Buffalo – Anaheim 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Vegas 5:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (po pr.)
Columbus – Washington 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.)
Florida – Vancouver 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (kon.)
Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:6 (1:3, 0:2, 1:1)
Minnesota Wild
Středa 07.02.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:10
    Robert Bortuzzo a Scottie Upshall se snažili dorazit puk z blízkosti do sítě, jenže Devan Dubnyk se po předchozím zákroku dokázal zorientovat a vleže puk zastavil!
     
    56:51
    Devan Dubnyk dobře zasáhl proti táhlé střele Blues a Paul Stastny poté ze vzduchu sklepl puk ze vzduchu k pravé tyči, gól ovšem nebyl uznán kvůli vysoké holi!
     
    54:45
    Mikko Koivu dostal dvě minuty za podržení a Blues si zahrají dnes třetí přesilovou hru. Zatím nevyužili žádnou.
     
    54:34
    Devan Dubnyk dvakrát skvěle zasáhl proti střelám Blues z bezprostřední blízkosti! Komerční přestávka.
     
    53:03
    Joel Edmundson mohl rychle přidat další gól, když střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ale puk levým ramenem vyrazil!
    52:36 Dmitrij JAŠKIN - 2:6
     
    52:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Colton Parayko vypálil od modré čáry a před bránou nepříjemně trefil jednoho z hráčů Minnesoty. DMITRIJ JAŠKIN sice bekhendovou střelou volný puk mezi betony Devana Dubnyka do sítě neposlal, Alexander Steen se ovšem neukvapil v blízkosti pravé tyče s dorážkou a předložil mu puk krátkou zpětnou přihrávkou, po které útočník Blues zamířil k levé tyči! Asistence: Alexander Steen a Colton Parayko.
     
    51:58
    Blues na pravém křídle vypálili ihned po vhazování a Devan Dubnyk puk mířící do bližšího horního rohu brány skvěle vyrazil levým ramenem nad bránu!
     
    51:56
    Dmitrij Jaškin od modré čáry nahodil puk směrem k pravé tyči, kde puk tečoval nataženou holí Jaden Schwartz. Devan Dubnyk hokejkou vyrazil puk do ochranného skla a po odrazu od něj puk zmrazil pod lapačkou. Komerční brejk.
     
    48:33
    Devan Dubnyk skvěle zakročil proti střele Blues z pravého kruhu a na vzdálenější levé tyči se snažil dorazit puk z nulového úhlu do sítě Paul Stastny, brankář Wild byl ale i ve druhém případě úspěšný a vleže puk zmrazil!
     
    46:24
    Charlie Coyle fauloval ihned po vhazování a usedl na trestnou lavici na dvě minuty za vysokou hůl.
    45:05 Eric STAAL - 1:6
     
    45:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise napřáhl v pravém kruhu ke střele zápěstím, která by zřejmě minula vzdálenější levý horní roh brány, kdyby se ovšem od kalhot Carla Gunnarssona a teči ERICA STAALA neodrazila ke vzdálenější levé tyči! Wild využili druhou přesilovou hru v zápase a vedou už 6:1! Asistence: Zach Parise a Jared Spurgeon.
     
    44:03
    Marcus Foligno a Joel Edmundson dostali dvě minuty za hrubost, zatímco Dmitrij Jaškin za původní faul dvě minuty za hákování. Minnesota si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    43:11
    Matt Cullen je nejstarším aktivním hráčem v NHL, během 1417 utkání zaznamenal rovných 700 kanadských bodů.
    36:19 Matt DUMBA - 1:5
     
    36:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vladimír Sobotka se sice vrátil z trestné lavice zpět na led až po uplynutí dvouminutového trestu, jenže šest sekund na to MATT DUMBA na vrcholu levého kruhu vypálil bez přípravy s příklepem a jeho rána mezi betony Jakea Allena prošla do brány! Asistence: Jason Zucker a Mikko Koivu.
     
