti chvíli všichni aktéři ztratili kotouč z dohledu. Nejrychleji se pak zorientoval JAN BUCHTELE, který pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Michal Řepík a Juraj Mikuš.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 4. Buchtele (Řepík, Mikuš), 14. Jarůšek (P. Vrána, Klimek) – 13. Laš (L. Galvas, J. Knotek), 43. Mráz (Holec), 62. Ondrušek (Strapáč, Irgl)


    HC Sparta Praha: Aittokallio (J. Laco) – Z. Michálek, A. Kulda, Kalina, Mikuš, T. Pavelka, T. Voráček, Piskáček – Řepík, Pech (A), Buchtele – Jarůšek, P. Vrána (C), Klimek – Forman, Černoch, Kudrna – Uher, Pšenička, Reichenberg.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, L. Galvas, J. Galvas, Staněk – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Ostřížek, Skladaný – Holec, Mráz, Jergl.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Ondráček, Špůr

    Diváci: 6 683
    ocianews.com