    34:13
    Vladimír Sobotka byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Wild mají k dispozici druhou početní převahu.
    29:45 Jason ZUCKER - 1:4
     
    29:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER si na levé straně útočného pásma z ostrého úhlu sjel před bránu a na přední tyči bekhendem krásně zvedl puk nad pravým ramenem střídajícího Jakea Allena do bližšího horního rohu brány! Wild skórovali počtvrté v řadě a Mikael Granlund připsal druhou asistenci. Asistence: Mikael Granlund.
     
    26:48
    Blues napřáhli od modré čáry k táhlé střele, která nad ledem mířila k pravé tyči, Devan Dubnyk ji sice nedokázal udržet v lapačce, poté mu ale pomohli spoluhráči!
     
    26:22
    Jason Zucker na útočné modré čáře u střídaček podrazil Carla Gunnarsona a dostal dvě minuty.
     
    22:01
    Joel Edmundson napřáhl před vrcholem levého kruhu ke krásné táhlé střele zápěstím, která se na přední tyči od clonícího Dmitrije Jaškina odrazila do horní tyče a ven! Málem bylo sníženo.
     
    20:26
    Carter Hutton v závěru první třetiny inkasoval dva góly a do brány se místo něj na začátku prostřední části postavil Jake Allen.
     
    20:01
    Střídání v týmu St. Louis Blues: ze hřiště odchází Carter Hutton, přichází Jake Allen.
    18:07 Mikko KOIVU - 1:3
     
    18:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné bekhendové střele, která nad vyrážečkou Cartera Huttona zamířila do bližšího levého horního rohu brány! Minnesota vstřelila dva slepené góly, z nichž druhý padl v přesilové hře, a vede rázem 3:1! Asistence: Mikael Granlund a Ryan Suter.
     
    17:44
    Kyle Brodziak byl vyloučen na dvě minuty za držení a Minnesota si zahraje první přesilovou hru zápasu.
    16:53 Marcus FOLIGNO - 1:2
     
    16:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Daniel Winnik zpoza brány dokázal těsně před hitem Coltona Parayka nahodit puk na přední tyč, kde se puk od jednoho z hráčů Blues odrazil ke vzdálenější pravé tyči, kde do něj stačil praštit čepelí hole MARCUS FOLIGNO a otočil zápas na stranu Wild! Asistence: Daniel Winnik.
     
    16:28
    Colton Parayko napřáhl na pravém křídle od modré čáry k táhlé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    13:01
    Vladimír Tarasenko se po zpětné přihrávce zpoza brány ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže bez přípravy napálil puk pouze do připraveného Devana Dubnyka!
    02:02 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    02:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gustav Olofsson napřáhl v levém kruhu k nádherné střele, která mířila do bližšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila před brankoviště, čehož využil NINO NIEDERREITER a z dorážky nad ledem poslal puk ke vzdálenější pravé tyči! Wild bleskově odpověděli. Asistence: Gustav Olofsson a Eric Staal.
    00:45 Jaden SCHWARTZ - 1:0
     
    00:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jay Bouwmeester přenesl hru z levého křídla doprava, kde Colton Parayko napřáhl na vrcholu kruhu pro vhazování k táhlé střele. Už to vypadalo, že ji Devan Dubnyk na přední tyči zastaví, jenže se tak nestalo a JADEN SCHWARTZ mezi jeho betony na přední tyči dorazil puk do sítě! Asistence: Colton Parayko a Jay Bouwmeester.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Schwartz (Parayko, Bouwmeester), 53. Jaškin (Steen, Parayko) – 3. Niederreiter (Olofsson, E. Staal), 17. M. Foligno (Winnik), 19. M. Koivu (Mikael Granlund, Suter), 30. Zucker (Mikael Granlund), 37. Dumba (Zucker, M. Koivu), 46. E. Staal (Parise, Spurgeon)


    St. Louis Blues: C. Hutton (21. Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Bortuzzo, Dunn – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Sobotka, Stastny, Steen (A) – Barbašev, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Prosser – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Ennis, E. Staal, Niederreiter – Parise (A), Cullen, Coyle – Winnik, J. Eriksson Ek, M. Foligno. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Tom Chmielewski. Čároví: Steve Miller, Ryan Daisy

    Diváci: 17821
    bahis siteleri